Šárka88 Šárka88 komentáře u knih

Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

Whitney měla určitě krásný záměr, předělat pohádku. Umí psát lépe a co se stalo? Poslední dobou to není zrovna šálek kávy na který jsme zvyklý.

08.02.2024 3 z 5

Komisař Komisař Paulina Świst

3+1 hvězda za čtivost
Tak nevím, jak tohle vlastně hodnotit. Asi nemám buňky na chlápky, kteří pracují u policie a jsou drsní, hrubý a majetnicky namyšlení :-D . To dělají ty polské spisovatelky, nevím jestli to je jejich povaha nebo se vyžívají k hrubému zacházení. Radek nebo Lukasz oba stejní a Zuzana, cudná dívenka se najednou rozvášnila :-D . Nesedí mi tak ten slovník u holek. Akční pohádka, nad kterou jsem místy kroutila hlavou, jaká je to blbost, ale čtivost tomu dává trochu spád. No uvidíme ve trojce, co to bude za ptákovinu.

05.02.2024 4 z 5

Nové šance Nové šance Lilly Lucas

Uff, tak tohle bylo počteníčko, pátý díl a jeden z těch nej, co jsem četla. Příběh z Green Valley neskutečně plynul, jako voda. Sice mi trochu místy lezla Leonie na nerv, tak se Samem se to vše vylepšilo. Opravdu i mně na konci utekla slza z oka, i když jsem čekala něco úplně jiného. Doporučuji, určitě to stojí za přečtení.

01.02.2024 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Třetí díl za mnou a opět skvělé. Jen ty Cartetovi knížky jsou všechny stejně psané. Začátek parádá, dlouhé vyšetřování, a potom ke konci akce a reakce.
Je to velmi čtivé, napínavé a žádná hluchá místa, jen ten konec s Whitney je moc smutný, porad doufám, kdy se objeví štěstí i pro Huntera. Doporučuji a těším se na další díl.

29.01.2024 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Audiokniha-Martin Stránský

Skvělé, jedním slovem opravdu skvělé. Druhý příběh byl velmi napínavý od začátku a vše jasné a srozumitelné. Předčítání Martina S. bylo naprosto super, miluji, když mění hlasy u ženských postav a dává tomu říz. Těším se na další díly. Doporučuji

29.01.2024 5 z 5

Blue: Kdekoli mě najdeš Blue: Kdekoli mě najdeš Nikola Hotel

Další díl za mnou a tentokrát to bylo takové slowburn, spíše více odpočinkové čtení, kde se nevyskytne žádná zápletka a žádná akce. Vše bylo v ději nalajnované. Hodně i předvídatelné, tak mě závěr nepřekvapil. Alex a Jane, dvě spřízněné duše, které vás pohltí od první stránky.
Jsem zvědavá, zda bude třetí díl, třeba Luke??

23.01.2024 4 z 5

Hluboký sníh Hluboký sníh Brian Freeman

Musím říct, že po dlouhé době se tato kniha Brianovi povedla. Čtivý příběh se smutným a překvapivým koncem, ale dost napínavé od prvních stránek. Doporučuji

17.01.2024 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Audiokniha : Pavel Rímsky
Na poslech této krimi musíte dávat opravdu pozor, mně stačila drobná nepozornost a už jsem opět nevěděla kdo a co. Jinak opravdu napínavé a překvapivý konec, ke kterému jsem se opět v poslechu našla.

14.01.2024 4 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Je to opravdu čtivé i přes veškeré nelogické chování postav :-D . Lukas mi tedy přišel dost agresivní vůči Kingze, on je celkově na prokurátora agresivní a Kinga občas na advokátku pubertální, jinak zajímavý děj. Ony ty polské spisovatelky píšou tak nějak na jedno brdo a jejich knížky jsou stejné slovní čuňačinky :-D. Přečtu další díl .

11.01.2024 4 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Nový rok jsem začala druhým dílem R. Huntera a opět skvělé. Do poslední chvíle jste napnutý jak kšandy a hltáte každou stránku, která vás nutí pokračovat. Těším se na další díl a dávám do doporučených.

