saez saez komentáře u knih

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

To zas byla jízda. Jak mi v minulé knize chyběl Garcia, tak jeho nástup v této knize jsem si užila :-)

03.07.2018 5 z 5

Žhavá zóna Žhavá zóna Amanda Quick (p)

Znáte ta náhle volná odpoledne, kdy se snažíte zabít čas, protože není zrovna nic kloudného na práci, nemáte nic domluveno a vlastně se vám ani nikam nechce? Knihomol v té chvíli sáhne po knize, unavený knihomol po nenáročné knize. A přesně tohle kniha splňovala.

14.05.2018 3 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Moje první setkání s Carterem a jistě ne poslední. Má výborný styl, krátké kapitoly mi vyhovovaly a děj byl drsný, místy i vtipný, měl spád a rozhodně nenudil. Těším se na další knihu.

03.04.2018 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Přečetla jsem jedničku, tak jsem si řekla, že přečtu i dvojku. Měla jsem zůstat u jedničky, která mi přišla jako pohádka s nešťastným koncem. Autorka si zřejmě řekla, že všechny pohádky musejí mít šťastný konec, a když to není šťastné tak ještě není konec.

13.12.2017 3 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Ach Rose, je mi to tak líto :-( Kniha jako vždy perfektní, jen mě štve, že zas budu muset čekat tak dlouho....Adlere-Olsene, piš rychleji prosím :-)

10.11.2017 5 z 5

Pýthiiny rady Pýthiiny rady Erik Axl Sund

Ano, je to zlé, nechutné a zvrácené! Ale i když si stokrát budete zakrývat oči, stejně to nepřestane existovat.

16.10.2017 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Milá oddechovka. Jak šel čas, sex a dějiny....:-)

11.09.2017 3 z 5

Tekutý písek Tekutý písek Malin Persson Giolito

Četlo se to mizerně, ale nebyl to špatný příběh. Možná se něco ztratilo v překladu, možná není autor až tak dobrý. Rozhodně stálo za to se nad dějem zamyslet.

01.09.2017 3 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Styl autorčina psaní mi vyhovuje, příjemná prázdninová oddechovka, která pobaví, potěší a vyčistí hlavu. Líbil se mi námět, líbil se mi příběh a líbilo se mi i docela překvapivé zakončení.

26.07.2017 5 z 5

Už je tady zas Už je tady zas Timur Vermes

Mám rozporuplné pocity. Nakolik byla kniha vtipná a nakolik katastrofickou vizí? :-)

18.04.2017 3 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Jako vždy, převládá slepá láska k autorovi (a Lincovi:-))

12.01.2017 5 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Tak mi přijde, že Asad perlí čím dál tím víc :-) Mám Adlera-Olsena ráda, čte se příjemně, má zajímavý obsah i neotřelý humor.

22.07.2015

Désirée Désirée Annemarie Selinko

Nádherná kniha, četla jsem jí jako šestnáctiletá. Autorka mě donutila odjet do Francie, vidět některá místa na vlastní oči. Dodnes se ráda vracím ke knize i k místům.

28.04.2015

Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Michal Viewegh

Málokdy se stává, že by film předčil knihu. Ale stalo se.

28.04.2015

Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Klasická detektivka, žádné potoky krve, žádná velká brutalita, ale stará dobrá metoda naslouchání a skládání střípků mozaiky. Hezky mi to ubíhalo.

04.01.2024

Devátý neznámý Devátý neznámý Jan Gardner

Bavila jsem se, velmi dobře jsem se bavila. Jen z konce jsem trochu rozpačitá. Což mi ovšem nebrání těšit se na další díl.

23.10.2023

Skandál na spadnutí Skandál na spadnutí Julia Quinn

Prima čistička hlavy. :-)

22.05.2023 4 z 5

Trochu jiná slečna Bridgertonová Trochu jiná slečna Bridgertonová Julia Quinn

Odpočinkově mile nenáročné, hlavučistící, navozující stav pohody.

15.05.2023 5 z 5

Falešná manželka Falešná manželka Julia Quinn

Já jsem si to užila, po úplně blbých a vyčerpávajících dnech v práci, je to vítané rozptýlení.

10.05.2023 4 z 5

Za vším hledej Bridgertonovy Za vším hledej Bridgertonovy Julia Quinn

Čtení téhle knihy jsem si prostě užila. Asi mi Bridgertonovi chyběli.

09.05.2023 5 z 5