sarka1893 komentáře u knih
Moje nejoblíbenější knížka od Lisy Kleypas. Jen obálka mi přišla mimorádně hrozná :) Nechápu, proč se na romantické knížky dělají tak strašné přebaly :) , ale to je asi jediná vada, jinak knížka se mi moc líbila a vřele doporučuji. Příběh měl vše, co od takových knížek očekávám. :) Super
Mně se to líbilo moc. Je to kratší povídka, takže není tolik prostoru jako v románech, jak jsme u autorky zvyklé, ale myslím, že postavy i proměna hlavního hrdiny jsou vystihnuty až až. Na zpříjemnění jednoho z dlouhých zimních večerů fajn volba. Doporučuji.
Moje nejoblíbenější kniha od této autorky. Jedna z nejlepších z červené knihovny, co znám.
Jedna z mých nejoblíbenějších a nejvíc využívaných kuchařek. Velmi dobře a srozumitelně napsané recepty. Když dodržíte postup, chutný výsledek je téměř jistotou. Naučila jsem se díky ní klasiku.Kdybyste měli mít doma jen jednu jedinou kuchařku s českými recepty, s touto určitě nešlápnete vedle.
Moc pěkná pohádka. Judith McNaught je moje oblíbená autorka a tahle kniha se jí opravdu povedla.
Pro mě jedna z nejlepších od této autorky. Ráda se k ní vracím.
Knížka se mi líbila, je čtivě napsaná. Chyběly mi ale propracovanější emoce a silnější momenty, kdy bych si mohla hlavní hrdiny skutečně oblíbit a začít jim doopravdy fandit. America je značně nevyrovnaná a neví vůbec, co chce. Být princem vykašlala bych se na ni hned na začátku, je vysloveně nesympatická, náladová a nestálá. Jako muchlovat se ze zlosti se svým bývalým, a pak dělat oči na prince mi nepřijde moc ok. Doufám, že další díly série budou lepší, protože téma je vážně zajímavé.
Trochu zklamání, ne že by kniha byla vyloženě špatná, jenom mi chyběly emoce a motivy hlavních hrdinů. Čte se to dobře, ale je to tak trochu nic proti ničemu. Neurazí ani nenadchne.
Pěkná knížka, která se dobře čte. Za mně nejlepší příběh Lisy Kleypas ze současnosti. Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že tomu něco chybí a mrzí mě, že Lisa nezůstala i u historických romancí. Takže asi tak.
Skvělý díl, hned po prvním přečtení se zařadil k mým top. Nedalo se od toho odtrhnout. Dojemné, napínavé, navíc s mými ( ještě s Bellou a Zsadistem ) nejoblíbenějšími postavami. Tleskám a těším se na pokračování. :)
Moje oblíbená povídková knížka. Každý příběh má něco pro sebe. Ráda je čtu o Vánocích a vůbec v zimním čase, do kterého je většina příběhů situována. Povedená oddechová četba. Moc doporučuji všem romantickým duším.
Pěkná, ale cosi mi tam scházelo...když to srovnám s jinými knihami od této autorky, nemohla jsem si hlavní hrdiny dlouho oblíbit, nevím, čím to je. Rozhodně ale stojí za přečtení.
Jedna z mých nejoblíbenějších od této autorky. Zápletka skvělá. Já bych tedy ještě o trochu víc romantiky snesla ( víc scén mezi hlavními hrdiny ), ale já jsem nevyléčitelná. Jinak vážně supr kniha. PS: Miluju hlavního hrdinu.
Jedna z mých nejoblíbenějších harlequinek. A že těch opravdu dobrých je málo.
Autorka má bezesporu vypravěčský talent, i když se podle mě trochu jedná o vykrádačku reality show "Farmář/milionář/princ hledá ženu", Hunger Games a jakékoliv soutěže Miss... Pořád postrádám scény, které by ve mně vzbudily silnější emoci než zvědavost, jak to bylo dál. Dlouho (možná nikdy) se mi u knihy nestalo, abych vysloveně nesnášela hlavní hrdinku - America je nevypočitatelná náladová blbka, která vůbec netuší, co chce. Přes to stojí Elita za přečtení, je to oddechové čtení a sérii nejspíš dočtu, jak jsem psala výše, spisovatelka umí vzbudit zvědavost.
Krásná kniha. Hlavní hrdinové jsou velmi sympatičtí a příběh mě chytil za srdce. Jediné, co mi trochu vadilo, byla občasná zbytečná zdlouhavost vyprávění a nesmyslně natahovaný a trochu utopený konec. Ale celkově spokojenost. Doporučuji.
Jedna z mých nejoblíbenějších knížek od Kat Martin. A ten konec je prostě super.
Je to k přečtení, rozhodně nadprůměrná harlequinka, ale nijak mě to neuchvátilo a nebavilo.
Škoda toho závěru :( .. příliš rozvleklý, nevykradovaný...měl nastat už mnohem dřív. Ale i tak miluju!