Rudolf14 komentáře u knih
Opravdu skvělý příběh, nečekala jsem že se mi bude líbit story dvou mužů. Opravdu poutavé, autorka nezklamala. :)
Skvělé, moc jsem si to užila! Přijde mi, že s každou knihou je lepší a lepší! Díky!
Od knihy jsem nic neočekávala a překvapilo mě jak neuvěřitelná pohoda to byla :)
Z knihy nemám prostě dobrý pocit... Popisování pocitů hlavní hrdinky Sal bylo tak zdlouhavé, že jsem musela knížku několikrát odložit. Také to její kadí mě nějak rozptylovalo. :D Když to vše pominu ... tak konec knížky se mi líbil, ale mohla mít tak o 250 stránek míň a asi bych byla spokojenější. :(
Miluji její styl psaní, střídání postav a ten jejich náboj ???? Skoro vždy se čtou její knihy jedním dechem❤️
Knihu jsem přečetla díky čtenářské výzvě a jsem moc ráda, je skutečně parádní za mě 5z5! Teď už jen přečíst všechny knihy autora.
Skvělá kniha! Veřím, že si každý člověk v knize najde něco pro sebe :)
Na knihu jsem se šíleně těšila, jelikož jsou to moje nejoblíbenější autorky. Nevím jestli jsem měla jen divnou náladu nebo mi prostě chybělo hokejové prostředí. Nebo možná mi chyběl Wes a Jamie (Wesmie). Musím dát prostě 3*. Byla to, ale dobrá oddechovka. :)
Tak tuhle jsem chtěla několikrát, jejich příběh se mi moc líbil. :)