sabca komentáře u knih
Přečetla jsem tuto knihu, přesto že je určena pro mládež. Četla jsem knihy autorek Lenky Lanczové, Věry Řeháčkové apod., ale tato je přímo nereálná. Přesto, že se nejedná o starší spisovatelku je příběh odehrávající se v dnešní době strašně zastaralý. Lukáš 23 let zatím neměl žádný vztah a Magda - studentka čtvrtého ročníku čeká s navršením svého vztahu až do 18 let. Zklamalo mně to.
Jednoduché oddechové čtení. Lázeňská známost se mi líbila více. Zde to už zavání červenou knihovnou.
Zajímavě napsaná kniha. Myslím, že stojí za to si jí přečíst.
3 samostatné kriminální příběhy, které se moc pěkně četli. Zajímavá zápletka i rozluštění. Jednu hvězdičku beru za poslední příběh, který mě tolik neupoutal.
Moc pěkná kniha, která se mi těžko odkládala. Zajímavé prostředí a děj, který vyústil v nečekaný konec. Stojí za to si knihu přečíst.
Mě se knížka četla celkem dobře. Je pravda, že nebyla z těch jejích nejlepších ale rozuzlení nakonec bylo překvapující.
Román odehrávající v polovině devatenáctého století v Anglii se mi docela líbil. Pak jsem začala číst Miluj mě a chraň a zjistila jsem, že je to vlastně l díl této série, to už mě tolik nebavilo,protože to bylo zaměřeno hodně na pánbíčkářství, víru apod. Hlavní děj byl zajímavý a ke konci dost napínavý. Pak jsem zjistila, že je ještě jeden díl mezi těmito dvěma a ten u nás v knihovně nemají.
Také se mi dobře četla jako většinu knížek této autorky.
Kniha se mi moc líbila. Jedna hvězdička je stržena za zdlouhavý konec.
Kniha se moc pěkně četla. Zajímavé prostředí, Seznámení se s prostředím a životem indiánské rezervace indiánu Seminolů. Je tam láska i napětí. Knihu jsem měla problém odložit. Pěkný závěr. Stojí za přečtení.
Zajímavý příběh odehrávající se kolem aukcí a prodeje obrazů. Nechybí tam však ani láska, podvody a napětí. Velmi zajímavé je rozuzlení příběhu, které jsem nečekala. Stojí za přečtení.
Knížka se mi moc líbila. Byla trochu jiná než ostatní od této autorky, ale četla se dobře. Nechyběla tam ani láska ani napětí. Stojí za přečtení.
Moc pěkná kniha a citlivě napsaná. Krásný vztah který prožívala Veronika se svojí tchýni, která si nahradila lásku, kterou nedostala od vlastní matky a se svojí švagrovou. Po rozvodu se dokázala postavit na vlastní nohy a měla velký problém bývalému manželovi odpustit. Jak zde píšete lehká oddychovka a ze života.
Jako všechny knihy tohoto autora ani tato nezklamala. Zajímavá byla vražedná zbraň. Stojí za přečtení.
Opravdu jak je napsáno, kniha není pouze pro mládež. Příběh je od začátku do konce nabitý dějem. Martina si toho špatného prožila hodně. Doporučuji knížku přečíst a dospělým
Přesto, že je knížka pro mladé čtenáře s chutí jsem jí přečetla.