Saskiova11 komentáře u knih
Dedička ruže ma zaujala na prvý pohľad. Má nádhernú obálku a tlač. Som fanúšičkou e-kníh, ale v tomto prípade som neodolala a musela si kúpiť tlačenú. Dobre som urobila, pretože....
Je to jedna z najlepších kníh aké som tento rok čítala! Veľmi ma teší, že takáto skvelá knižka je od našej slovenskej spisovateľky :)
Príbeh je prepracovaný, od začiatku do konca sa stále niečo deje a neviete sa od neho odtrhnúť. Hltala som stranu za stranou a nevedela sa dočkať ako to dopadne, či sa na konci dočkáme vypátrania pravdy, ktorú tak úporne Hallie "Violet" hľadala.
Páčilo sa mi tiež striedanie časových liniek v kapitolách, aj keď v niektorých kniháh ma to skôr otravuje, v tejto prekvapivo nie.
Určite ju odporúčam všetkými desiatimi!
Po prečítaní tejto knižky som sa musela usmievať :)) Síce som od mojej obľúbenej autorky čakala niečo iné..neľutujem, že som si ju kúpila. Taká milá oddychovka na víkend.
Super kniha!! Takisto ako King aj druha kniha v serii nie je ziadna vanilkova romantika..miestami trosku drsnejsie opisy ale urcite ma to neodradilo, precitana jednym dychom. Neviem sa dockat prekladu dalsej knihy zo serie
Velmi som sa tesila na poslednu cast a vobec ma nesklamala. Pacilo sa mi aj striedanie minulosti a pritomnosti..celu seriu Odporucam!
Tak ako prva cast, aj tato sa mi pacila, citala sa dobre. Nie je to klasicka sladka romantika a prave to je na nej super. Odporucam
Super knizka..ziadna presladena romantika. Pacili sa mi aj hlavne postavy. Zenska nie je ziadne neviniatko neskusene ako to zvykne byvat. Mozem odporucit!
Knižku som prečítala za noc. Také oddychové čítanie. Nič výnimočné, ale OK...môže byť. Splnila očakávanie. Odporúčam
Zo začiatku som nevedela, čo od knižky čakať. Druhá polovica knihy bola úplny opak. Celkový dojem super.
Super knižka! Nevedela som sa od nej odtrhnúť kým som ju neprečítala. Odporúčam
Kniha o laske a mafii..taka oddychovka na uprsany vikend..moze byt. Hodnotim dobre
Taka prijemna jednohubka pre mna. Uvitala by som keby bola dlhsia ale inak nemam ziadne vyhrady. Tesim sa na pokracovanie
Velmi prekvapujuci zaver!! Z celej serie sa mi tato pacila asi najviac. 10 z 10
Necakala som ze kniha bude az tak zapletena a som zvedava ako to bude pokracovat v druhej casti. Knizku mozem odporucat urcite stoji za precitanie.
Pre mna velmi zaujimave citanie..prijemna zmena od presladenych romantickych knih. Urcite odporucam precitat!