sarekaslukova komentáře u knih
Skvěle napsaná knížka. Četla se výborně. Bylo to super láska historie a Egypt. Myslím si že autorka měla vážně výborný nápad že do toho přidala i součastnost a že to nebylo jenom suché povídání o historii jako v hodině dějepisu. Vážně super doporučuji!!!
Super bavila mě dokonce i víc jak Lovci mamutů. Štorch píše vážně pěkně a čtivě.
Vau super knížka sice mi to přišlo takový jako pohádka kde všechno dobře dopadne a ono to tak i vlastně bylo. Moc mě bavila, ale znova by jsme si ji asi nepřečetla. Prostě knížka s účelem odstrašit děti on drog. My děti ze stanice zoo byla lepší. Ale autor měl super nápad udělat to z různých pohledů lidí.
Super knížka. Sice se četla vážně pomalu a padoucha člověk poznal hned nazačátku,ale stejně jsem byla zvědavá jak to snim dopadne.
Moc mě to nebavilo. Od knížky jsem čekala trochu víc. Sice místama to zajímavý bylo, ale jinak nic moc.
Docela mě to bavilo, no bavilo mě to víc jak ten první díl. To asi proto že jsem si už zvykla na to jak je to psaný. Trochu mi to připomnělo ten seriál jak se té ženský taky zdají sny a potom ty případy řeší. Až na to že téhle holce je 18.
Kniha mě udivila jak byla psaná. Nemůžu říct jestli mě bavila nebo nudila protože jsem ji přečetla jedním dechem. Byla jsem příšerně zvědavá co bude dál a dál až jsem byla na konci. Rozhodně zajímavé počtení pro náctiletý. Ale od poloviny to bylo určitě zajímavější než ten začátek to určitě. Na můj vkus tam bylo až moc detailů.
Už jsem četla lepší knížky od Breziny, ale určitě děti by to bavilo hlavně to luštění.
Pár fází je tam dost zábavných. Ale asi by jsem nechtěla mít takového ředitele.
(SPOILER) Moc krásný příběh. Občas si taky řikám že by nebylo na škodu nějaké takové souostroví najít. Tedy hlavně tu Elgolii.
Když umřel Orfeus bylo mi Malvy líto, ale obdivuji že to všecko tak dobře zvládla.
Moc hezký počtení.
Knížka se mi vážně moc líbila.Na začátku to bylo vážně smutné.Ale když to vemu kolem a kolem tak ta knížka moc veselá nebila.
Ale četla se hezky ráda by jsem si ji někdy znova přečetla je vážně hezká doporučuji!!!
Četla se hezky nejvíc se mi líbila povídka o to zakletym děvinskym rytíři.
Kniha se mi ze začátku nelíbila takže jsem ji četla na třikrát ale když jsem ji dočetla byla jsem z ní uplně PAF.
Moc hezký.
Skvělá pomůcka pro doplnění učiva. Nebo když potřebujete udělat na učitele dojem :-).
Knížka je to docela i zajímavá zvláš pro ty kdo mají rádi dějiny.
Hodí se třeba do školy když si potřebujede vylepšit známku nebo zabotovat u učitelů.
Tadle knížka mě zezačátku nebavilala, zdála se mi taková nezajímavá. Ale nakonec když jsem přečetla pár kapitol jsem se doni začetla a začala mě bavit.Zaručeně doporučuji přečíst!!
Tadle knížka nebyla špatná.Pro ty kdo se teprve číst učí je vhodná a vřele ji doporučuji.
Docela hezká knížka.Pomatuju se jak nám ji v sedmí třídě pan učitel když jseme byli hodní četl.