ruzovka komentáře u knih
Já jsem se u knihy pobavila a za mě ano, více takových knih . U takové knihy si odpočinu ,
zlepším si náladu . Nebyl pro mě problém se sžít s životy hlavních postav , chápala jsem city a pocity hlavní hrdinky.
Po dočtení knihy mně bylo velice líto, že se s nimi všemi už nebudu "vídat ".
A když se mně kniha takto líbí, neumím se hned začíst do další a musím nechat v sobě příběh doznít ..
Ráda se ke knize vrátím .
Kniha je psaná velice zajímavě z pohledu hlavních hrdinek , přečetla jsem ji rychleji, než bych chtěla, ale děj mě nenechal číst pomalu.
Ano, bylo potřeba pečlivě sledovat, kdo je zrovna s vyprávěním na řadě, jak se postavy střídaly a a občas i období, o to byla kniha zajímavější.
A samozřejmě překvapivé rozuzlení nechybělo.
Nebudu víc těm, kteří ještě nečetli, prozrazovat, za mě ano, kniha stojí za to si ji přečíst.
Knihu zaujala manžela anotací , a dobře udělal a já ji našla pod stromečkem .
Autora jsem předtím neznala a jsem ráda, že už ano.
Čte se dobře od první strany po poslední , děj má spád, neustále překvapuje .
Nebudu více prozrazovat, ale knihu doporučuju přečíst .
Kdo má rád detektivky, nebude zklamán, kdo má radši knihu o vztazích, přijde si také na své :)
Rodi Walshových znám už z první knihy této série, těšila jsme se na pokračování a nebyla jsem zklamaná, naopak.
Rachel se musí léčit z drogové závislosti, a přesně jak si závislí myslí, že mají situaci pod kontrolou, tak i Rachel je o tom přesvědčená.
Naštěstí pochopí, že to je jen zdání .
Kniha je psaná tak, že jsme si rodinu Walshových zamilovala, i přes jejich nenormálnost .
Příběh je psán s humorem, přesto téma je vážné .
Kniha se trošku svým humorem vymyká ze stylu autorky, ale pro mě ne na škodu věci.
Rodinu Walshových jsem si už v první knize této série zamilovala a nemůžu se dočkat dalších. Je pravdou, že občas se někdy postavy chovají fakt nezvykle na naše poměry , řekla bych až nenormálně, ale to k nim prostě patří, jsou praštění .
Claire prochází těžkou životní zkouškou, kterou ze začátku nezvládá, ale nakonec se zase postaví na vlastní nohy a dá svůj živit do pořádku.
Takže za mě je kniha čtivá , bavila mě a ač je psaná hodne odlehčeně s humorem, přináší mnohá životní ponaučení.
Mě kniha Sto jmen bavila , hlavní hrdinka, ač přijde svou zbrklostí o práci a nezaviněně i o přítele, nepadne na kolena, ale postaví se výzvě čelem a pokusí se rozlousknout těžký oříšek.
Kniha mě chytla od začátku až do konce .
Kniha mě také nezklamala , autorka píše s nádechem romantiky a lásky, která ale není jedinou a hlavní dějovou liníí.
Smyslem knihy je pobavit a odpočinout si od všedního života a to splňuje maximálně, osoby vás vtáhnout do děje a nepustí.
Kniha mě bavila , jako vždy knihy od této autorky.
Naopak mě velice mile překvapila dějová linie , jak se prolínají osudy tří žen a jak se se svým životem dokáží poprat.
A neznamená to, že když někomu partner nevyhovuje, že není ten správný pro jinou .
Děj je opravdu ze života a tak mě vtáhnul a nepustil, dokud jsem knihu nedočetla .
Kniha mě velice zaujala, dle obsahu jsem neočekávala její zábavné potřeštěnosti a naopak jsem se bála, jak si poradí s vážným tématem a za mě ano !! Velice dobře si s tématem poradila, kniha je napsáno lehce, i když je téma převážně smutné. A velice dobře popisuje zoufalství rodičů, velice dobře popisuje, jak stereotyp naruší ženě na mateřské její náhled na manžela, až to dojde k rozvodu a jak snadno lze podlehnout klamu, že co děláme a chci udělat , je správné, i když není.
Kniha se mně četla velice dobře a jak píše regi, nebudu vše opakovat, krom děje okolo hlavní hrdinky jsou zajímavé i historické údaje, hned po přečtení jsem se na netu začala zajímat o osudy měst, které tu teprve vznikaly . Krásně popisovaná i příroda a tvrdý život v Austrálii .
Kniha se mi líbila, vypráví o ženě, které snášela zálety svého manžela, protože neměla odvahu ani sílu začít svůj život žít podle svého. Jejím snem bylo žít na venkově, mít plno dětí a zvířat . Místo toho žije ve městě, o dětech manžel neuvažuje a jen by rád patřil mezi smetánku a chodil na večírky. A i když tvrdí, že Alici miluje, myslí jen na sebe a rád si užívá přízně jiných žen. Ale Alicin sen se nečekaně splní a pak dostane sílu si jeho podvádění přiznat a něco podniknout.
Knížka mě zaujala , doporučuji k přečtení , je zajímavým pohledem do dvou, vlastně tří rodin.
A je i zajímavé , jak Výměna manželek otřese jejich životem.
Kniha se mi moc líbila a doporučuji přečíst.Zajímavý náhled na své vlastní mladší já.
Knížka je zajímavá , zejména osudy žen - hlavních hrdinek, místy ale kniha sklouzavá do červené knihovny, tím je bohužel výsledný dojem malinko zkreslený.
Souhlasím, od knihy jsem se nemohla odtrhnout, a moc mě pobavila ...
I když jsou příběhy mladé dívky místy značně nereálné ... člověk jí drží palce a chápe ji ...
Moc mně kníha nezaujala ....
Styl psaní je zajímavý, dobře se čte, to ano ..
Ale děj je značně nereálný, přemrštěný ...
Spisovatelku mám velice ráda a ani tato kniha mě nezklamala.
Po pár stranách se Kit stane naší přítelkyní a prožíváme s ní strasti po rozvodu a přejeme jí novou lásku .
Zápletka s novou sestrou , nová práce, nový přítel .. to vše zažívá Kit ...
Doporučuji přečíst ... není to jen oddychové čtení, ale můžeme si i odnést něco do života ....
Kniha se mi moc líbila , dle mého názoru je i poučná, protože setkání Lucy se svým Životem ukázalo, že člověk nesmí lhát nejen svým přátelům , rodině , spolupracovníkům, ale zejména sám sobě .
Odmítá si totiž přiznat své problémy, které nastaly po rozchodu s přítelem, s kterým několik let žila a milovala ho, milovala svůj život s ním. Přišla o práci, o jejich společné bydlení , společní přátelé si myslí, že ona zradila přítele a dávají jí to najevo a ona jim to nevyvrací. .Obelhávala dlouho své okolí a i sama sebe, že je teď se svým životem spokojená , a neuvědomovala si, že život je dar , a musí se mu věnovat patřičná pozornost...
Takže nejenom příjemná oddychová četba.