shey | Komentáře u knih | Databáze knih

shey shey komentáře u knih

Volání úplňku Volání úplňku Keri Arthur

Knížky od fantomprintu s urban fantasy mám moc ráda, ale tohle se vážně nedá číst

12.01.2020 2 z 5

Ohnivý cejch Ohnivý cejch Nalini Singh

Jeden z nejlepších dílů. Nechápu proč jsem se k sérii dostala až teď, ale aspoň si můžu užít všechny díly najednou :) Riley a Mercy super! A doufám, že se dočkám dílu o Hawkovi a Sienne!

10.01.2020 5 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Na knížku jsem se moc těšila. A i když mi byla Lia od začátku sympatická, do čtení jsem se musela nutit a chtěla jsem to vzdát. Jenom kvůli Rafemu jsem to vydržela a ke konci knihy se konečně pořádně začetla. Teď už jsem v půlce druhého dílu a ten je tedy o dost lepší. Takže dávám sérii ještě šanci.... Jo, a taky jsem se nechala autorkou a zabijákem zblbnout :D

09.11.2019 4 z 5

První První Kiera Cass

Série je v rámci young žánru velice čtivá. Bohužel první dvě knihy se na můj vkus docela táhli a možná by se vše vešlo do jednoho dílu. Naproti tomu třetí díl, kde jsem čekala, že se spisovatelka rozepíše o povstalcích a bude nějaký veliký závěr, kterého jsem se sice dočkala, ale velmi uspěchaně na posledních pár stránkách a spíše se řešilo to dokola omílané jestli si vybere toho nebo ten ji.... Velké zklamání to není, knihy jsou hezké, přečtení nelituji, ale vracet se k nim nebudu.

26.12.2016 3 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

S.J.Maas není spisovatelka, ale kouzelnice. Tak krásně napsané příběhy! Moc se těším na pokračování!

30.08.2016 5 z 5

Učedník Učedník Taran Matharu

Na knížku jsem narazila náhodou a byla pro mě velkým překvapením! Skvělé postavy, děj...moc se těším na pokračování.

16.05.2016 4 z 5

Finále Finále Becca Fitzpatrick

Moc krásná série, doporučuji. Nejlíp se asi povedl díl 1. a 3., v závěru série se dělo hodně zápletek a akce byla spíš až v konci knihy, ale mě to nevadilo. Patch byl skvělý jako vždy a bez epilogu bych se klidně obešla.

29.02.2016 4 z 5

Rychle a vášnivě Rychle a vášnivě Kristy Bromberg

Skvělé pokračování, téma perfektně zpracované. Konec jsem trochu čekala, ale stejně mě dostal.....takže se přidávám do fronty fanynek Coltona , které čekají na 3.díl!
Kniha má velké plus i za P!NK :o)

22.09.2015 5 z 5

Zůstaň! Zůstaň! Allie Larkin

Milé postavy, skvělý pes ...příjemná kniha na volné odpoledne. Jenom hlavní hrdinka mohla popíjet trochu méně, lezla mi s tím trochu na nervy....ale času stráveného u knihy určitě nelituji :o)

25.08.2015 3 z 5

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Krásný příběh, zase jsem potřebovala balíček kapesníčků ;-)

03.01.2015 4 z 5

Oběť Oběť Andrea R. Cremer

Úžasná trilogie - vůbec jsem nečekala,že se mi bude tak líbit. Doma jsou rádi,že jí mám dočtenou - týden jsem nic nedělala, nemohla jsem se od knížek odtrhnout. Všechny postavy byly krásně vykreslené, chvilkama jsem nevěděla jestli mám radši Rena nebo Shaye ( takže se Cal nedivím :o)) Ale rozhodla jsem se, že čtvrtý díl číst nebudu..nechci si to zkazit. Myslím,že to dopadlo jak mělo a doufám,že autorka zase něco podobně krásného vydá.

16.11.2014 4 z 5

Zapletený Zapletený Emma Chase

První polovina knihy mi připadala jako méně zdařilý Božský bastard. V půlce ale knížka trochu nabrala spád a já se docela bavila. Přemýšlela jsem nad 3-4 hvězdičkami, ale nakonec jsem dala 4. Na nedělní oddychovku ok :)

05.10.2014 4 z 5

Jen si troufni Jen si troufni Katie McGarry

Daleko lepší než první díl, SUPER!

27.09.2014 5 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Ale jo..proč ne :o) Oddychové úsměvné čtení...mě se líbilo, taky máme doma jednoho Clivea ....Jenom to Óčko bylo fakt dost otravný :D

07.05.2014

Easy? Easy? Tammara Webber

Wau! Knížku jsem dočetla tajně dnes ráno v práci :o) Asi toho dneska moc neudělám :D

Doporučuji přečíst a těším se na díl z Lucasova pohledu!

01.04.2014 5 z 5

Ella a Michael navždy Ella a Michael navždy Jessica Sorensen

První díl se mi líbil, druhý díl se mi líbil o dost víc. Příběh mi přišel propracovanější a vyspělejší. Jsem zvědavá na konečný třetí díl a doufám,že v čechách vyjde i díl napsaný o příběhu Lilly a Ethanovi. Za mě můžu přečtení doporučit :o)

26.03.2014 5 z 5

Překroč svůj stín Překroč svůj stín Katie McGarry

Za mě 4 * - kniha je dobrá, ale mě osobně tam chybělo to - wau! Když dočtu knihu tak nad knihou po dočtení přemýšlím i 3 dny. To mi tady bohužel chybělo, ale za přečtení rozhodně stojí.

17.03.2014 4 z 5

Pomstěný milenec Pomstěný milenec J. R. Ward (p)

Rehva jsem se bála, nebyl mi moc sympatický. Ale asi na něj změním po tomhle díle názor :) Bratrstvo je prostě srdeční záležitost...

12.02.2014 5 z 5

Vyvolený milenec Vyvolený milenec J. R. Ward (p)

Další ze skvělých dílů o bratrstvu - i když myslím,že na Zsadista už žádný díl mít nebude !

10.02.2014 4 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Podle mě naprosto úžasná kniha, přečetla jsem jí za jeden den a nedokázala se od ní odtrhnout. Autorce se snad nedá vůbec nic vytknout.Brečela jsem jako želva a nemůžu se dočkat až vyjde pokračování. ;-)

20.01.2014 5 z 5