Sejna1955 komentáře u knih
Velmi překombinovaný a neuvěřitelný příběh. Jurek všechno odhalí, všude se dostaví a skoro všechno zničí. Stojí proti němu vycvičení poldové a on je kosí jako hrušky. To, jakým způsobem vypatrátal policajtku, která hlídala Pellerinu, je neuvěřitelné a ještě neuvěřitelnější je, jak lehce se dostal do střeženého bytu. Vybavení krytu, kde se potom skrýval Joona, Lumi a Rinus, to je jako sen ze scifi.
Bobr přežil a je zaděláno na další kombinace.
Kniha mě velmi zklamala.
Podle mého názoru, severská detektivka je na úpadu. Ale budu je číst dál.
Po těch blbostech před touto knihou, čtivé. Ale múza už je daleko.
Taková obyčejná povídka o ničem, asi se chtěli zavděčit nějakému nakladateli. za ty prachy, co jsem za do dal to nestálo za to.
Naprostá bomba a to píšu jako starej chlap. Byl jsem překvapenej i když jsem si myslel, že jí pan doktor něco ke konci udělá. Už se těším, jak manželka u toho bude popotahovat.
No jako dedektivku to vůbec neberu a jsem velice zklamán.
Nejslabší kniha od spisovatelky která je určena pro dospělé čtenáře.
Vynikající kniha, asi nejlepší od Tany. Zajímavě napsané nedá se od knihy odtrhnout.
Nejslabší kniha a také doufám, že už nebude serie pokračovat.
Pro mě velké zklamání, po knihách, které jsem od p.Formánka přečetl
I když jako všechny její knížky mají stejný postup, tak tato knížka se mě nejvíc líbila
pobavil jsem se, vtipné, zvláště plnění druhého úkolu, to musela být šichta.
Zdá se mi, že spisovatelka stále kopíruje jeden scénář, který trochu přepíše a vymyslí trochu jinou zápletku
Asi nejlepší, co jsem od autorky četl. Žádné komplikované přemýšlení, proč vrah/vražedkyně ví, kam obět jede a nic se nekomplikuje. Taky nevím, proč je to jako 2.díl série.