Sarance Sarance komentáře u knih

Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Možná oddychovka, ale příjemná, konečně něco, nad cim nemusím hluboce přemýšlet. Rozhodně nejen pro náctileté, zaujme i ty co už nosí cet.

16.09.2015 5 z 5

Překroč svůj stín Překroč svůj stín Katie McGarry

Možná trošku laciná romantika, ale čtenáře si určitě najde. Mně osobně se moc líbila.

27.05.2015 4 z 5

Svobodná, i když za mřížemi Svobodná, i když za mřížemi Kamila Velikovská

Nezaujala, v knize je hodně nesrovnalostí, před přečtením jsem autorku litovala a věřila její verzi, po přečtení už bohužel ne.

19.04.2015

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Pěkně se četla, napínavé, nepředvídatelné...

22.02.2015

Dokonalé propojení Dokonalé propojení Jana Jánská (p)

Na můj vkus hodně nereálné a přes míru zamotané.

29.12.2023 2 z 5

Tlustá tak akorát Tlustá tak akorát Michala Jendruchová

Název mě odrazoval, ale naštěstí jsem se přesto do knihy pustila a díky bohu. Milé zastavení v dnešní uspěchané době.

30.10.2019 5 z 5

Slepá bába Slepá bába Jarmila Pospíšilová

Kniha se četla dobře, ale celou dobu mě strašně tušili ve čtení to, jak je jako detektivka strašně předvídatelná. Stále jsem doufala, že pachatel nakonec bude někdo jiný, bohužel. Proto jen tři hvězdičky.

25.08.2019 2 z 5

Hodná dcera Hodná dcera Karin Slaughter

Velmi stručně, nelíbila se mně.

01.08.2018 ztráta času

Princezna v utajení Princezna v utajení Connie Glynn

Kniha pro náctileté, ale já si ji užila, romantika, slaďárna, ale někdy je to třeba.

24.07.2018 4 z 5

To mi zaplatíš To mi zaplatíš Lisa Jackson

První knížka od autorky, která se mně opravdu nelíbila. Možná zajímavý konec, ale musíte se k němu propracovat zmateným dějem, polovinu knihy jsem tápala kdo je kdo. Za mě tedy opravdu ne.

22.07.2018 1 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Dobrá kniha, bavila, ale konec mě zklamal, hodně předvídatelný což nevylučuje, že jsem si její čtení užila.

21.08.2016 4 z 5

Jen dnešní noc Jen dnešní noc Kateřina Chyle

Těžká romantika, pohádka, ale konec mě dostal. Taky bych brala pokračování.

05.02.2016

Den co den Den co den David Levithan

Tak já jsem jedna z mála koho kniha vůbec neoslovila. Měla jsem problém ji dočíst a neodložit v polovině.

07.11.2015 2 z 5

Leo Leo Mia Sheridan

Dobrá od dechovka.

17.10.2015 4 z 5

Unesená Unesená Lesley Pearse

Kniha nebyla špatná, dobře se četla, ale něco mně tam vadí. Nevím, snad málo uvěřitelný příběh.

13.10.2015 3 z 5

Človíček Tom Človíček Tom Barbara Constantine

Nelíbila se mě, dočetla jsem díky tomu, že jsem si ji vezla na dovolenou a měla jsem nouzi o knížky, ale nic méně to nedalo a vracet se k ní taky nebudu.

06.10.2015 2 z 5

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Tak koukám, že budu asi se svým názorem sama, ale mě kniha příliš nezaujala. Líbilo se mně líčení Paříže, památek, ale samotný příběh nic moc.

18.09.2015 2 z 5

Jen si troufni Jen si troufni Katie McGarry

Pěkné, čtivé, pro mě lepší než jednička, akorát chvílemi moc rozvleklé pasáže.

30.05.2015 4 z 5

S kým dnes budeš spát? S kým dnes budeš spát? Madeleine Wickham

Sice jsem dočetla, ale absolutně mě nezaujala.

16.05.2015 1 z 5

Suši v duši Suši v duši Eva Urbaníková

Asi budu jedna z mála, ale mě se kniha nelíbila. Ani jsem nedočetla, čekala jsem od toho víc. Autorku mám ráda, ale autobiografická forma téhle knihy mě nezaujala.

18.10.2014