Šárka88 Šárka88 komentáře u knih

V cizí kůži V cizí kůži Allen Eskens

Pohřbený život byl značně lepší. Od začátku, až do půlky to bylo pro mě nezajímavé čtení, až pak mi na Ianně něco nesedělo. Jasná mrcha, která mě nutila číst dál. Drago, úplně jsem viděla herce, který hrál Draga v Rocky Balboa. :-D, takže děj už začal být o něco přijatelnější. Konec byl za mě smutný, Alexe mi bylo líto a Maxe taky. Spíše čtení pro chlapa, dosti akčních chvilek.

23.11.2022 4 z 5

Sněhulčina koleda Sněhulčina koleda Kristen McKanagh

Musím částečně souhlasit s komentářem od Renike. Pro mě byl skoro stejně srovnatelný jako s prvním dílem. Četlo se to dobře i přes dlouhé kapitoly, ale porad mi chyběla větší zápletka. Začátek opravdu pomalý na rozjezd a Sophie mi moc sympatická nepřišla. Od druhé půlky knihy to bylo lepší. Opravdu román dvou workoholiků, kteří se do sebe zamilují. Číst to v prosinci, asi bych napsala jiný komentář. Připomíná mi to trochu film Bezva ženská na krku :-D . Myslím, že se za rok dočkáme i další Vánoční lásky a pomoc kočičí nezbednice ke štěstí.

19.11.2022 4 z 5

Auris Auris Vincent Kliesch

Tak tohle jsem měla přečtené ihned. Knížka je velmi čtivá od samého začátku, až do úplného konce. Budete mile překvapeni, jak děj ubíhá a překvapeni jeho koncem. Ten kdo je fanouškem Fitzeka určitě dá zde všem komentářům za pravdu. Co se tyče příběhu samotného, tak Jula byla snad vědma, věděla co vždy stane a to mě trochu vyvedlo z míry. Měla jsem ráda postavu Elyase, ten kluk to uměl říct pěkně od plic, ale uvnitř fajn kluk. Moc doporučuji a doufám, že se dočkáme dalších dílu v češtině.

26.09.2022 5 z 5

Někdo nový Někdo nový Laura Kneidl

Knížka se četla dobře vzhledem k jejímu počtu stran, i když od začátku skoro ke konci je to poněkud zdlouhavý. Čekala jsem kdy se odhalí Julianovo tajemství, co za tím vším je a rozhodně jsem nečekala takový závěr, jak zde píšou ostatní jejich domněnky byly úplně jiné. Opakovala bych se.Určitě si přečtu další díl této série NĚKDO. Čekala jsem klasicky román od této spisovatelky, které napsala předním, toto je úplně jiné. Mile mě překvapilo, že se zde objevilo jméno Lucy a Sage, kterého Mickey nesnáší. Zajímavý :D.

14.06.2022 5 z 5

Cizí dluh Cizí dluh Kinga Litkowiec

Co k tomuhle dodat :-D . Ten kdo si chce doplnit slovník sprostých slov, ať neváhá se čtením a začne hned. Jinak dávám 3 hvězdičky, další hvězdu za čtivost. Při čtení jsem kroutila hlavou, zda spisovatelka to myslí vážně nebo doopravdy. Liam není ďábel, Liam je debil, který se chová k ženám jako ke kusů hadru a vraždí je a střílí každého a je pánem ku…..v, co to je proboha ? Jess je maličká, ale blbka leda tak. Nechávat se ponižovat a ještě se zamilovat. Nevím, co tím autorka fakt chtěla říci. Chlap je král a holka smeták.

14.05.2022 3 z 5

Nezvaný pár Nezvaný pár Sarah J. Naughton

Přečetla jsem a za mě žádný WOW efekt to není. Místy nudné čtení a jindy to bylo zajímavé. Takový normální průměr. Jediné věc, která mi ze čtení uvízla v paměti, když Ollie byl na rybách v Praze, kde chytal tuňáky? Asi ne …

11.05.2022 3 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Knížka, která se čte sama. Napětí, až do konce. Nečekala jsem, že oba díly přečtu jedním dechem. Opravdu román s velkým R. V předešlých komentářích, jak někdo píše, jsem se Sage také nesouhlasila. V podstatě mě zaráželo i v prvním díle, problém s penězi. Sage neustale neměla peníze, ale dělala nákupy, objednávali si pořád jídlo. Zde ve druhém díle kde říká ,, Můj účet je vybílen k nule.” Koupí letenky v první třídě a objedná si taxík. Kdo to tedy sponzoroval Luca? April? :-D Tohle jediné mi vadilo. Jinak mohu doporučit všem holkám 15+ se začínající četbou. Je zde vše, co má v románu být.

28.02.2022 5 z 5

Nepečené dezerty Kateřiny A. Nepečené dezerty Kateřiny A. Andrea Čekanová

Co k této knížce dodat. Opravdu je zde spousty chyb, které spisovatelka přehlédla. Chtěla jsem dat pouze tři hvězdy, ale dávám hvězdy 4,5*. Knížku jsem přečetla jedním dechem a nechtěla jsem přestat, dokud tento dej neskončí. Na jednu stránku musím říct, ze to bylo hustý. Bohužel, některé příběhy jsou skutečností. Nemyslím, až s vraždou, ale že krásné blondýnky, které jezdí v nových BMW mají šťastný život. Věřím, že některé jsou pouze módním doplňkem svých manželů a mají doma peklo, bojí se promluvit. Není, co závidět, když úsměv, může být jen záminkou, protože se musí usmívat. Za mě to nebylo tak hrozné, aby se to nedalo číst.

