Š.Ala komentáře u knih
Za mě moc pěkná vztahovka. Bavila mě celá kniha. :-)
Kniha je naprosto chaoticky napsaná. Měla jsem často pocit, že tam chybí snad i celé kapitoly. Bohužel je konec tak zajímavě napsaný, že si asi přečtu i další díl :-(
Úžasné zakončení trilogie. Od začátku až do konce to bylo napínavé a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Konec byl naprosto famózní, ale ocenila bych, kdyby byl propracovanější. A vůbec bych nepohrdla pokračováním :-)
Pro mě nejslabší díl. Kniha mě začala bavit až ve 3/4, když to dostalo pořádný říz a to neskončilo až do konce posledního dílu. :-)
Dlouho mi trvalo, než jsem se po Gabrielovi a Julien pustila do této trilogie. Fantasy spíše nečtu, ale tato se mi líbila. Mam rada, když si mohu vyhledat údaje na internetu a tím se to stává reálnější :-)
Pěkné seznámení s hlavními hrdiny.
Možná jsem už této autorky přehlcená, ale nějak se mi to táhlo. Nicméně to nebylo špatná oddechovka. :-)
Jsem okouzlená. Úžasné zakončení celé série. Vůbec by mi nevadilo si přečíst další díl ????
Knihu jsem přečetla. Byl to příběh, který vás nutí stále číst. Se spoustou tajemství, které nás nenechají spát.
ALE a to ale je opravdu velké, protože opravdu zde máme hrdinu vraha? A je úplně jedno, že zabíjel "zlé" lidi!
Naše hrdinka se vlastně zamilovala do pobudy, kterého můžeme hodně často vidět kolem hlavních nádraží velkých měst. No nevím... asi bych si o ně neopřela ani kolo a bylo by jedno, jak "krásný a svalnatý" by byl.
Myslím, že byl nakonec příběh hodně přitažený za pačesy, proto nízké hodnocení. Ke kvalitě překladu se vyjadřovat nebudu.
Do půlky knihy mě příběh příliš nebavil, ale pak super. Mám tuto autorku ráda.
Zajímavý příběh, jsem zvědavá na další díl. Ale co mě na tom nejvíc vadilo, bylo to strašně množství cigaret.
Kniha, která se skvěle četla. Úžasný výběr národností hlavních hrdinů. Konec napínavý a tajemný a vlastně smutný, protože podle všeho už Sofie nikdy nebude žít v klidu.
děkuji za pěkné počteníčko :-)
Opět strhující konec a já už se nemohu dočkat pokračování. Doporučuji :-)
Nenadchla, ale neurazila. Ráda jsem se opět setkala se svými oblíbenými hrdiny, Hannou a Willem :-)
Přečteno... Kniha mě nezaujala od prvních stran, tak jako Za zavřenými dveřmi, každopádně se pěkně četla a o napětí (zvláště v poslední čtvrtině) nebyla nouze.
Celkem brzy jsem tušila, kdo za její "ztrátou paměti" může být, ale nebylo to naškodu.
celkově mi tato kniha v porovnání s předchozí přijde slabší a určitě by si zasloužila více propracovat, aby napětí bylo větší. :-)
Už dlouho se mi nepodařilo přečíst knihu za tak krátkou dobu, ale od této se prostě nedalo odtrhnout.
Střídání minulosti s přítomností zvyšovalo napětí a snad od prvních stran jsem soucítila s Grace a nenáviděla jsem Jacka. Fandila jsem Ester a obdivovala odvahu Milli.
Asi nikdy nepochopím, jak někdo může být tak vyšinutý, že by takto dokázal ubližovat druhým. A dokázal tak jednoduše zmanipulovat druhé, aby věřili jeho lžím. Vůbec si nedokáži představit, jak zoufale se musela Grace cítit.
A nedělám si iluze, že se takové věci dějí pouze v knihách. Bohužel... Ne vždy musí být věci tak dokonalé a úžasné, jak se nám jeví.
Kniha mě naprosto uchvátila. Od začátku až do konce mě kniha bavila. Střídání hlavní postavy ve mě udržovalo napětí a čím víc se kniha blížila ke konci, tak jsem byla zvědavější. Konec se mi také líbil, jen jsem zvědavá, komu James vizitku předá. :-)