Selinute komentáře u knih
Knížku jsem koupila na aukru. Kdysi dávno jsem viděla film (nebo to byl seriál ?) a tak jsem si ji chtěla přečíst. Trošku mě zklamala. Při dnešní spoustě thrillerů mě přijde zastaralá.
Výborná detektivka - 100%. Vše už bylo napsáno, můžu jen doporučit.
Jsou ho pohodové detektivky, které můžu číst znovu a znovu
Přijemné čtení pro volný čas s popisem nádherných francouzských vinic. Seznamuje nás s pěstováním a výrobou vína a jelikož je to i detektivka, poskytne nám i chvilky napětí.
Lehká, oddychová detektivka s popisem malé vinařské oblasti, která ale bezpochyby patří k nejprestižnějším ve Francii. Oblast Côte de Nuits - leží jižně od Dijonu a dává červená vína špičkové kvality. Doporučuji jako příjemné čtení na dovolenou.
Tato knížka mě zaujala a moc se mi líbila. Bezesporu patří k těm nejlepším od této autorky. Je úžasné přesunout se v čase do do doby starověké keltsko-římské. Prožívat to krásné tajemno dávných dob, panenské přírody a drsného života, který patří k té době.
Dlouho jsem tuto knížku sháněla do své knihovny. Nakonec jsem ji koupila na aukru a nelituji. Je pohodová, humorná a okouzlující. Co může být krásnějšího než starobylá, mechem zarostlá kamenná fara v malebné vesničce v Burgundsku.
Lenka píše o nejkrásnějším koutu Francie poutavě a zajímavě. Vedle náročné rekonstrukce svého zámečku nám představuje i francouzské zvyky, tradice a kuchyň.
Miluji Provence a francouzský jih a tak nemůžu jinak než tuto knížku doporučit. Tento názor je ale hodně osobní. Těm kdo tento kout Francie nikdy nenavštívili a důvěrně jej neznají, bude připadat nezajímavá a nicneříkající.
Naprosto nepřekonatelná, jedinečná, nejlepší co znám.
Je to zajímavá a vyjímečná kniha. Dobře se čte a s přibívajícími stránkami roste napětí. Na konci nás čeká překvapivé rozuzlení. Po přečtení recenzí jsem ale od této knihy čekala víc.
Od začátku do konce napínavá místy až děsivá. Budu se opakovat. Nádherný popis toskánské krajiny.
Hodně drsná knížka. Stačí přečíst jednou. V mé knihovně nezaujme přední místo.
Třetí kniha Tany French byla také pro mě velkým zklamáním. Četla jsem ji dlouho a moc mě nezaujala. Přestože Tanu French řadím za dva předchozí romány mezi oblíbené spisovatelky, taky se budu rozmýšet nad koupí další její knížky.
Tana French - výborná spisovatelka. Její kniha V lesích , kterou jsem četla jako první, mě trochu překvapila. Byla jiná. Byla ale dobrá, a tak jsem si koupla další dvě. Mám ráda knížky co hned nekončí - minimálně 400 stran. Přesto musím ale podotknout, že formát knihy mě taky trochu vadil. Je to moderní detektivní román, který Vás zaujme.
Tana French je jedna z mých nejoblíbenějších autorek. Píše skvěle a napínavě. Knížku jsem si koupila na velikonoční svátky, abych měla něco dobrého na čtení. Nezklamala. Můžu jen doporučit.
Super knížka. Četla se dobře a rychle. Teď už ji čte kamarádka. Snad se ji bude taky líbit.
Po dlouhé době zase jedna zajímavá knížka. Není to sice Larsson, se kterým všechny další přečtené knížky srovnávám, ale je dobrá. Závěr nebyl pro mě překvapením, tipovala jsem správně.
Je téměř tak skvělá jako Tango. Přečtěte si ji, nebudete litovat.
Jem ráda, že ji můžu mít ve své knihovně. Když ji půjčuji, vím že nezklame.