Sejna1955 komentáře u knih
Skvěle napsané a asi jsme se rozloučili s Jeefrym. Je ale dost zajímavé, že poslední dobou se v krimi objevuje motiv, kdy pachatel je buď policista, nebo někdo z blízkosti hlavní postavy , kterou dobře zná. Je to asi takový trend, takže s tím nic nenaděláme. Těším se na další příběh, který se bude točit kolol Sáry a Willa.
Perfektně napsaný. Zakousnul jsem se do čtení a byl jsem nemile překvanej, když to skončil. Až teprve jsem si všimnul, že je to povídka. Námět je skvělej, byla by to pecková knížka.
Třetí pokračování mě dostalo. Trochu přitažený za vlasy, jak se dvojčeta v cele vyměnila, ale to byla maličkost.
Velice poutavá kniha i když s předvídatelným koncem. Doufám, že nás nic v takovém měřítku nepotká.
Velice poutavá kniha s předvídatelným koncem. Doufám, že nás to nikdy v takovém měřítku nepotká.
Přesto jsem viděl film, byl jsem na knihu zvědavej. Pěkně napsaný, až na ty dlouhý kapitoly.
Přestože jsem viděl film, tak jsem byl zvědavej na knihu. Docela mě zaujala, nelituju že jsem si jí přečetl. až na ty dlouhý kapitoly. (-:
Druhý díl se mě zdál takový moc překombinovaný. Před třetí knihou si přečtu něco jiného, mám v hlavě trochu guláš.
Průměrná detektivka. Zdá se mi, že podobných příběhů jsem přečetl více, že severští spisovatelé jedou podle +- stejného scénáře, takže vše na jedno brdo.
První knihy vynikající, druhá, Loutkář, slátanina. Vrcholem bylo znovuobjevení ztraceného komisaře.