sarekaslukova sarekaslukova komentáře u knih

Čtyři a půl kamaráda Čtyři a půl kamaráda Joachim Friedrich

U tohohle dílu vážně nejde přestat číst. Děj byl docela i napínavě napsaný takže dobrá knížka.

29.01.2013 5 z 5

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Celkem to ušlo. Sice jsem se u toho docela dost nudila, ale stejně měl spisovatel dobrý nápad napsat něco takovýho. Dost mě naštvalo ten film. Byl vážně děsnej vážně. Když jsem to četla tak jsem si řikala. Sakra jak by bylo mě kdyby jsem oslepla a nebo kdyby jsem byla mezi těmi který neoslepli. No bylo by to děsný a to nemluvim kdyby jsem ještě něla za paty ty rostliny. Ale i tak tomu musim dát jen tři hvězdičky protože nemam zrovna dvakrát v láse když se u knížky nudim.

17.11.2012 3 z 5

Feťák Feťák William Seward Burroughs

Bože to byla nuda. Četla jsem už pár knih o drogách, ale tahle byla příšerná. Ještě že měla tak málo stránek.

07.09.2012 2 z 5

Jaká je Will Jaká je Will Conti Giulia

No tak tahle knížka se mi dlouho válela v knihovně bez toho aniž by jsem si ji přečetla. Witch nemam moc v oblibě. Ale jinak tak knížka selkem ušla.

02.09.2012 3 z 5

Borcův kodex Borcův kodex Barney Stinson

No seriál Jak jsem poznal vaší matku mam ráda, proto jsme si htěla i přečíst to o čem Barney pořád mluví. Nějaký pravidla jsou vtipná ale jinak mě to mo neoslovilo.

19.08.2012 4 z 5

Výlet pana Broučka do XV. století Výlet pana Broučka do XV. století Svatopluk Čech

Tah tohle mě vážně nebavilo. Příšerně jsme se u toho nudila.

02.08.2012 2 z 5

Tajný deník Laury Palmerové Tajný deník Laury Palmerové Jennifer Lynch

Nádherná knížka. Sice jsem od ni čekala něco úplně jiného, ale stejně jsem zní byla ohromena.
Sice mě štvaly ty vytržené stránky deníky, protože jsem se toho mohla dozvědět víc ale i tak.
Vážně doporučuji přečist zdálo se mi to že je to lepší knížka o drogách než třeba My děti ze stanice ZOO.

07.07.2012 5 z 5

Othello Othello William Shakespeare

Tak tuhle knížku jsem si vážně vychutnávala. Moc se mi líbila zdála se mi i lepší něž Romeo a Julie. Jagoa jsem neměla jako postavu ráda ale bez ní by se tohle nestala. Doufám, že to nebude to poslední co od Shakespeara přečtu.

24.06.2012 5 z 5

Ostrov delfínů Ostrov delfínů Arthur Charles Clarke

Hezká oddychová četba. Netušila jsme o mam od toho čekat. Po prvních stránkách jsme myslela že to bude zase nějaká detektivka ale byla jsme mile překvapena. Určitě stojí zato si to přečíst.

21.06.2012 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Vau!!! Knížka to je dobrá boužel podle skutečnosti což jsem si pořád musela připomínat. Když to bylo o odvykání tak se to pořád opakovalo odvyk vpich pořád dokola. Když si chtěla dát zlatou ránu tak jsem mislela že se jí to povede ale nakonec to mělo konec který jsme vůbec nečekala. Moc čtivá knížka.

14.06.2012 5 z 5

Mumie se vrací Mumie se vrací Max Allan Collins

No mně se moc nelíbila, asi proto že jsme ji četli na angličtině jinak v češtině by to bylo super. To usuzuji proto že film byl taky super.

24.04.2012 5 z 5

Měsíční oko Měsíční oko Libba Bray

No na příběh jsem se hrozně těšila. Ale byla jsem trochu zklamaná. Když byly v Říši četlo se to jedním dechem, ale jinak to zase takový bombastický příběh nebyl. Určitě konec byl hodně zajímavý myslím že nejzajímavější část. Jinak dobrý, ale znovu to tedy číst nebudu.

21.04.2012 4 z 5

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Úžasný byla jsem nadšená. Když jsem si to pujčovala knihovnive mě varovala že se u toho budu bát. No v tom jsem byla trochu zklamaná že to strašidelný nebylo. Ke konci jsem byla neuvěřitelně netrpělivá jak to zkončí. Bylo to úžasný počteníčko spisovatelka to uměla dobře vyjádřit což se cení.

08.04.2012 5 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Konečně mam celou Twiling ságu přečtenou. Musim uznat že první tři díly nebyly zas tak špatný jak jsem očekávala.
Rozbřesk na který jsem se hodně těšila mě zklamal. Komentáře k němu byly pochvalný tak jsem myslela že bude vážně hezký ale od strany 117 jsem se už začla nudit a ztěží jsem to dočetla. Moc se mi nelíbil.

21.03.2012 3 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Knížka se mi docela i líbila. Ale pořád nechápu proč všichni kvůli tomu dělali takový povyk.

05.02.2012 5 z 5

Rambo I (První krev) Rambo I (První krev) David Morrell

Knížka se čte vážně hltavě. Začnete a nejde přestat. Ale film na který jsem se moc těšila mě vůbec neohromil. Zdál se mi trošku víc přetažený za vlasy.Kniha super.

07.01.2012 5 z 5

Jak na kluky? Vše o lásce Jak na kluky? Vše o lásce Sylvia Schneider

No tato knížka se mi nelíbila.Čekala jsem od ni víc proto mě tak sklamala.

22.11.2011

Co věděly naše babičky a co jsme my zapomněli Co věděly naše babičky a co jsme my zapomněli Helena Vrábková

Kniha docela užitečná jsou zde zajímavé repty a plno ponaučení

11.11.2011 4 z 5

Jak jsem potkala osud Jak jsem potkala osud Šárka Junková

Knížka se mi ze začátku moc nelíbila ale postupem času když jsem byla starší jsem si ji opravdu oblíbila. Příběhy o lásce a životních problémech jsou smutně hezký a u téhle to nebylo jinak.

03.11.2011 5 z 5

Nekonečný příběh Nekonečný příběh Michael Ende

Film je film a kniha je kniha u filmu jsem se lehce nudila zato u knížky jsem byla napnutá jak struna sice to bylo o proti fylmu těšší
ale zato krásnější.(podle mě)

03.11.2011 5 z 5