sadlo komentáře u knih
Tak tato knížka je fakt dobrá, čtivá. Výstižně, a ještě jednou použiji slovo čtivě, popisuje školní rok jedné třídy na základní škole v době normalizace.
Všechny knihy tohoto autora, této autorky, mám přečtené. Jedna lepší než druhá. Ani jednou jsem se nezklamala. Úžasně čtivé.
Výborné čtení. Ostatně jako všechny knihy tohoto autora. Spisovatel se soustřeďuje na oblast dnešního Žižkova, Židovských pecí, Na Krejcárku. A to od roku 1268 do roku 1945. V krátkých povídkách s kriminální zápletkou.
Přečteny všechny knihy, které tato autorka napsala. A všechny jsou velice dobře čtivé.
Lehké a nenáročné čtení, které potěší a udělá dobrou náladu.
Poprvé jsem se setkala s tak čtivým příběhem z Vietnamu. Sluší se poděkovat paní překladatelce Bronislavě Grygové.
Dovoluji si citovat :" To nejlepší, co jsem za velmi, velmi dlouhou dobu četl. "
Jussi Adler - Olsen
Já se připojuji.
Knihy paní spisovatelky mám moc ráda, doporučuji je dětským i dospělým čtenářům. A tato útlá knížka se moc povedla.
Můj oblíbený autor. Příběhy komisaře Pobudy se velice dobře čtou. Kdo má rád Četnické humoresky, Panoptikum hříšných lidí, vezměte si kávu, sedněte si do křesla a začtěte se do třech případů komisaře Pobudy.
Toto je čtvrtá kniha , kterou jsem přečetla od paní spisovatelky. Všechny jsou skvělé. "Opraváři" jsou fakt jednička ve sci fi pro mládež. Výborně vypracovaný příběh. Kam na ty nápady paní spisovatelka chodí.
Opakuji se, podobně jako u předchozích dvou dílů - skvělé čtení. Ti, kdo učí novodobé dějiny, použijte tyto knihy při výuce dětí, mládeže i vysokoškoláků.
Výborná kniha, skvělý příběh skvěle vyprávěný. Podobně jako předchozí díl a následující třetí kniha , kde se dozvídáme o osudech jedné rodiny.
Opět skvělá detektivka. Má všechno, co správná detektivka má mít.
Ať vás neodradí tloušťka knihy. Příběh se velice dobře čte, srozumitelně vás seznámí s osobností lidských dějin, Mojžíšem. Dostanete se dál k pochopení, k porozumění výkladu Bible.
Moc hezky jsem si početla. Na netu jsem si vyhledala informace o hlavních osobách této skvělé knihy. V dnešní době se zdá neuvěřitelné, v jakých podmínkách se uskutečnila tato expedice.
Skvělá detektivka, podobně jako předchozí díly. Vřele doporučuji.
Pro mne je to skvělé čtení. Pohřeb Jana Palacha jsem vnímala v 7 letech. Nastupující normalizace je v knize hezky popsána. Strach, obavy dospělých, udávání, vyhazování odborníků, nástup normalizačních komunistů ...
Celá serie VRAŽDY V CHERRINGHAMU je čtivá, děj má spád a za den dva je kniha přečtena.
Kniha, kterou je dobré mít ve své knihovně. Pan Stránský byl skvělý člověk a jeho životní osudy stojí za přečtení, zamyšlení.