sadlo komentáře u knih
Příběh se dobře čte, má spád. Výborná četba pro čtenáře Kalle Blomkvista.
Mně se dobře četla,jpodobně jako předešlá kniha paní spisovatelky - DÍVKA, KTERÁ UPÍJELA MĚSÍC . Určitě neprohloupíte, když ji doporučíte dětem ke čtení.
Výborné počteníčko. Nudit se nebudete. Knihy pana Skřipského patří mezi moje oblíbené.
Moje oblíbené nakladatelství Baobab mne opět nezklamalo. Lampička přečtena během pár dnů, vřele doporučuji.
Pro mne skvělé čtení. Všechny díly jsou , užiji slovo, senzační. Stojí za to, aby byly ve vaší knihovně. Budou je jistě číst i vaši rodinní příslušníci. Mládežníci i dříve narození.
Smekám před paní spisovatelkou. Podobně jako před paní Rowlingovou. Úžasný příběh, návaznost, čtivost....
Knihy této autorky stojí za zakoupení pro naše potomky do jejich knihovniček.
Nádherné, něžné. Stojí za zakoupení do " domácí" knihovny. Mít ji " po ruce".
Tak jsem přečetla tři předcházející díly, také jsem je koupila pro mé děti. Tento díl stojí za přečtení i za zakoupení.
Dobré čtení na dovolenou, stojí za to si ji přibalit do kufru.
Moc jsem si na této detektivce " pochutnala". Skvělé čtení.
Skvělé čtení, pro mládež i pro dospělé!!! Nezapomeňte si přečíst ještě dva díly.
Ač nejsem již dááávno dítě a mládežník, s chutí jsem si tento příběh přečetla.
Moc pěkné počteníčko pro odpočinek. Nenáročná detektivka, kde se ale nenudíte.
Stručně: moc pěkné počteníčko. Annu ze Zeleného domu a její další díly jsem četla několikrát. Moc jsem se těšila na Emily, autorka opět nezklamala. Kniha, ke které se budou vaše děti vracet. Stojí za zakoupení.
Ach jooo, zase čekat na druhý díl. Opět mne pan spisovatel nezklamal. Škoda, , že kniha má jenom 337 stránek.
Útlá kniha, ale krásné ilustrace a krásné čtení, které nutí k zamyšlení a hlavní myšlenku nutí rozvést.
Moc fajn čtení. Pro mládež i pro dospělé. Kdo má rád knihy Alana Bradleyho /Případy Flavie de Luce/, tak sáhněte po knížkách paní Robin Stevensové.
Této knize dávám deset bodů z deseti. Čtivá, srozumitelná všem věkovým skupinám. Myslím tím od 11 let do 100 let. Doporučujte svým dětem, vnukům a mnohým dospělým, kteří ještě tápou o prioritách života.