Sardothiem komentáře u knih
Je mi 13 let a ohledně knih....nikdy jsem nebyla knihomol, ale jakmile jsem tuhle knihu spatřila: ,,Mami, prosíííím, udělám cokoli,,
Mám hodně ráda filmy (i pár knížek) ve kterých jsou za hrdinky holky. Umí zacházet s mečem, noži, dýkami. Takový žánry mě vždycky zaujaly.
A tato knížka byl vždycky můj sen. Radši jsem mamce ani neříkala o čem je (líbání, trošku vulgaity...) Zaujala mě natolik, že jsem kolikrát zapomněla i na školu
Nemám co vytknout. Tento díl mě naprosto okouzlil a rozsekal zároveň :D Pasáže s Manon a s Elide, nové postavy a děj, Lorcan, Erawan...no prostě paráda. Sarah se tentokrát opravdu překonala. A Jeřáb, můj bože, myslím, že ho Aelin přeberu :'D
Úplně nejlepší knížka!!!! Četla jsem ji v nemocnici ve které jsem byla 4 dny a během 4 dnů jsem ji dočetla :D což je na mě dost rychle :'D Dokonce jsem na ní začala být tak závislá, že jsem z ní ani nespala :D
Kniha přečtená během týdne, jsem strašně ráda, že jsem nahlédla do minulosti Celaeny a Sama. Když jsem četla pasáž o tom jak Sam zemřel, musela jsem si dát od čtení pauzu protože se mě to hodně dotklo :( hrozně mě to mrzí, že tak skvělý člověk zemřel :( Ale díky těmto sebraným novelám jsem se rozhodla, že si pěkně od začátku přečtu celou sérii znovu :) Sarah mě opět dostala :) doporučuji :)
Ten konec mě naprosto rozsekal. Doufám, že brzy vyjde další díl
Nemám slov. Ze začátku jsem si myslela, že to bude jen o tom, jak Sofie s Agátou plní úkoly a zkoušky ve školách, ale když se ze Sofie ke konci stalo to co se stalo, páni! Knížku jsem pak četla s otevřenou pusou
Já nemám slov. Knížka ve mě vyvolala spoustu pocitů a když jsem ji dočetla tak jsem se z ní musela vzpamatovat, tudíž jsem asi 5 minut seděla na posteli a koukala do blba. Jsem z ní hotová ještě teď :D filmová verze za to též stojí :)
Mám k tomu jediné: Nehorázně mě mrzí a štve, že jsem ji už dočetla (celou tu trilogii)
Tenhle díl byl snad lepší než 2 předchozí, ani nevím, čím to je... :-)
Přesně tak, prostě oddechovka. Přečetla jsem ji během dne. Jednoduchý, vtipný a nenáročný. Nemůžu si stěžovat ;-)
Myslím, že rolí dívky Anne Bea si prošel skoro každý, aspoň já ano. Ty tři "superkrávy" jsem opravdu začala hned nenávidět. Knížku jsem přečetla během 1 dne už kvůli tomu, že Anne prožívala skoro to samé co já. V knize jsem se vyloženě viděla. Nemohu nic, než doporučit.
Stejně jako u prvního dílu této ságy jsem se od tohohle dílu nedokázala odtrhnout. Obzvláště ke konci! Prostě boží!
Sice jsem jen u 2. dílu ale mám pocit, že celá série bude skvělá. Greg totiž prožívá to samé co já: má z 90% smůlu, kterou ja mám taky :D takže si s Gregem rozumím. Opět dávám 5*, jinak hodnotit nemůžu :-)
Můj nejoblíbenější díl. Bylo tam snad nejvíc napětí a akce ze všech dílů. Hodně jsem se divila, že se tam objevil i Baltazar Frobenius. Bylo tam hodně akce! ❤ Nejlepší díl, nemůžu nic než doporučit ❤
Mnohem lepší než 1. díl! Škola Panny Marie Sedmibolestné a tajný klub Jezerních panen mě překvapily. Knížka ke konci dostala nečekaný zvrat, nechyběly tu ani zápletky a rozhodně byl tento díl napínavější!!! Jako většina uživatelů nedoporučuju číst před spaním :D
Naprosto úžasný! Knížka byla přečtená během 2 dnů, šlo to samo. Napětí, akce a láska...ach bože. Když byla venku tma tak jsem se i trošku bála. Nemůžu napsat, že knížka byla "nejlepší" až ke konci...teď byla nejlepší od začátku :D
Zpočátku mě ta knížka vůbec nechtěla ale bylo to asi tím, že jsme ji měli za povinnou četbu ve škole a ještě k tomu ve čtečkách...Nejsem zrovna fanoušek čteček, když si čtu musím cítit v rukách papír a jeho vůni jinak to pro mě prostě ztrácí smysl...Ale to bych nebyla já abych nedočetla rozečtenou knížku. Půjčila jsem si ji v knihovně a doma se do ní pustila. Teda, nečekala bych, že to bude takhle super! Do knížky jsem se totálně ponořila a dokonce jsem u ní i jedla. Fakt doporučuju :-)
Nic moc, někdy jsem nepochopila o co tam vlastně jde, bylo to zamotané a nepřehledné. Některé kapitoly nedávaly smysl. Nedoporučuju
Tento díl nebyl špatný, ale nebyl tolik záživný jako 2. a 3. díl. Občas mi to přišlo trochu zamotané (Furbovi, Eugene Pook). Proto jsem udělila 4 hvězdy.