Samira komentáře u knih
Velmi pěkná erotická knížka, líbil se mi nápad, věk hlavní postavy i její postupný vývoj. Zajímaví, ale byli i muži, nejvíc asi Jesse, Will mě zas tolik nebral, určitě to s ním nebude jednoduché. Bylo tam samozřejmě spoustu hloupostí, vůbec fungování takového klubu je na zamyšlenou, ale četlo se to skvěle a na další díl se moc těším!
Více než slibný začátek série, Mead mě zatím tedy opravdu nikdy nezklamala a myslím, že to snad ani neumí:). Série pro dospělé si mě hned po prvním díle dokonala získala. Georgí je velmi originální hrdinkou, zaujal mě i jiný a nevšední způsob vyprávění. Těším se, jak se vše bude vyvíjet dál:)!
Ach, ach, doslova se rozplývám nadšením, dokonalé pokračování! Postavy z knihy v ní doslova ožily a teď mi nikdo nevymluví, že nejsou skutečné. Autorka tedy umí psát. Kiera, ale i všechny ostatní postavy prošly výrazným, ale velmi reálným vývojem, takhle přirozeně se to málo kterému autorovi podaří. Ve všem souhlasím s Catie a upřímně doufám a také dost trnu, aby byl další díl. Nechci opustit ústřední dvojici, ani ty ostatní. Griffin s Annou vstoupili do popředí a rozhodně chci vědět, jak to s nimi bude dál. Úžasné, doporučuji!!!
Úžasná, tuhle sérii prostě miluju, dokonalý díl. Ještě napínavější, než předchozí, s hororovým koncem, neměla jsem si ho dočíst dokud vedle sebe nemám další díl, teď to čekání nevydržím. Krásné intimní chvilky, spousta vtipu, nastíněná zápletka je doslova drtivá a skvělé střídání pohledů vyprávění, které posunulo knihu na ještě vyšší úroveň.
Jen a jen chválím a doporučuji!
Krásné pokračování, opravdu! Ačkoli rozjezd byl stejně jako u první knihy pomalejší, od plesu mě strhnul a nejraději bych hned četla dál, protože konec přišel příliš rychle. Chybělo mi více Tuckera, ale Christian, který vstoupil do popředí, udělal knihu ještě zajímavější. Zápletka byla velmi dobrá, těším se na to, jak to všechno dopadne:)!
Velmi příjemné překvapení, po dlouhé době jsem se zase nechala pohltit žánrem. Neříkám, že je to nejlepší, co jsem v něm četla, ale velmi dobré ano. Moc chválím inovativní a opravdu zajímavé prostředí letušek, to bylo veliké plus. Ačkoli tam byly podobné dějové linky jako v jiných knihách rozhodně mi to nepřišlo jako kopie. Závěrem jsem se nechala doslova strhnout a nejraději bych hned četla dál:). Jazyk byl někdy obhroublejší, ale na vině je spíše špatný, doslovný český překlad, než sama kniha. Mně se líbila!
Milé oddechové čtení. První polovina mi přišla velmi dobrá, pak se to přeci jen trošku táhlo a některých věcí tam bylo až moc. Taky se mi úplně nezdála proměna Vivienne, celkově to prostě měl být romantický happyend, jak ze šablonky, ale hezky vtipně napsaný, takže proč ne:). I když autorka umí jednoznačně líp.
Knihou jsem nadšená a tuhle sérii jsem si definitivně zamilovala. Nemám, co bych vytkla, snad jen že nemám po ruce další díl, abych hned mohla začít číst. Děj tedy rozhodně graduje a je mi jasné, že je to pouze začátek, moc se těším na další díl.
Doporučuji!
Nejsem sice milovnice zombie, ale přesto byla první polovina knihy i přes svou brutalitu výborná a četla se jedním dechem. Pak přišla vztahová druhá polovina, která bylo o poznání slabší. Vztahy mě zaujaly a líbilo se mi, jak si s tím autorka poradila. Ale těch nesmyslů a mrtvých, tam bylo moc, v mých očích to trošku ztratilo dech. Knížka se milovníkům žánru určitě bude líbit, já z ní, ale přece jen měla depku.
Na knize mě zaujala překrásná obálka i anotace. Knize se po řemeslné stránce nedá nic vytknout, věřím, že si najde věrné čtenáře. Ale mě si za celou knihu nezískaly postavy a ani příběh. Stejně jako Jodie jsem si velmi dlouho některé bratry pletla, bylo to i způsobem spaní, na vině však může být i překlad. Do druhého dílu se už nepustím, ale nikomu knihu nehaním, je to věc individuálního vkusu!