06.01.2024 5 z 5

Věž Věž Skye Warren

Ke konci roku doháním rest k přečtení posledního dílu, který jsem dlouho odkládala. No o nic jsem nepřišla a za pár dní nebudu vědět o čem to vlastně bylo. Vadilo mi přeskakování v postavách. Takovouhle knížku ,, mohu napsat ,, i já :-D.
Spíše jsem ráda, že mám rest za sebou a těším se po novém roce na něco záživného a drsného, např. Cartera.

29.12.2023 3 z 5

Hříšně hříšný Hříšně hříšný Meghan March

Tak tady se začalo něco konečně dít i příběhu celé knížky, a ne jen na konci. I přes veškeré až moc překombinované momenty a závěr dávám čtyři hvězdy, protože u této spisovatelky musíte byt na to ženy už přece zvyklé, nějaká ta akčnost.

26.12.2023 4 z 5

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Audiokniha
Moje první kniha od H.Cobena a k poslechu to nebylo špatné. Sem tam hodně omáčky v ději, ale nebylo nic na škodu . Závěr sice urychlený, ale pro mě zajímavý.
Určitě poslechnu další

23.12.2023 4 z 5

Hříšně provinilá Hříšně provinilá Meghan March

Opět odpočinková pohádka na jeden večer, kde ke konci se začne teprve něco dít.

21.12.2023 4 z 5

Hříšně bohatý Hříšně bohatý Meghan March

Další oddechová knížka od Meghan, tato série nebude špatná , ale
Na začátku jsem se nemohla zorientovat v prolínání s minulostí a současnosti. Konec už byl napínavější a uvidíme, co nabídne druhý díl.

18.12.2023 4 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Naprostý souhlas z komentářem pod mým.
Některé věty bez smyslu. Slovosled nic moc a oslovování maminka a tatínek mi také vadilo. Překlad děs běs a opravdu první polovina nuda a nuda, řešení nesmyslů a Ruby mi přišla někdy divná a James taky :-D. Pak jsem nepochopila ke konci školu. Nejdřív byli tam a v další větě zpět , no někdy zamotané.
Konečně konec vás vtáhne, že se už konečně něco děje a navnadí na další díl. Ten si tedy přečtu fakt později.
Hodnocení 3+1 hvězda za konec.

14.12.2023 4 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Audiokniha - Igor Bareš
Námět na děj dobrý , ale místy zdlouhavé a nudné. Předčítání Igora Bareše tomu odpovídalo, hlas táááhl místy velmi dobře, že bych usnula a do poslechu se mi moc nechtělo. Ke konci už se zápletka pomalu rozuzlila a už jsem se chytala v ději zpět a konečně knihu doposlechla.

14.12.2023 4 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Konečně jsem se dostala i Carterovi a teď nechápu proč jsem dva roky četbu jeho série odkládala. Za mě skvělé, Huntera a Garciu jsem si ihned oblíbila. Padoucha jsem si ze srandy označkovala hned a musím říct, že napětí a odhalení se skrývá do samého konce a paráda. Chris nešetří brutalitou a surovostí. Četlo se to samo a těším se na další díly. Doporučuji .

10.12.2023 5 z 5

Fakt šílená jako já Fakt šílená jako já Jo Watson

Čtení o dění světa sociálních síti mi celkem trvalo přečíst a někdy jsem se nutila do čtení, ale nakonec jsem to zvládla. Frankie lapená do sítí se rozhodla udělat, ač nečekaně, konec se svým nepravým životem na Instagram, FB , Twiteru, atd. Našla sebe samu s Markem a satanovým pomocníčkem. Konec byl sice happyendem, ale trochu smutným na mě, ale zase tím hezkým způsobem. Občas se v knížce i zasmějete nebo aspoň pousmějete.

03.12.2023 4 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Audiokniha - Veronika K. Kubařová
Oddechovka s krásným humorem . Aristokraté vracející se do ČR z New Yorku i se svými příbuznými v krabici od pracího prášku. Musím uznat, že jsem se pobavila u poslechu a odpočinula, jen opravdu chybí ta zápletka. Shlédla jsem i film a ten je oproti knížce dost ochuzen, chyběla mi scéna se zabíjačkou a misto dvou dog byli koně, ale skvělí herci!
Určitě poslechnu další díl.

29.11.2023 4 z 5