SakuraLuci komentáře u knih
Islandský krutý příběh z pera neznámé autorky. Moc pěkné napsáno, perfektní rukopis, kniha se četla sama. Nejsem příznivcem historických románu, ale jsem rada, ze jsem si příběh přečetla. Každý máme tak trochu Agnes v sobě
Jeden z nejsilnějších příběhů z doby holokaustu..
Zajímavá, poučná kniha - návod, který stojí za přečtení. Stravuji se Low carb a v knize jsem se dozvěděla některé souvislosti a zajimavosti o kterých jsem nevěděla.
Celkem zajímavé recepty, pěkné foto, ale čekala jsem nizkosacharidovou stravu a to není.
Já knihy od Sabiny Zelené jednoznačně miluji. Otevřu knihu a hned první stránka mě vtáhne do děje a nemůžu se od knihy odtrhnout. Nejdelší cesta domů je po dvou dnech u konce a mě je líto, že se musím rozloučit se Zlatkou a Hanušem. Příběh i postavy mi přirostli k srdci. Zařazuji knížku na čestné místo v knihovně hned vedle tisíc východů slunce
Zajímavé, rozporuplné .. sama ale nevím, jak bych se v dané situaci zachovala, takže rozhodně neodsuzuji
Velice srozumitelně napsaná kniha, žádné dlouhé pasáže, vše rychle navazuje a knihu tak máte přečtenou za jeden den. Téma holokaustu je ale o zamyšlení a následném vstřebání pocitů.
Tak z tohoto příběhu mrazí... Jan Vavřík se se svou knihou vyrovnává zahraničním autorům, perfektní dílo... Toto by měla být povinná četba
Super příběh, moc pěkně rozvětvený závěr, ale asi mě úplně neuchvátil styl psaní..
Děsivý příběh z pracovních táborů protkaný útržky ze života "před odsunem". Velice povedená kniha která Vás vtáhne přímo do děje, je nutná zásoba kapesníčků.
Hodně čtivý příběh, Mysha zabodovala. Hned jsem si objednala další díl, nejenom abych podpořila Nepálčata, ale i proto, že si myslím, že si to Mysha zaslouží. Občas si v Thao koupím nějaké kalhoty, mám doma asi troje. Jakoatka bych se sice zachovala asi jinak, ale je lepší nesoudit, každý to máme přece jinak. Knížku doporučuji
Perfektně popsaný děj, knížku jsem slupla za jeden jediný den.
Oceňuji otevřenost Kristýny, projekt #zanormalniholky je v dnešní době pro mladé slečny výborný. Knížku jsem zhltla za dva dny, i když sama Kristýna doporučuje knihu si vychutnávat a informace zpracovávat. Moc doporučuji hlavně mladým, měla by to být povinná četba.
Občas jsem se přestávala orientovat v množství jmen, ale jinak moc pěkné vystavěný příběh, časové prolínání příběhů, pro mne velké překvapení a zařazuji mezi oblíbené knihy.
Perfektní kuchařka od Lucie Grusové, jednoduché recepty podle Low carb. Vřele doporučuji
Za mě pecka, napínavé od začátku až do konce. A poslední dvě stránky úplně výborné zakončení. Přesně takto by měl thriller vypadat. Tleskám debutu !!
Zajímavá kniha, čtyři na první pohled bezvýchodné situace... Je k zamyšlení, že tak útlá knížka může pojmout tolik negativna, úzkosti.