rumund komentáře u knih
V mládí jsme četl Toma Sawyera a celkem se mi kniha líbila, tak jsem se docela těšil na Hucka Finna. Ale zas to taková sláva nebyla. Buď to je tím, že jsem už starší nebo je kniha vážně horší než Tom Sawyer. Rozhodnutí nechám na každém z vás, kdo četl obě knihy.
Holt, takové ženské čtení, ale s tím jsem vlastně počítal. Nic náročného, ani nic překvapivého. Lehce jsem knihu za dva dny louskl. Jako herečku budu mít Aňu asi raději. Ale kniha nijak neurazila.
Knihy Jefferyho Deavera mám celkem v oblibě, ale takhle mě zas tak úplně nechytla. Konec knihy už byl sice lepší, ale stejně víc jak 3hvězdy si ode mne nezaslouží. Na mne příliš mnoho jmen, které se mi v příběhu pletli. Možná, že jsem trošku zaspal začátel a pak mě kniha už nevtáhla úplně do děje.
Zase jedna s perfektně napsaných a velice zajímavých knih Guida Knoppa. Všechny si nakonec musím sehnat.
Je to má několikátá kniha Nicholase Sparkse. Tento spisovatel prostě umí ....
Tohle byla už má asi desátá kniha od Michaela Connellyho a Harry Bosch opět nezklamal. Napínavá a dobře čtivá kniha.
Perfektní kniha o vzpomínkách dvanácti žen, které si prošly peklem v koncentračním táboře Osvětim. Popisují jak krutý a těžký život měly v této škaredé době.
Tuto knihu jsem náhodou objevil ve své knihovně, ani jsem nevěděl, že ji vlastním. Velice dobrá kniha, dobře a detailně popisuje co se dělo v Terezíně v této ne moc veselé době.
Dobrá kniha známá podle filmu Lidice. Četlo se mi to velice dobře a celý tento příběh se mi živě vybavoval dle filmu.
Pro mě velice překvapivá kniha. Zjistil jsem plno nových poznatků, které jsem vůbec netušil.
Kniha se velice dobře četla a docela se líbila. Celkem zajímavý život plný vína, žili chlapci v městečku.
Docela čtivá kniha, popisuje náročný a těžký život učňů. Čím vším musí projít než dostanou vyuční list.
Nevím, proč, ale nemohl jsem tuto knihu dočíst. Trvalo mi to asi dva roky, než jsem se znovu rozhodl pokračovat. Pro mě hrozně nezáživná kniha.
Třetí díl napínavého příběhu, prostě skvělé čtení