romanka26

Tak tohle byla naprosto perfektní kniha. Ctiva, napínavá.. Přečtena za jeden večer :))

Námět a začátek dobrý.. Ale pak se to stale opakovalo a postrádalo to napětí. Obálka ovšem moc pěkná :)

Kniha mne ze začátku bavila, námět zajímavý, ale později jsem se nudila, nechápala moc, co se tam děje a proč.. Až jsem nakonec musela přeskočit na poslední stránky a rychle to dočetla. Ale stejně jsem nepochopila moc důvod, proč to udělali.

Moc hezká a oddychová kniha :) Po Lásce z Paříže za mě druhá nejlepší od A. Potter.

Tahle kniha se mi líbila od A. Potter asi ze všech nejvíce :)

Kniha se mi moc libila, četla se dobre. Překvapuje mě nízké hodnocení. Určitě bych ji doporučila:)

Kniha měla zdlouhavé kapitoly, kdy jsem občas přeskakovala stránky, ale celkově se mi příběh líbil a na konci jsem byla překvapená.. 4*

Napínavá kniha, četla se velmi dobře a rychle, i když měla 600 stran..

Kniha se mi líbila, byla napínavá. Nechápu nízké hodnocení. Krátké kapitoly mi vyhovovaly.

Kniha mne vůbec nevtahla do děje, nedocetla jsem. Kniha Den kdy se to stalo se mi líbila daleko více.

Moje první kniha od autora a celkem se mi líbila. Hlavní hrdinka Kat byla sympatická :)