Po včerejšku bych přehodnotila: lidské oko a mozek vám přečte větu, aniž bychom si všimli chyb. Někteří z vás, tady nad tím hodně přemýšlí. Spisovatelé, kteří jsou světově známý mají také v knize chybu. A nikdo si toho nevšimne? V Hartlových knížek je jich také dost, které nejsou fyzicky možné. Podle mě, dokud na to někdo neupozorní, nevšimneme si toho. Chtěla bych vidět, některé z vás, jakou knížku bez chyb byste napsali. První knížka, kterou jsem přečetla na jeden nádech, protože mě zajímalo téma a jak to celé dopadne.

18.02.2022 5 z 5

Temné vábení Temné vábení Loreth Anne White

Ze začátku čtení jsem myslela, jaká to bude nuda, dlouhé kapitoly nemám ráda. Děj se tedy pekelně rozjel a dost mě to bavilo. Kam ti spisovatele chodí na takový zvrácenosti a způsoby zabiti vrahů. Určitě dávám plný počet hvězd , super knížka.

04.12.2021 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Knížka se mi líbila, hlavně ze hlášky Pen, ale jak řekla její kámoška.. je pokrytec. Nejdřív ji provokuje a pak si uteče ji vyplakat na rameno. Jake malInkatý sobeček, aspoň pro mě a podobný číčoviny. Jinak doporučuji každé , která si chce přečíst knížku pro dospělé, před spaním.

25.10.2021 5 z 5

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Knížka se mi líbila a četla se hodně rychle.Mohu jen doporučit, jedinou výtku mám k tomu, ze snad tři kapitoly z cele knížky jsou slušné….jinak jen a jen … a třeba se dočkáme toho pokračování.

17.08.2021 4 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Potřebovala jsem nějakou oddychovku od thrillerů, které čtu. A tohle mi vážně sedlo, přečteno jedním dechem a těším se na další dva díly. Mohu doporučit, kámoška Keiry Magnolia mě neskutečně baví.

28.06.2021 5 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Nemám slov, luxusní čtení a závěr jsem četla s otevřenou pusou. Přečteno za par dní a děj mě úplně v táhl do jejího dění. Doporučuji k přečtení.

08.05.2021 5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Wow, tohle byla síla a krásné čtení. Nádherný závěr dvou životů Sama Portera a Ansona Bishopa. Hodně mě závěr překvapil a nemohla jsem tomu uvěřit, že je už konec. Poslední věta v knížce mi dává naději v pokračování? Myslím, že závěr si udělá každý sám ve své hlavě. Když jsem přemýšlela nad tím, zda se mám vůbec pouštět do Čtvrté opice a říkala si jaká ptákovina to bude, tak teď....je to nejlepší knížka jakou jsem otevřela a pustila do hlavy Sama s Ansonem. Tato trilogie stojí za přečtení! Děkuji J.D.Barkerovi a doufám v další příběh plný zvratů a nadějí.

31.05.2020 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Knížka se četla svižně a lehce, opět knížka na pohodu. Děj trochu předvídatelný a proto dávám pět hvězd za to, že jsem si od této knížky více nepředstavovala a splnila mě očekávání a závěr mě opravdu rozhodil, nic nemusí být, tak jak si myslíme.Doporučuji

03.05.2020 5 z 5

Fotograf z Osvětimi Fotograf z Osvětimi Maurizio Onnis

Celá knížka vypráví o foceni židů a co se dělo s fotografiemi pak. W.B. vypráví o setkání s Mengelem a Claubergem pro které musel fotit jejich praktiky. Místy knížka poukazovala na zvěrstva tábora příslušníků SS. Trochu mi to připomíná Tatéra, ale bylo to lepší. Škoda, ze knížka neobsahovala více fotek, jinak hezké lehké čtení.

27.01.2020 4 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Hezké a jednoduché čtení, až na teď příběh. Zdá si mi to až neuvěřitelné. Myslím si, že za takových okolností by toho člověka už dávno zastřelili.

28.12.2019 4 z 5

Nevlastní dítě Nevlastní dítě Nicole Trope

Poslední komentář k přečtené knize v tomto roce.
Opravdu je to jednohubka na jeden až dva večery, je to takový průměr detektivky, kde to slibně začne, chvilka napětí a poté se vše rozplete a dobře vše dopadne. Kniha se četla dobře, ale někdy mi vadila ta Ruth a nevím proč :-D.

31.12.2024 4 z 5

Pohádky mladých let Pohádky mladých let František Kárník

Opravdu pohádky a knížka z mých mladých let . Tato knížka je pro mě vzpomínkou ze školky a jsem ráda , že jsem ji mohla přečíst i své dceři.

26.12.2024 5 z 5

Bezchybně Bezchybně Elsie Silver

Trochu jiný román než ostatní , žádné školní lásky, náhodná setkání, ale první můj western román nebo román z oblasti sportu po býčí rodea. Za mě to bylo super a je to svižný příběh. Sice Rhett není můj typ, ale k Summer se jistě k sobě hodí. Trochu hvězdičky ubírám za ty porno akce, to bylo v některých chvílích přehnané, spíše v podání Rhetta. Čtení jsem si i tak užila a těším se na další díl s Cadem a Will. Ještě nás čekají další čtyři díly, tak doufám , že nás nenechají dlouho čekat.

16.12.2024 4.5 z 5