SabinaV. komentáře u knih
To prostě nejde, neoblíbit si Aggieho! Na jednu stranu ho litujete, čím si musí procházet, ale vlastně mu trochu závidíte, kolik lidí ho tak chrání a obletuje. Kniha je moc pěkná, je nemožné najít na ní jedinou chybičku. :-)
čekala jsem, že to bude víc strašidelné a krvavé, kniha moc hororová nebyla. Ale to nemění nic na tom, že je krásně napsaná, nápad na ni je moc dobrý a Anna je prostě úžasná. Těším se na 2. díl. :)
O něco míň strašidelný, než 1.díl. Jenom nevím, jestli je to dobře nebo ne:-). Jinak jsem si více oblíbila Grubbse, a navíc je mi v této knize už od začátku jasné, jaká je pravda o Artovi. I přesto je moje hodnocení velmi kladné :-).
Dlooouhou dobu moje nejoblíbenější kniha,a i film je povedený,čemuž se divim,protože většinou
jsou filmy jenom chabá náhražka napsaného příběhu.
Dobrodružná kniha,od které se nedá odtrhnout,dokud jí nepřečtete,a i potom máte
silné nutkání začít ji číst podruhé:-)
Čekala jsem trochu víc. Byly do sebe hodně propletené současnost s minulostí, April mi je hrozně nesympatická a Její kamarádky jsem taky nemohla vystát.... Ale nápad dobrý, příběh je dojemný a snadno se vžijete do chudáka April :)
Clairka: GENIÁLNÍ?! Příběhy nejsou ani strašidelné, ani vtipné.
Kniha je strašně krátká, ale to je asi dobře, jinak bych ji musela odložit a vím jistě, že bych se k ní už nevrátila.
Všem už asi došlo, co chci mým komentářem říct:
TOHLE JE NEJHORŠÍ KNIHA, JAKOU JSEM KDY ČETLA!!!
Teda ten konec... tak to se opravdu povedlo....
Ráda bych viděla film, námět pro něj je moc dobrý:-) .
Je to furt to samý. Darren pije limonádu, Darren otravuje Barryho, Barry hraje automatickou mámu, a to se pořád opakuje... Prostě nuda.
Někdy už byl asi autor zoufalej, čím by mohl knihu prodloužit, a časté hádky mu přišly jako dobré řešení. Mne to ale docela nudilo, a tak jsem byla ráda, když se Cassie s Damonem konečně usmířila. Jinak skvělá kniha :-).
Proč se to ale sakra jmenuje Vetřelci?
Mě by určitě nenapadlo,že by mohl mít foťák hlavní roli v nějaké knize.A tento nápad obdivuju.
Nejlepší horor který jsem četla a určitě i nejlepší,který kdy číst budu.:-)
Něco takového jsem i čekala. Pán vran je taková spíše nevýrazná postava, která se jen tak prochází knihou a sem tam někoho zabije. Jo, a nejvíc mi vadí to strašně rychlé rozuzlování na posledních asi pět stránek.
Nejlepší kniha od Wilsonové, jakou jsem četla. Snad k tomu přispělo i to, že já mám taky dvojče, a tuto knihu jsem četla, když mi bylo stejně jako Ruby a Garnet - tedy deset let.
Čekala jsem spíš nějakou dětskou detektivku nebo tak něco. Většina případů je hodně předvídatelná. Ale je to dobrá oddechovka.
Nejvícekrát přečtená knížka v mojí knihovně. Přesněji řečeno: Přečetla jsem ji dvanáctkrát.
Nikdy by mě nenapadlo, že i encyklopedii můžete číst několikrát po sobě, a přitom se neunudit k smrti, až tahle kniha mě přesvědčila o tom, že to je možné:-).