Šebestová3 Šebestová3 komentáře u knih

Neviditelné kořeny Neviditelné kořeny Hynek Čapka

Pecka! dlouhých komentářů netřeba. Zasáhlo mě to o to víc, že jsem ze Zlína.

07.09.2023 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Hana je sice kniha plná bolesti, ale taky naděje, kterou autorka vložila do jejího závěru. Pro mě to vždy bude kniha o naději.

31.10.2024 5 z 5

Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

Nemohla jsem se dočkat dalšího dílu, a i když ty předchozí byly kapánek slabší, tady jsem se zase od plic zasmála!!! Paní Tichá je nejvíc...a i když jsem z filmového zpracování Aristokratky byla zpočátku rozpačitá, představovat si ji jako Elišku Balzerovou, byl příjemnej bonus. Jediný mínus je, že to bylo tak tuze mooooc krátké.... :-)

12.12.2020 5 z 5

První krev První krev Angela Marsons

Angela jako vždy skvělá! Miluju Kim a její partu, je to jako potkávat se s kamarády....i když často za mrazivých a napínavých okolností :-)

29.12.2021 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Alena Mornštajnová se opět ukázala jako mistryně laskavého psaní o velmi nelaskavých věcech.

05.09.2024 5 z 5

Když byla hodná Když byla hodná Michael Robotham

Na začátku jsem si myslela, že tenhle díl nebude tak skvělej jako ten první o Andělské tváři...konec mě přesvědčil, jak moc jsem se pletla. Bravurní...přečteno za 4 hodiny :-)

23.08.2022 5 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Já bych tu matku....no nechci říct co. Do poslední chvíle jsem doufala v happyend. Ačkoli fyzicky tenká, neskutečné silná knížka.

07.12.2020 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Ještě lepší než první díl Stvůra!!!! Těším se moc na Vetřelce!

01.03.2023 5 z 5

Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

No panečku, já nečtenář fantasy jsem po prvním dílu nadšená podobně jako když jsem po letech odmítání přelouskala první díl Harryho Potter. Tohle vypadá na dlouhodobý vztah :-)

08.02.2023 5 z 5

Zavři oči Zavři oči Michael Robotham

Geniální. Skvělá kombinace napětí, vtipu i dojetí. Nejlepší Robothamova kniha, co jsem dosud četla.

03.01.2023 5 z 5

Aristokratka pod palbou lásky Aristokratka pod palbou lásky Evžen Boček

Kruh se uzavřel, stejně jako u první knihy jsem se od plic zasmála ( vsuvku v podobě deníku Josefova předka tudíž autorovi velkoryse odpouštím)

02.12.2022 5 z 5

Sleduje tě Sleduje tě Charlie Gallagher

Asi mám novou oblíbenou dvojku vyšetřovatelů - nabručený Harry a drzá Maddie jsou ideální kombinace vtipu a geniality a já už se netrpělivě těším až rozečtu druhý díl!!!!

12.05.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

I přes pozitivní doporučení ze všech stran Zuzanin dech předčil má očekávání. Tak geniální kombinace poetična na jedné a znechucení na druhé straně, to se jen tak nevidí. Emotivní, silný příběh. Krutý a přesto krásný...

18.01.2021 5 z 5

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Opět skvělá Angela, opět skvělá Kim a její parta. Autorka má skutečně můj obdiv, jak kvalita jejích knih neklesá a stále si drží laťku proklatě vysoko!

22.08.2023 5 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Můj objev letošního roku - Kristýna Trpková a její detektivky. Zamilovala jsem si dvojici vyšetřovatelů i autorčin styl psaní!

01.03.2023 5 z 5

Pan Kaplan má stále třídu rád Pan Kaplan má stále třídu rád Leo Rosten

Jak již bylo uvedeno: Klobouk dolů před překladatelem.

25.06.2024 4 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Jedním dechem zhltnuto asi za tři hodinky! I přes kapku nevěrohodnosti jsem se nechala (ráda) strhnout. Konec byl teda skutečně nepředvídatelný.

27.05.2024 5 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Skvěle namíchaná dvojice vyšetřovatelů. Mám novou oblíbenou sérii!

13.05.2024 5 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Skvělá atmosféra, sympaticky nakombinované charaktery postav a jejich rodinných a jiných propletenců. Mám ráda, když detektivky rozplétají i osudy vyšetřovatelů, nejen konkrétní případ. Těším se na další díly!

29.08.2023 5 z 5

Hodná sestra Hodná sestra Sally Hepworth

Tak úžasně "jiní" hrdinové...kouzelné. I když je to samozřejmě celé o nešťastných událostech, přesto mě Fern a její svět dostal. Naprosto neodložitelné, přečteno za 3 hodiny, pecka.

11.02.2022 5 z 5