sabca sabca komentáře u knih

Hledačka štěstí Hledačka štěstí Zuzana Francková

Souhlasím s komentářem, že kniha byla horší než předešlé knihy autorky. Děj se posouval moc rychle.

11.01.2016 3 z 5

Pohodlné lži Pohodlné lži Randy Susan Meyers

Tak jak v některých komentářích přede mnou i já musím konstatovat, že mě kniha zklamala. Byla celkem nezáživná a zdlouhavá.

29.12.2015 3 z 5

Ty Ty Caroline Kepnes

Snažila jsem se moc do knihy začíst, přesto se mi to nepodařilo a knihu jsem nepřečtenou musela odložit. Moc často se mi nestává, ale tohle jsem nedala.

15.12.2015

Smrt má oči mojí dcery Smrt má oči mojí dcery Jessica Treadway

Námět knihy byl zajímavý. Rozuzlení nakonec překvapilo. Můžu doporučit

03.12.2015 4 z 5

Uprostřed ráje Uprostřed ráje Laura Walden

Mě se naopak kniha četla dost dobře. Promítl se tam život několika generací a byla jsem zvědavá na rozuzlení celého příběhu. Doporučuji

18.11.2015 4 z 5

Síla lásky Síla lásky Barbara Cartland

První kniha od této autorky, ale nějak mi nesedla. Byla to opravdová červená knihovna. Asi už jí vyhledávat nebudu.

13.11.2015 2 z 5

Všechno v pořádku, slečno Karpíšková? Všechno v pořádku, slečno Karpíšková? Eva Michorová

Kniha mě celkem zklamala. si jsem čekala víc. Nějak jsem se ztrácela v ději. Co se mi líbilo byly občas vtipné připomínky.

10.11.2015 3 z 5

Soukromá pravidla Soukromá pravidla James Patterson

Přiklání se ke komentáři Šánky. Lépe bych to nepsala. Kniha mě ani chvilku nenudila. Jack byl velmi sympatická postava a věřím že budou následovat další knihy s tímto detektivem a budou zároveň dostupné i u nás. Můžu všem doporučit.

04.10.2015 5 z 5

Co bude dál Co bude dál John Katzenbach

Knihu jsem dočetla a to jen proto, že mě zajímalo jak příběh dopadne a nebaví mě přečíst jenom konec knihy. Byla jsem zklamaná. Policistka nemastná neslaná. U profesora mi vadila jeho komunikace s duchy. Bylo toho příliš. Konec potom nabral spád a udržoval v napětí.

23.08.2015 3 z 5

Měj mě rád Měj mě rád Eva Urbaníková

Již jsem četla od Evy Urbaníkové více knih. Některé se mi líbily, některé méně. Tahle se mi četla moc dobře. Taková ze života, nic přehnaného. Seznámila jsem se s tím co jsou duly. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Myslím, že kniha stojí za přečtení.

31.07.2015 4 z 5

Ptáčník Ptáčník Mo Hayder

Již jsem přečetla více knih od Mo Hayder a vesměs jsem dala 5 hvězdiček. Tady jsem musela jednu hvězdičku ubrat, protože to už na mně bylo moc. Obdivuji spisovatelku jak dokáže znovu a znovu vymýšlet zajímavé zápletky. Tak jak tu již někteří čtenáři píši i mě se více líbila Panenka. Komu však nevadí drsné a nechutné scény a´t po knížce sáhne.

30.07.2015

Nikdy není pozdě Nikdy není pozdě Mary Higgins Clark

Kniha se mi moc líbila. Velmi zajímavé podání dvou různých zločinů. Žádné zdlouhavé popisování, děj měl spád a díky krátkým kapitolám jsem měla knuhu v rekordním čase přečtenou. Bavila mě a doporučuji

24.07.2015 5 z 5

Na čem záleží Na čem záleží Emily Giffin

Kniha se dobře četla. Nebylo to nic přehnaného. Příběh, který se může stát každému z nás.

31.05.2015 4 z 5

Požitkářka Požitkářka Marcela Mlynářová

Tak jak se mi líbila kniha Kdo nehřeší,nežije, které jsem dala 5 hvězdiček, tak bohužel tady to bylo pouze za 3. Jediné co mi v této knize bylo příjemné, že spisovatelka zmiňuje Šluknov, kde jsem prožila své dětství.

26.05.2015 3 z 5

Dům na útesu Dům na útesu Nora Roberts

Čtivý román plný napětí, záhad i láska. Doporučuji

24.04.2015 4 z 5

Vždycky jedna noc Vždycky jedna noc Markéta Hejkalová

Příběh je zajímavý tím že je veden ve dvou liniích. Život dcery, která se provdala do Finska a její matky, která zůstává v Čechách. Ani jedné se nedaří tak, jak by si přála. Myslím, že stojí za přečtení

15.04.2015 4 z 5

Peří v průvanu Peří v průvanu Jarmila Pospíšilová

Knihu jsem přečetla taky rychle. Prolínali se tam osudy několika rodin i jednotlivců. Taky si myslím, že zpracování mělo být trochu lepší. Víc se mi líbily Palačinky s pepřem.

11.04.2015 3 z 5

Plamen lásky Plamen lásky Joan Johnston

Tak jak tady už více čtenářů napsala. Pěkná oddechovka s dost napínavým koncem. Myslím, že stojí za přečtení.

08.04.2015 4 z 5

Kdo tě hlídá Kdo tě hlídá Mary Higgins Clark

Tak jako všechny knihy M.H. Clarkové i tato byla velice čtivá. Oblíbila jsem si hlavní hrdinku Monicu, která se snažila dopátrat svého původu. Knihu doporučuji

12.02.2015 5 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Mně zase moc nevyhovovalo, že kniha se především zabývala výcvikem psů, ale konec byl perfektní, plný napětí a děje. Nemohu dát více jak tři hvězdičky, protože znám od Nory Roberts daleko romány.

31.01.2015 3 z 5