Schary komentáře u knih
Kniha je napsána jinak, proplétají se v ní děje, časové linky, pohledy lidí a do toho ještě vlků. Vlčí příběh se mi líbil víc, bohužel háže docela špatné zrcadlo na lidskou společnost a její sobeckost ve vztahu ke zvířatům. Rozhodně stojí za přečtení.
Výborný thriler, zajímavá originální zápletka, takový lidský příběh, jediná nevýhoda je, že se od knihy nedá odejít.
První půlka se táhla, jak do děje vstoupila Alice, tak se to rozjelo a dostalo to smysl. Klasicky Kingovsky vykreslené postavy, jejich myšlenky, obavy a pohnutky. V knize se mihne i napojení na Osvícení, takové perličky mám ráda. Stála za přečtení, PAN KING prostě NEZKLAME!
Kniha se zabívá osudy Řeků, kteří k nám přišli v padesátých letech po občanské válce. Hlavní hrdinky jsou dvě dívky, které se dostanou do Čech bez rodičů a vyrůstají v dětském domově.
Čtivá kniha, ve které se toho až tak moc neděje, ale přesto se od ní špatně odchází...
Kniha se četla dobře, byla narvaná dějem, akčními scénami a různými nadpřirozenými bytostmi. Anita má extrémní štěstí a její myšlenky působí reálně. Byla to nereálná jízda.
Kniha nabitá dějem, četla se sama. Hlavní postava sympaťák, který jde problémům naproti. Konec vypadal, že by mohl být i druhý díl...
Za mě kniha nenadchne a neurazí. Množství životu, které Nora prožije vede k tomu, že se rozhodne žít, ale zakončení bylo takové nijaké....
Výborná, výborná kniha. Člověk se úplně s hlavní hrdinkou zžije a prožívá s ní všechny její trápení v sirotčinci, pak její výhry a prohry v šachu i osobním životě.
Zajímavý námět, kniha čtivá, postavy velmi dobře vykreslené. Někde az nerealistické náhody a příhody, které provazi hlavní hrdinky a ty trochu příběh degradují. Škoda, že kniha nesleduje osud skutečné osoby...
Serie se četla dobře, je to taková romantika nebo pohádka pro náctileté. Hlavní hrdinka v tomto díle pořád neví, jestli to tím s princem je ta pravá láska a nebo není, nebo teda radši je a pak on, že zas ne. No a tak pořád dokola :) Má třináctiletá dcera byla nadšená, za mě na tri hvězdy.
Tato kniha je narvaná dějem a Jednotka 312 jde z jedné bojové příhody do druhé, překvapující je, že to člověka pořád baví. Hlavní postavy jsem si hodně oblíbila a těším se, co jim spisovatelka nachystala v dalším díle.
Nejslabší z těch tří částí, co jsem zatím četla. Dějová linka s Tohimonem mě v tomto dílu bavila víc, Vukova plavba na lodi a pak pobyt v Ledové zahradě byl tak trochu zbytečně protahovaný a docela nudný. Musím, ale uznat, že na čtvrtý díl se těším!
Parádní sci-fi detektivka s lehkými erotickými vsuvkami.
A pro někoho rok v pekle. Dobrá knížka, napínavá, řekla bych i překvapivý děj. Hlavní hrdinka trochu asociál, který se postupně stane černou ovcí komunity.