Š.Ala

Bohužel pro mě veliké zklamání. Jediného čeho nelituji je, že jsem dočetla až do konce, protože epilog byl nejlepší.
Nevím, zda to mohlo být překladem, ale spousta věcí mi tam prostě neseděla. Škoda...

Do konce příběhu jsem si vlastně nebyla vůbec jistá, zda ten, kterého podezírám od poloviny knihy, je opravdu vrah. Napřed mě autorka trochu zmátla, ale nakonec to byl on. :-)

Nemohu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Celkový dojem z knihy je super. Moc mě oba dva bavili. Jack byl miláček. Až bych řekla, že byl dokonalej. Bylo tam pár míst, kde jsem se nudila, ale to mě od 5 hvězd neodradilo. :-)

Vlastně nevím, co mám napsat. Při čtení jsem si říkala, jaké je to psyho, ale teď na konci mám vlastně jen pusu dokořán. Autorka mě opět nezklamala. Napínavé čtení.

Bohužel mě kniha spíše zklamala, 4 hvězdy dávám jen díky tomu, že jsem se mohla opět setkat s mými oblíbenými hrdiny. Možná to bylo i překladem, někdy mě přišel dost zvláštní.
Každopádně mě to neodradí si přečíst Racera :-)

Pokud neodložíte knihu do poloviny trapného čtení, tak se přehoupnete do celkem příjemného počteníčka :-)

Úžasný příběh, který mně vtáhl do sebe od první stránky.

Super příběh. Jako bych četla bondovku :-) Jen tam chybělo protřepat, nemíchat :-D

Bohem vyhloubená díra...
Snad první kniha, kterou jsem při čtení opravdu měla strach číst. Věděla jsem, jak to skončí, ale tak moc jsem si přála, aby to tak nebylo. Tak moc jsem si oba zamilovala, že konec jsem četla v naprostém transu. Asi jsem si příliš zvykla na sladké a růžové konce, ale život takový vždy není.

Naprosto chápu tak vysoké hodnocení. Moc jsem si tento příběh užila, naprosto mě pohltil. No a Kulti??? Ten je rozhodně miláček :-)))

Příběh určitě za přečtení stojí, opět jsem se pobavila :-)
Ale ta obálka??? Souhlasím, že je otřesná!!!

Tak za prvé, na žádnou knihu mi nesedělo pořekadlo "Na posranýho i hajzl spadne", víc než na tuto :-D
Za druhé, líbila se mi Gia, že nebyla hysterická blbka, ale vše brala s nadhledem, i když jí to zraňovalo a vždy myslela na toho druhého :)
A za třetí, i když jsem si Rushe zamilovala, tak fakt mu to teda dost dlouho trvalo :-)
Obě knihy byly krásné a vtipné. Na léto dokonalé. :-)

Celkem dobré počteníčko. Fitz mě teda asi tak 70% knihy štval,ale co už... :-)
Každopádně se už těším na další díl.

Tak to teda byla síla.
Kniha, která mě naprosto dostala. Tuto knihu si musím přečíst rozhodně znovu. ❤

Při čtení celé série jsem byla mnohokrát na rozpacích a to zvláště v prvním díle. Ale každým dílem to bylo lepší. Nutilo mě to si koupit další díl a nakonec i tento poslední. Úžasné, jak se dokázali navzájem stát lepšími.
Jo... bavilo mě to. I když s menšími výhradami :-)