Romaticka.4ever komentáře u knih
Ačkoliv se kniha četla sama, nemohla jsem se zbavit pocitu, že tomu něco chybí. První kapitola mě popravdě docela vyděsila, protože příběh zněl strašně plytce, ale naštěstí se to postupně zlepšilo.
Bohužel jsem Nesse nevěřila její zamilovanost a celá romantická linka působila neuvěřitelně. De facto se do sebe zamilovali náhle a bez důvodu. Jednalo se spíš o fyzickou přitažlivost, kterou si hlavní hrdinové automaticky "převedli" do citové roviny. Velmi pochybuji, že jeden polibek stačí k tomu, aby se do sebe pár zamiloval- zejména, když spolu prohodili tři věty.
Pokud ale hledáte nenáročnou jednohubku, určitě po knize sáhněte.
Nejmilejší překvapení tohoto roku!
Myslím, že téhle knize strašně škodí marketing. :(
Čtenáři očekávájí fantasy a on je to přitom spíše takový oddechový příběh odehrávající se v originálním prostředí. I autorka v doslovu píše, že měl čtenáře přimět k zamyšlení, co je v životě důležité a to je za mě krásná myšlenka knihy.
Bohužel kvůli reklamě mají potom čtenáři jiná očekávání a hodnotí knihu podle toho, což je škoda... ale co už.
Já knihu doporučuji nejen kvůli čtivosti, ale i povedené romantické lince, která byla za mě uvěřitelná a přirozená. Ano, Broderick nebyl dokonalý, ale tak už to v životě chodí a o to více jsem se do Lexi vžila.
Doporučuji těm, co hledají odpočinkový příběh. Pokud hledáte fantasy, kde se vše vyřeší a hrdinka zachrání svět, sáhněte po jiný knize, protože o tomhle opravdu Woodhill není.
Určitě si přečtu i další knihy od autorky
Nemůžu uvěřit, že to říkám, ale jsem zklamaná. Tahle série je pro mě srdeční záležitostí, ale tento díl... prvních 400 stránek je to spíše p*rno a pak se tedy konečně dostáváme k ději.
Chování některých postav mi přišlo přitažené za vlasy a celkově na mě kniha působila, jako kdyby ji autorka chtěla mít za sebou, jakmile se Nesta a Cassien dali dohromady.
Trochu se bojím dalšího dílu. Ne nadarmo se říká, že v nejlepším se má přestat.
Ale pokud máte rádi eroťárny, budete nadšení.
Právě jsem našla další oblíbenou romanci, ke které se budu ráda vracet. Nejenže je to velmi čtivě napsaný, ale to jak autorka dokázala popsat chemii mezi hlavními postavami je úžasný! Celkově popis charakteru i prostředí byl velmi povedený, takže jsem neměla problém si ke všem vytvořit vztah.
Jako bonus se dozvídáme něco o době, ve které se příběh odehrává.
Doporučuji!
Na příběh Penelope jsem se velmi těšila, ale byl pro mě menším zklámáním. Nemůžu si pomct, ale chemii mezi hlavními postavami jsem tentorktát necítila a přišlo mi, že tomuto dílu něco chybělo. Každopádně autorka umí psát velmi čtivě a knihu jsem přečetla za jeden den.
Tak tohle bylo velmi milé překvapení. Benedict mě v přechozích dílech vůbec nezaujala, ale chemie mezi ním a Sophií mě naprosto dostala. Navíc kniha měla pohádkový nádech, který se mi neuvěřitelně líbil a dodal knize kouzlo
Odpočinková knížka s příjemnou romantickou linkou a sympatickými hlavními hrdiny, která se čte jedním dechem. Ačkoliv příběh nejde moc do hloubky, vůbec mi to nevadilo.
Přiznám se, že po téhle knize jsem v knihkupeství sáhla čistě instinktivně a jsem za to neskutečně ráda, protože tohle bylo pohlazení pro moji romantickou duši. Aurotka krásně vykresla nejen prostředí, ale jiskření mezi hlavními postavi, takže jsem si užívala každou stránku.
Doporučuji všemi deseti