Samira komentáře u knih
Krásná, přesně takovou knížku jsem potřebovala. Asi nejvíc se mi líbilo jejich seznámení, nemoc a také epilog, škoda jen, že nebyl delší. S hrdiny mi bylo tak dobře, že mě opravdu mrzelo je tak brzy opuštět. Vtipně, romantické, reálné a hlavně moc příjemné. Děj z hereckého prostředí skvěle zapadá do vztahové časti a nejde jen o výplň. Čtení jsem si opravdu užila, doporučuji!
Jako obvykle dobře napsaná a hodně emotivní. Zápletka byla zajímavá, ale tentokrát si mě tolik nezískala, hltala jsem hlavně Setha a Georginu. Za jejich společné chvíle jsem byla vděčná, ale také jsem z nich měla stejnou měrou depku. Jako již tradičně to musel na závěr někdo pokazit, tentokrát zas Georgina. Obávám se, že ani další díl mě z té depky nevyvede, ale na poslední se moc těším:)!
Jsem vděčná za další novou sérii od autorek, čte se opravdu sama. Velmi zajímavé a živé postavy, příběh i prostředí. Příběh je vyprávěn složitější formou, než je tomu v případě série Bastard, u kterého je vyprávění až syrově jednoduché, ale v tom a také ve střídání pohledů spočívá jeho síla. Tady bylo někdy Miiných úvah až moc. Líbil se mi originální sex, ale byly tam i některé věci, které zrovna nemusím. Jinak závěr byl hodně rychlý, takže netrpělivě vyhlížím další díl, který bude asi hodně zajímavý, ale v podobně romanticky drsném duchu.
Od posledního dílu své zamilované série jsem čekala opravdu hodně a dostala ještě daleko víc, i to v co jsem vůbec nedoufala. Byla jsem naprosto nadšená, že zde nebyl jen boj. Všem postavám jsme se v tomhle díle dostali opravdu pod kůži a dočkali se spousty děje a ještě skvělejších sladkých teček. Byla jsem samozřejmě i hodně smutná a celkově dojmutá. Mrzí mě, že už je konec, ale budu se k sérii mnohokrát vracet a nepochybuju o tom, že se mi bude vždycky líbit. Jen a jen doporučuji!!!
Skvělá knížka, která si mě rychle získala. Velmi originální nový svět Savantů, který bych ráda zkoumala dál a dál, z nových a nových pohledů, jen nevím jestli se mi to poštěstí, protože na další díl to zatím nevypadá. Získal si mě nejen Zed, ale i celá jeho rodina, kterou jen nerada opouštím. Zápletka byla temná, ale výborně zpracovaná. Sky jsem její váhání nerozuměla, ale jinak celkově doporučuji!
Opravdu moc příjemná oddychovka, a taky mé seznámení s autorkou. Rozhodně si hodlám přečíst celou sérii. Postavy byly jako živé a velmi sympatické a spojení napětí a romantiky na mě prostě funguje. Bylo tam tedy pár hloupostí a taky padouši nebyli tak drsní, u knihy jsem si však tak odpočinula, že mi to bylo upřímně jedno:)!
Na závěr jsem se hodně těšila, ale závěrem není ani v nejmenším. Knížka je jako obvykle úžasně napsaná, dočkáme se několika rozuzlení, ale i spousty nedokončených dějů a nových zápletek. Moc jsem se těšila na Devlina a musím říct, že na nás autorka trošku šetřila jejich společnými scénami, hlavně závěr byl hodně useklý. Na další díl se, ale moc těším a doufám, že mi napraví pocit, který jsem měla ze závěru knihy.
Velmi děsivé, ale naprosto skvělé pokračování, vidět to zfilmované, tak neusnu hodně dlouho. Ačkoli mi na počátku chyběl Devlin, Thana jsem si natolik zamilovala, že jen doufám, že se dozvím konec jeho příběhu. Úžasně napsaná série, okamžitě přecházím na další díl! Doporučuji!
Na knížku jsem se dlouho těšila a rozhodně mě nezklamala. Ústřední dvojice byla moc sympatická a rozvoj jejich vztahu byl přirozený, vtipný, nabitý tou správnou energií a hodně mě bavil. Zajímavé bylo i dvojí prostředí, které bylo kvalitně zpracované, je vidět, že autorka o prostředí hodně ví. Jen tam těch odboček bylo hodně, hlavně tedy ze začátku a místy to knize ubralo na dynamice. Jinak, ale jen chválím. Inteligentní, velmi příjemná oddychovka!
Zatím nejlepší díl série, v závěru druhého dílu jsem byla na Georgi trošku naštvaná, po tomto díle jsem zas plně na její straně. Skvělá zápletka, Carter a taky velmi temný, ale stejnou měrou sympatický Dante knihu pozvedali a četla se sama. Konec byl tedy hodně drsný a Seth si to u mě bude muset hodně dlouho a výrazně žehlit, ale i tak si nejsem jistá, že se mu to povede. Na další díl se moc těším, série se v mých očích konečně rozjela!
