ruda.karny komentáře u knih
Skvěle napsaná biografie. Tenhle život by vystačit i na několik románů, ale já oceňuji, že čtení bylo poutavé a odsýpalo. Bylo plné rychle popsaných myšlenek i zajímavých detailů. Děkuji, že mi pan architekt odkryl duši. Stal se tak v průběhu čtení, z původně poměrně nesympatického floutka, moudrým a následování hodným kmetem.
Kniha se mi velmi špatně četla, nejen pro složitost svého obsahu, ale hlavně pro nelibozvučnost textu. Podle mně by potřebovala přepsat. Nicméně po obsahové stránce je výjimečná.
Velmi jednoduše a přehledně udělaná velká kniha. Rozhodně ji otevřu, až budu nervózně hledat radu nad nemocným miminkem. Nenechte se odradit titulní fotkou:-)
Jako náctiletou mě kniha bavila, měla nádech něčeho zakázaného. Teď už by mě nebavila, jako ale celá postava pana Saudka.
Doporučuju přečíst před porodem. Kniha pomůže najít živočišnou přirozenost v nás, kterou jsme už zapomněli.
Kniha je dobrým rádcem rodičů miminek. Napsaná je ale příšerně, několikrát se tam opakují ty samé informace a kniha se tak nakonec stává nepřehlednou. Nedoporučuji ji číst postupně od začátku, ale spíš až jednotlivé kapitoly podle věku dítěte.