Romalu komentáře u knih
Jedna z nejlepších současných knih tohoto žánru, jakou jsem četla.
Už několikátá kniha, kterou jsem od autora přečetla, a opět nezklamala. Milovníkům thrillerů doporučuju okamžitě, baví to, vtáhne to, prostě vše, co se od tohoto žánru očekává.
Chvíli trvalo, než jsem se do knížky začetla, ale plusové je, že autor umí dobře překvapit, takže zážitek ze čtení to teda byl :) Napětí umí dávkovat parádně, cirka v druhé třetině začíná konečně působit tajemno. Určitě od něj zkusím i další knížky.
Byla to milá knížka, ale rozhodně jsem z ní nebyla unesená tak, jak někteří popisují. Půjčila jsem si, vrátila jsem a byla jsem ráda, že jsem ji přečetla, ale znovu se k ní nevrátím.
Pokud to vezmete s rezervou, je to vtipné. Nezařazuji do svého top výběru, ale pobavilo mě to.
Nejde o první knížku autorky, kterou jsem četla. Měla jsem větší očekávání, bylo to celkem milé čtení, ale spíš asi pro mladší dívky.
Chvíli jsem přemýšlela, jestli na mě knihy tohoto autora nejsou příliš silné kafe, než jsem jim úplně propadla. Neradno číst na dobrou noc, ale zážitek to je, to tedy jo!
Přečetla jsem si až po filmu a musím říct, že knížka byla o dost lepší zážitek. Líbilo se mi, jak je komponovaná, strávila jsem s ní krásných pár odpolední.
Jedna z mála knížek tohoto žánru, které jsem kdy četla. Nemám v tomto žánru příliš čtenářských zkušeností, ale bavilo mě to a po knížkách tohoto autora určitě ještě sáhnu.
Koupeno jako dárek a zábavy bylo více než dost - nejen té dětské, ale i dospěláků!
Nenapadlo by mě, kolik nápojů lze připravit z jednoho espressa! Pro mě jako milovníka kávy úžasný dárek, v kávě jsem se předtím příliš do hloubky neorientovala, tato knížka pro mě byla to pravé.
O této knize se učí na střední a myslím, že v tomto věku mladý člověk ještě nemůže naplno pochytit děj a myšlenky knihy. Čtu ji až teď po spoustě letech a zařazuji si ji do sbírky svých nejoblíbenějších knih.
Jelikož žiji v Brně, tak jsem si to s chutí přečetla. Styl asi nesedne každému, ale mně to bylo blízké.
Ano, splnilo to přesně to, co jsem od toho čekala! Výborný závěr! Nepamatuji si, kdy bych něco tak hltala.
tématu se nevěnuji a odbornou literaturu příliš nečtu, tuto knížku jsem si přečetla spíše ze zajímavosti, ale byla pro mě velmi pochopitelná a téma podáno tak, že jsem si z toho dost odnesla
Milá knížka, ale výraznější stopu ve vás nezanechá. Kdyby to nebyl Hartl, kterého člověk, který čte, nemůže neznat, asi by mnou příběh prošuměl a nezachytil se
Díky za to, že konečně vychází knížky o problémech současnosti! To tomu přidává hvězdičky mého hodnocení. Ale jak tu už bylo zmíněno, nerozvádí se jen střední třída. rozvádí se i matky, které pak musí každý měsíc těžce bojovat o každou korunu alimentů od neplatícího otce, stejně tak se rozvádí velmi mladí bezdětní lidé a tak dále... Ale děkuji za tuto knížku. Něco podobného na pultech chybělo.
Jedna z mých nejoblíbenějších českých autorek. Její styl člověk pozná na první dobrou.
Tak krásně a citlivě napsaná kniha! Jsem ráda, že jsem tuto autorku objevila.