Sejna1955 komentáře u knih
(SPOILER) Pokračování SF od spisovatelky. Pachatelka , která je vědma , přesně ví, kde Bentz bude a co udělá. I když je to policajtka a její přítel detektiv, který má případ na starost, tak je to přitažené za vlasy.
Další blbost. Zdá se mi, že spisovatelka přešla z detektivek do SF. Skvěle rozepsaná série a potom takováhle sr.....Kristi, ta přežije i atomovku. Jsem zvědavý na další pokračování v Zlý úmysl. tam se určitě objevý bývalá manželka Bentze.
Bohužel jsem nečetl chladná krev. Ale předchozí díly ano. Tato kniha se mě už zdále nesmyslně zamotaná. Všichni jsou tam příbuzní a skoro všechno tam dopadne skvěle. V tomto díle mě chyběl u Eve pes a bylo by to komplet. Všichni běhají po nemocnici, je tam provoz jako na Václaváku a nikdo si nevšimne, že se tam na hřbitově kope dvoumetrová díra a dá se tam sele a zaháže se. Je to už úsměvné, jako Jára Cimrman.
Ale to vše mě nazabrání, abych knihy spisovatelky četl dál. Bůh ví, čeho se dočkám. třeba to bude jako v seriálu Dallas, když hlavní hrdina umře a pak se jim zase objeví.
Kniha i celá série mě nadchla, i když kniha je asi určena pro hodně mladší čtenáře bež jsem já.