Rolada88 komentáře u knih
Super počtenî
Po dlouhé době dobrá detektivka dávám 100% nemám co vytknout příběh byl skutečný, mrazivý, plný očekávání a čtenář byl po celou dobu napnutý jak struna
Nebudu dávat plný počet hvězd protože ten konec už byl hodně fantasy ale jinak se mi Ústav líbil. Je tedy pravda že chvílemi byl King zase moc ukecaný , ale tak na to už jsem si u něho zvykl že bych se obešel bez čtvrtky knihy ale to už tak je
Na knížku jsem se dost těšil a knížka mě dost zklamala :) mám rad knihy formou rozhovoru ten styl je přehledný, rázný , přímý ale u této mě to nějak nechytlo nějaké kauzy mě zaujaly a i jsem se díky knize dozvěděl více ale těch bylo v pramálo
Moc hezká knížka pro začínající úplně super scháním znova
Dlouhý, nudný , moc akce tam nebylo. Přitom námět super. Mám pocit ze jsem viděl něco hodně podobného z filmovaný.
Tak sem si dal maraton knih o tom jak to tu žilo v 90tkach a jak se okrádal stát až je mi z toho úzko. Miliardové podvody vraždy Atd. No a mě nezbývá nic než jít zase ráno do práce na ranní šichtu za “ drobné “ měsíčně abych uživil rodinu
Moc pěkný počtení akorát mi nejde do hlavy ze se o panu Klimentovi dočítam až tady v knize chápu že byl v programu na ochranu svědku, ale když zapnu počítač tak toho moc nenajdu různé kauzy články videa prostě nic. Pokud byl tak velká ryba a kontroverzní milionář....
Trojka asi nejlepší byly tam kauzy které si už vybavují z novin a podobně. Neskutečný kolik lidi bylo namočeno v rozkrádání státu možná ze kdyby nebylo tady těch pánu tak by jsme se neměli takhle špatně v současné době
Neuvěřitelný co se tu dělo chvílemi jsemse až ztrácel s jmény a přezdívkami v odposlechu. No co napsat mafie se vším všudy těším se na trojku tam by měl už figurovat Krejčíř tak sem zvědavý. Na jednu stranu se divím ze jsme díky knize v prostředí vlivných lidi a jejich milionových firmách ale nikde zmínka o třeba nedávno zesnulém Kellnerovi vždyť taková Smetánka co se v knize píše se musela pohybovat v blízkosti.
No pěkné to tu jelo v 90tkach ale ono to tu jede i teď . Dneska by jsme asi s takovými úvěry nepochodili v bance Atd . Pan kmenta měl pěkný informace divím se ze kmotra sám nezavřel :/)
Tak tohle bylo od kariky slabý po trhlině a strachu. Začátek měl šťávu říkal jsem si jestli se to bude takhle stupňovat tak to bude asi top kniha od autora. Ale nic šlo to celý do kopru a hlavní hrdina mě přestával bavit a ty jeho kecy taky byl mi ke konci tak nesympatický že už jsem doufal kdy tam zařve. Trochu jeho nelogické myšlenkové pochody se v závěru vysvětlili. Ale i tak nic taková tuctová povídka
No nevím film byl lepší tohle mi přišlo takový krátký chtělo to víc rozepsat jako námět rozhodne dobrý moc knížek o hocaustu z pohledu dítěte není ale i tak mi to přišlo takový prázdný. Je to škoda jak píšu námět krásný. Za mě průměr 50%
Tak faja byla lepší než naslouchač celou knihu jsem četl jedním dechem. Člověk nemohl odtrhnout oči ze stránek. Ten konec už sem měl tlak 150/150. Poslední stránka vygradovala, autorka to krásně uřízla a já nemám trojku neeee
Nebudu dávat plný počet hvězdiček četl jsem lepší. Ale na druhou stranu z českých fantasy jedna z těch lepších