Na knížku jsem se moc těšila, pak se jí po recenzích trošku obávala a nakonec se mi líbila. Naopak se mi spíš líbila víc druhá polovina knihy, v úvodu mi totiž chvilku trvalo, než si mě postavy získaly. Jejich lehce destruktivní romance, plná sexu a manipulace byla dobře popsána a zpracovaná, ale knize by neublížilo, ba naopak, kdyby tam bylo tak o dva popisy sexu méně. Tušený závěr se mi moc líbil, i když byl nepěkně useklý, takže nezbývá, než vyčkávat do dalšího dílu, ocenila jsem také bonusovou kapitolu.
Skvělá, rozhodně si mě získala! Ačkoli se hororové tématice spíše vyhýbám, tady jsem neodolala a nelituju toho. Opravdu velmi kvalitně napsáno, mrazí mě ještě ted. Autorka, ale zároveň připojila romantiku, napřirozené prvky a detektivku. Dohromady to tvoří perfektně fungující směs. Moc se těším na další díl!
Co ještě napsat originálního k tak úchvatné knize. Jen to, že už jsem defitivně, naprosto a zcela pohlcena touto sérií, prakticky jsem ani nedýchala, jak jsem jim fandila, smála se s nimi a plakala. Úžasné, strhující, krásné - dokonalost sama - autorka má můj obdiv a teď jen vydržet do dalšího dílu, což bude vzhledem k odkladu nelidské! Doporučuji!!!
Skvělé pokračování, které bylo v mých očích výrazně lepší než první díl. Pomohlo tomu střídání pohledů, Dauphine jsem si hodně oblíbila. A také velmi originální erotické scény, které hodně chválím. Dobrá zápletka, rychlý spád a nečekaný závěr, který umožnil další díl. Je asi jasné, že na konci skončí s Willem, ale já mu nefandím ani trošku, rozhodně jsem pro Jesseho!
Úžasná série, zamilovávám se čím dál víc. Z prvního dílu jsem byla nadšená a druhý jsem bez dechu přečetla v rekorním čase. Co jen pochválit dřív, nové postavy, střídání pohledů, zdařilé propojování, stále gradující akce a spousta humoru, ale i silných emocí a lidských příběhů jako v prvním díle. Okamžitě přecházím na další díl a vřele doporučuji!!!
Výborný závěr, moc pěkné série. Jako už tradičně bylo prvních dvě stě stran rozjezdových a pak se to četlo bez jediného nádechu. Hlavně peklo bylo velmi zdařilé. Jinak mi, ale dost chyběl Tucker a musím stejně říct, že z celé série se mi nejvíc líbily jejich společné chvíle na konci první knihy. Christina mi bylo v této knize líto a jejich společné chvíle mi kvůli tomu byly až nepříjemné. V závěru těch bonusů mohlo být víc, nebránila bych se:)!
Dokonalý pátý díl ještě skvělejší série, která je jednoznačně jednou z mých vůbec nejoblíbenějších! Hodně dramatický děj plný zvratů nedával žádnou možnost pro nadechnutí. V knize byly opravdu krásné momenty, ke kterým se nejednou vrátím, ale teď se hlavně těším na finále. Doporučuji!!!
Skvělá, velmi slibný začátek pro mne výjimečné série. Ke knize se těžko píše recenze hned po prvním díle, patřičně ji člověk docení až při čtení pokračování. Nastíněný scifi svět je opravdu zajímavý a nabízí spoustu zápletek a budoucích dějů. Inspirace pohádkou je velmi volná, dobře zpracovaná. Závěr vás nutí okamžitě otevřít další díl.
Celkově nemohu než tuto ojedinělou sérii doporučit, nejen proto, že tahle Popelka stojí za to!
Recenze v záložkách
Knihu jsem přečetla ze zvědavosti, protože autorku opravdu obdivuji. Čisté romance v jejím podání mě však zatím nechytly. Kniha má opravdu slušný rozjezd, i když se tam nic dramatického neděje, ale jako oddychovka plní účel. Poslední třetina mě však vůbec nechytla, zbytečná hádka, která tvořila zápletku a v závěru mě z té přeslazenosti málem vypadaly zuby. Škoda začínala slibně, ale na léto proč ne.
I druhý díl série se mi moc líbil, i když o trošku míň, než díl první. Rozjezd byl pomalejším, ale zápletka byla skvělá a závěr také. Vůbec si mě však nezískala scéna s Bastienem, neměla jsem z toho nijak příjemný pocit. Jinak, ale knížku chválím a těším se na další díl, doufám, že tam bude více Cartera!