Selendra Selendra komentáře u knih

Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi Ladislav Heryán

Moc se mi kniha líbila, Pan Heryán má velmi zajímavé názory. Na jeho kázaní v kostele bych někdy chtěla jít. Velmi inspirující čtení.

21.01.2018 5 z 5

Po strništi bos Po strništi bos Zdeněk Svěrák

Velmi krásný příběh. Film jsem viděla až po přečtení knihy, byl věrohodně natočený. Doporučuji obojí!

21.01.2018 5 z 5

Příběhy z neslavnýho života Příběhy z neslavnýho života Rachel Renée Russell

Kniha se mi velice líbila, i když už nepatřím do věkové kategorie. Takový poseroutka v sukních. :)

02.01.2018 5 z 5

Rodrick je king Rodrick je king Jeff Kinney (p)

Poseroutku jsem si oblíbila, i když už nepatřím do věkové kategorie. Myslím si, že ho klidně mohou číst i dospělí, je to odpočinková četba a mě tedy pomáhá a rozesměje :)

10.10.2017 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Tohle je můj nejoblíbenější díl. Na to, že bylo Harrymu jen 12, byl neuvěřitelně statečný..Líbil se mi i boj s Baziliškem a takové to temné prostředí okolo tajemné komnaty bylo super :)

08.11.2011 5 z 5

Návrat Návrat Nicholas Sparks

Nechápu proč má kniha takové hodnocení, mě se líbila. Je pravda, že začátek nebyl úplně typický Sparks, ale líbilo se mi, jak byly spojené dohromady hlavní postavy, které si zažily hrozné věci..Ano, nebyla to až taková romantika jak všichni očekávají, ale mě se četla moc hezky a..prostě mě Nicholas Sparks nezklamal a já si čtení užila.

14.01.2023 5 z 5

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Poslední díl byl hodně napínavý, ale místy i trochu zamotaný. Přesto to bylo úžasné zakončení.

13.05.2020 5 z 5

Kauza Kristus Kauza Kristus Lee Strobel

Skvělá kniha, věřícím může odstranit nějaké pochybnosti a nevěřící třeba i překvapit :)

19.09.2018 5 z 5

Psí domov Psí domov W. Bruce Cameron

Jedním slovem -úžasná! Hltala jsem každé Bellino dobrodružství a znovu jsem se přesvědčila, že pejsci jsou skvělými přáteli. :)

08.09.2018 5 z 5

Přes všechny překážky Přes všechny překážky Nele Neuhaus

Super příběh o koních. Ale byla tam i romantika :)

10.05.2018 5 z 5

Nejtajnější  přání Nejtajnější přání Nele Neuhaus

Super kniha a je psaná v ich formě, což mám ráda :) Doporučuji pro milovníky koní.

10.04.2018 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Začátek byl trochu zdlouhavý, ale asi od půlky knihy to začalo být hodně napínavé a mělo to spád. Nádherný příběh, určitě se jí ten sen splní :)

31.01.2018 5 z 5

Eragon Eragon Christopher Paolini

Úžasná kniha! Hned jsem si Eragona a Safiru zamilovala. :) nechapu, proč jsem ji necetla uz dřív.

07.08.2017 5 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Krásný a dojemný příběh. Film je také pěkný, ale na knihu prostě nemá. :)

12.07.2017 5 z 5

Húrinovy děti Húrinovy děti J. R. R. Tolkien

Moje první kniha od Tolkiena. Krásný a temný příběh. Pan Tolkien si vážně vyhrál, jak se jmény, se světem, se vším. Smekám.

16.04.2017 5 z 5

Milované Princezně : milostné dopisy od tvého krále Milované Princezně : milostné dopisy od tvého krále Sheri Rose Shepherd

Úžasná knížka, co potěší ženské srdíčko. A pokaždé dokáže, že jsme milovany naším Králem.

19.09.2016 5 z 5

Zlodejka kníh Zlodejka kníh Markus Zusak

Přenádherný příběh...už dlouho jsem nečetla nic tak krásného! Vážně tam byly dojemné a veselé chvilky...Zlodějku by si měl přečíst každý!

21.02.2015 5 z 5

Každý má svůj Everest Každý má svůj Everest Pavel Dolejší

Byly tam vážně krásné a dojemné příběhy hledajících lidí. Ještě více jsem se usvědčila v Boží lásce k nám :) Doporučuji!

02.12.2014 5 z 5

Démon z Hex Hall Démon z Hex Hall Rachel Hawkins

Tak teda druhý díl mě nezklamal :) na konci se to úplně převrátilo a bylo to napínavé :) konec jsem vážně přečetla jedním dechem a nemůžu se dočkat až se dozvím ve třetím díle jak to dopadne.

11.03.2013 5 z 5

Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

Tenhle díl je krása a ten konec...ten mě fakt dostal :) VA navždy :) Vážně krásná série

28.11.2011 5 z 5