Pěkná a vtipná knížka, ale na můj vkus poměrně zdlouhavá. Oba se v tom tedy pěkně pláceli a autorka nás mohla za to čekání odměnit více, než pár větami v samém závěru. Napsáno je to velmi kvalitně, ale chybí tomu dynamika. Proč si ji však nepřečíst:), v budoucnnu se k ní, ale nevrátím!
Takhle série si mě naplno získala, nevím, co bych měla chválit dřív. Ústřední dvojici miluji, ale i všechny vedlejší postavy mají mé sympatie, jako celek je to prostě skvělé. Chytrá, mírně detektivní zápletka, spousta vtipu a stále nové děje. Jedná se však o silně návykové čtení, takže bych nejraději hned četla dál.
Doporučuji!
Hodně dobrá a propracovaná žánrová knížka. Drsný Pax byl na začátku jako svěží vzduch, jeho přerod je možná až moc rychlý, ale následné pasáže terapie byly popsány velmi reálně. Moc se mi líbil doslov autorky a popis jednotlivých inspirací, které vedly k napsání knihy. Povedla se jí moc. Těším se na další díl:)!
Skvělá, nadčasová kniha, ke které se mockrát vrátím. Dost mě mrzí, že už ji mám přečtenou, protože prožívat s postavami den po dni na ostrově bylo, jako bych to jejich prostřednictvím prožívala sama. A že to byl zážitek. Návrat do reality pěkně zobrazit konvence, nepochopení i úskalí věkově rozdílného páru. Ale přesto musím říci, že jejich poměrně dlouhé odloučení mi přišlo nereálné. Po jedné hádce, člověk tak lehce neodstřihne člověka, se kterým je doslova jednou bytostí. Závěr byl však krásný a celkově jsem nadšená.
Doporučuji!
Na pokračování jsem si musela dlouho počkat, ale stálo to za to. Zápletka byla originální. Děj měl celkově hodně bavil a dotvořit, tak celkový obraz o mé oblíbené dvojici. Na konci ji tedy trápil hodně, ale ne tak, aby mě to rozčilovalo. Jsem moc spokojená a oba díly o Sophii a Matteovi nepochybně nečtu naposledy:)!
Doporučuji!
Skvělá, můžu jen a jen chválit. První kniha z jeho pohledu, která funguje i samostatně, když neznáte předchozí a pokud ji znáte, ani trošku nenudí. Je možná ještě o kus smutnější, hlavně na začátku, ale na konci nabízí více naděje. Mnohé nové scény i postavy, forma deníku pro lepší vyjádření pocitů i dynamizaci děje a taky nečekané zvraty! Doporučuji!!!
Skvělá série, ke které se v budoucnu ještě vrátím. Závěrečný díl si udržel kvalitu a byl perfetkním zakončením. Jen bych prostě ještě ráda četla dál, skončilo to moc brzy. Snad u nás vyjdou i jiné autorčiny knihy.
Vřele doporučuji celou sérii!
Pokračování splnilo má veliká očekávání. Kniha je stále úžasně vtipná, postavy jsem si ještě víc zamilovala. Vývoj zápletky byl nečekaný a více než napínavý. Jen mi to přišlo jako první část jedné knihy, nejde jinak než se pustit okamžitě do dalšího dílu.
Doporučuji!
Velmi hezká knížka, v mých očích lepší, než první díl. Zápletky okolo Jase a také Tess se mi moc líbily a oceňuji originalitu. Ale musím říct, že Erik a Debbie, tam už byli navíc. Už takhle to měli těžké, nebylo nutné, to ještě vyhrocovat. Jinak jsem, ale byla moc spokojená, ústřední dvojice se k sobě hrozně hodila, sršela vtipem a závěr byl krásný. S odstupem času musím říct, že Jase a Tess jsou asi nejlepší dvojicí z celé série a jednoznačně nejvíc sexy!!!
Jsem nadšená, Vampýrská akademie mě nadchla a na pokračování jsem se moc těšila, i tak předčilo má očekávání. Sydney je skvělá hrdinka a Adriana si konečně můžu užít naplno. Zápletka byla inteligentní a celkově se příběh rozvíjí více, než slibně. Rose jsem milovala, ale zápletky okolo Liss byly někdy zdlouhavější. Tohle mě uchvátilo jako celek , jsem zvědavá na pokračování. Doporučuji!