Sariega komentáře u knih
nikdy nemám ráda když hlavní postavy mají děti vždy to všechno skazí a bylo to tak i tentokrá i přesto mě to ale bavilo.
ne tak dobré jako knihy o Willovi ale patří to mezi nej knihy co jsme četla
Bylo mi líto že už jse konec ale tento díl se mi ze všech líbil nejméně.
Nejlepší na této autorce je to že se tma věci nedají předvídat a tomu dávám přednost před vším.
Jakmile jsem dočetla poselství jednorožců hledala jsem další knihy od ní a jsem s nimi spokojená, báječná autorka.
Lepší než minullý díl ale na ten čtvrtý nemá.
Tento díl spolu s vězněm z Azkabanu byl nejhorší z celé série.
oproti minulému dílu to nebylo tak dobré a dost zdlouhavé, ale konečně se tam ukazje hlavní pointa celé série.
když jsme si přečetla tento sruhý díl tak jsem si říkala jestli to nebude tak že každý další díl bude horší a horší ale i tak jsem si to přečetla podruhé
Zdaleka ne tak dobré jak první díl ale rozhodně stojí za přečtení
Když jsem chodila do druhé třídy a máma to půjčila z knihovny vůbec se mi to nechtělo číst. Když jsem po pár dnech zjistila že nemám už žádnou nepřečtenou knihu tka jsem to rozečetla. Nemohla jsme se od toho dotrhnout a nechápala jsme proč jsem se tomu pořád vyhýbala. Celá série přečtená za jeden rok a poté jsem viděla a filmy. Další rok jsme si to musela přečíst znovu. Prví z dílů se mi zdál ne nejlepší ale rozhodně stojí za přečtení.
Každý díl lepší než předchozí musím tomu vytknout jen to že vše je předvídatelné. Také mi bylo z části líto Tamlina, sice bylo jasné že si to udělal sám ale tolik bych ho neodsuzovala.
Čtivá kniha, četla jsem jí v jedenásti letech a v tu dobu jsem jí přímo hltala a přečetla jsem to do čtyř dnů i když nevím jestli by tomu tak bylo i nyní. Pak jsem si přečetla SNÍŽKOVA DOBRODRUŽSTVÍ a ty mě celkem zklamala, bylo to takové že se spisovatelka z toho snažila vytáhnout ještě něco další ale to už nebylo tak úspěšné.
Dnes by mě to asi už tolik nezaujalo, bylo to dost romantické a taková slaďarna. Teď je mi jedenáct let a dávám přednost takovím knihám jako je HRANIČÁŘŮV UČEŇ, ERAGON TŘI TEMNÉ KORUNY nebo DÝKA MÍRU (kterou se chystá vydat moje o dva roky starší kamarádka).
Jinak knihy spisovatelky jsou čtivé a zábavné rozhodně mě to nesklamalo i když nějaká ta slza ukápla.
krásné knihy ale konec je na nic navíc je tam až moc popisování a to ubralo plus mému hodnocení
ty knihy mě úplně nadchli byli nad moje očekávání. Doporučuji čtenářům od deseti let.
Začátek mě moc nezujal a a říkala jsem si jestli jsem neudělala chybu když jsem to koupila a po přečtení mám ten názor že je to lepší než první díl. Jediné co jsem nečekala byli oběti na zámku a ty mě vážně rozhodili chvíli jsem nevěděla co si mám myslet...Theo se mi v tomto díle ale zdála až moc přecitlivělá a zároveň panovačná.
Těším se na třetí díl a myslím že by mohl být ze všech nejlepší i když se mi zatím asi líbili všechny.