Selekcaje komentáře u knih
Konec? Opravdu? Ohramující ale přesto...vždycky je to jistá melancholie když končí něco co prožíváte tak dlouho...:)
Líbil se mi i tento díl...všechny jsou velice hezké:) Každopádně Kůň a jeho chlapec je nejlepší:)
Lepčí začátek, než u filmového zpracování....ale to je vždycky...filmy jen slabě pokulhávají za knížkama:)
Přečetla jsem všechny ty knížky:) Mooc se mi líbili:)
Moc nového jsem se zde nedozvěděla ale mám ráda příběhy, kde poznávám známé tváře a vím jak to s nimi dopadne ikdyž oni to nevědí:) A styl S. M. je jedinečný:)
Všechny díly upířích deníků se mi čtou ůplně samy...nemusím se do toho nutit, nenudí mě to...ikdyž je to občas trochu zdlouhavé popisování vím že příjde zase akčnější zcéna:)
Ikdyž první díl byl zaručeně lepší, ani tato knížka mě nezklamala:) Uchvátil mě hlavně autorův styl psaní a těším se na další:)
Bohužel i tady platí, že první díly byly nejlepší. Už je to jen natahování příběhu. Ale i přes to je zde pár dobrých nápadů :)
Obdivuju styl psaní Stephenie Meyer. Obdivuju jí za to, že vydržela 552 stránek bez vybočení z příběhu. Obdivuju sílu a promyšlenost postav. Obdivuju její odvahu. A děkuju jí za to.
Knížka se mi líbila, ale čekala jsem nějakou zajímavější zápletku. Závěr mi příjde až moc Twilightskej. Kluk k němuž hlavní hrdinka cítí lásku, ještě ho ani nezná a on se jí snaží vzdorovat, protože ví, že s ní nemůže být...Twilight jak vyšitej. A pak to, že je anděl...nemůžu si pomoct, křesťanka nejsem. Nicméhě začátek se mi líbil, už jen v tom, jak autorka skvěle dokázala vylíčit atmosféru polepšovny a Luce: odříznutou od světa.
Skvělá knížka. Samozdřejmě jen pro otrlejší povahy. A ten závěr....no vážně síla;) Doporučuji:)
Fantazie zamíchaná do všedního života. Moc se mi to líbilo a ještě že to má pokračování:)
Vím, že je to spíše pro menší, ale řešení záhad mě prostě baví:)
Dobrý pomocník pro výběr jména pro děťátko:) Docela to sedí.