Roněnka Roněnka komentáře u knih

Poštovní skřítek Jaksemáš a zachráněné Vánoce Poštovní skřítek Jaksemáš a zachráněné Vánoce Alexandra Page

Asi pěkná kniha. Jen už pro mě trochu jednoduchá.

12.12.2024 3 z 5

Bitva o diamant Bitva o diamant Bára Dočkalová

Opravdu dobrá a krásná knížka. Četla hezky svižně. Byla to pro mě knížka na pročištění hlavy. Nic co by vám do ní otravně zalezlo a nechtělo vylézt.

12.12.2024 5 z 5

Veronika tančí v Londýně Veronika tančí v Londýně Lorna Hill

Někdy smutné, jindy veselé... Oba díly se mi moc líbily. Sebastián mi bude opravdu chybět :-(

13.10.2024

Agentura Babylon Agentura Babylon Daniel Pennac

Tak. To bylo zajimavé!

11.09.2024 5 z 5

Smrt na palubě Smrt na palubě Robin Stevens

(SPOILER) Super zakončení série. Jen mě trochu zklamalo, že to Daisy přežila a Hazel se to dozvěděla až o dva týdny později. Ale co čekáte od Daisy, že? Taky jsem ráda, že se Hazel dala konečně dohromady s Alexem:D

29.08.2024 5 z 5

Dědictví rodu Trnhoffů Dědictví rodu Trnhoffů Gareth P. Jones

Tento díl jsem četla až po dvojce a líbil se mi asi víc. Rychle se to četlo, což bylo fajn.

26.08.2024 5 z 5

Brána času Brána času Pierdomenico Baccalario

Super knížka. A super celá série. Štve mě, že dalších asi šest dílů není v češtině. Dobře a rychle se četla. Přečetla jsem ji za jedno dopoledne a bez přestávky.

03.08.2024 5 z 5

Odhalená tajemství Odhalená tajemství Victoria Vázquez

Ještě jsem nečetla první díl, ale zjistila jsem, že to nevadí. Pěkná kniha. Jsem ráda, že jsem na ni narazila.

06.05.2024 5 z 5

Milionové holky - Princezna paparazziů Milionové holky - Princezna paparazziů Cathy Hopkins

Škoda že další díly nejsou přeložené.

03.05.2024 5 z 5

Louskáček a já Louskáček a já Susan Adrian

Tuhle knížku jsem přečetla ani nevím jak. Opravdu pěkné. Četlo se to příjemně a rychle.

03.05.2024 5 z 5

V zemi mocného krále V zemi mocného krále Judit Berg

Šachy sice nemám ráda, to ale nezabránilo tomu aby mě tato kniha bavila.

02.05.2024 5 z 5

Milionové holky Milionové holky Cathy Hopkins

Pěkné. Občas jsem se i zasmála. Celkově dobrý.

26.04.2024 5 z 5

Harry Potter a princ dvojí krve Harry Potter a princ dvojí krve J. K. Rowling (p)

Až do posledních kapitol mě tenhle díl nějak nepohltil. Ale pak už se věci daly do pohybu. Konec mě opravdu dojal.

25.04.2024 4 z 5

Kletba rodu Bardulfů Kletba rodu Bardulfů Gareth P. Jones

Hezká kniha. Podle mě je lepší než Trnhoffovi.

04.04.2024 5 z 5

Šepoty ve zdech Šepoty ve zdech Sophie Cleverly

Tenhle díl jsem četla dost dlouho. Nějak jsem se do něj nemohla pořádně začíst, ale nakonec se to nějak podařilo. Občas mě mátlo, že se Ivy a Scarlet střídaly ve vypravování kapitol. A to mi moc nesedí. Mám radši když je to pořád stejné.

04.04.2024 4 z 5

Zrada rodu Trnhoffů Zrada rodu Trnhoffů Gareth P. Jones

První díl jsem ještě nečetla, ale zjistila jsem, že to moc nevadí. Kniha se mi líbila i když se na konci z několika postav vyklubali trochu takoví šílenci. To mi přišlo tak nějak zbytečné, ale jinak dobrý.

24.03.2024 5 z 5

Únik z knihovny pana Lemoncella Únik z knihovny pana Lemoncella Chris Grabenstein

Mám ráda knihy a luštění, a tak mě tahle kniha zaujala. A jsem ráda, že jsem ji zkusila. Líbila se mi dobrovolná spolupráce Kylea a ostatních členů jejich týmu. Kniha byla fakt dobrá.

25.02.2024 5 z 5

Dopis pro krále Dopis pro krále Tonke Dragt

Krásně se to četlo. Škoda, že další díl není v češtině.

21.01.2024 5 z 5

Já, Caesar, a banda z Kapitolu Já, Caesar, a banda z Kapitolu Frank Schwieger

Tahle kniha se mi líbila o něco víc než druhá autorova kniha JÁ, ZEUS, A BANDA Z OLYMPU. Doporučuji.

28.12.2023 5 z 5

Já, Zeus, a banda z Olympu Já, Zeus, a banda z Olympu Frank Schwieger

Je zajímavé slyšet tyto příběhy vyprávět jejich hlavními postavami. Také se mi líbila dvojstránka na začátku každého příběhu. Vždycky mám ráda takové vypsané základní informace o někom nebo o něčem.

28.12.2023 5 z 5