Sariega komentáře u knih
Zajímavě se to vyvíjí a to nové rozuzlení byl moc dobrý nápad a konec ještě zajímavější myslela jsme že se to tímto dílem uzavře ale ono se ukázalo že ještě ne.
Jedna z nejlepších knih kterou jsme kdy přečetla, předčila i Harryho Pottera.
Dostala jsme jí od sestřenice k narozeninám a abych byla upřímná moc se mi do ní nechtělo. Když jsem ale pak neměla co číst tak jsem se donutila k četbě. První polovina byla taková že se člověk seznamoval s okolím a případem, potom mě to začalo moc bavit a bylo mi líto když jsem jí dočetla, těším se na pokračování.
Nevím jestli to byl nejlepší díl ze všech ale rozhodně se mi líbil. Na nějaké otázky jsme dostala odpověď ale o to víc mi jich přibylo. Jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet s Tamlinem, Lucienem, Nestou a i Elain, také mě zajímá jak to dopadně s královnou Vassou. Mohla bych tu ty otázky vypisovat několik hodin než bych je řekla všechny.
Super kniha rozhodně si chci od autorky přečíst i sérii skleněný trůn.
Feyre je fajn i když na jejím místě bych asi tolik nepanikařila z toho že jsme se dostala do země víl. Tamlin byl také fajn i když Rhys s Lucienem u mě vedli.
Nejlepší kniha od Burdové klidně bych si ji přečetla ještě jednou.
V tomto díle se mi i všechny postavy dá se říct zprotivili a možná bych byla i radši kdybych to nechala nedočtené a ten poslední díl nechala být. I přesto jsem si přečetla knihu TERIENINA MINULOST.
to že je to nejlepší kniha na světě bych mohla psát ke všem HU
moc zábavný a napínavý díl přečetla jsem ho za dva dny
suprové i když bych byla radši kdyby tam bylo víc Skandijců z kraničáře například Erak
Lepší než první díl ale štvalo mě že tam nejsou ty postavy z prvních dílů i tak jsem to dočetla až do konce a těším se na patnáctý díl.