Siegrid komentáře u knih
Tak nejprve jsem přečetla Cukrárnu v Paříži a řekla jsem si, že zkusím první díl - Kavárnu v Kodani.....Za mě jedna velká nuda, přeskakovala jsem a přeskakovala, vůbec mě děj nebavil a ani jsem nenašla sympatie k postavám. Romantickou knihu si představuji jinak. Ještě zkusím Pekárnu, abych dala ještě spisovatelce šanci a nebo mě ztratí.....
Gareth mi moc neseděl, Hyacinth byla vtipná. Myslím si, že kdyby dala autorka do toho více romantiky, jemnosti a dvoření, mohlo to být za mě víc zamilovanější. Základem byla zápletka s deníkem a tak je teda dala dohromady:-). Možná co měl první díl, tak tenhle ho úplně neměl. Ale i tak nelituji, je třeba přeci přečíst celou sérii:-)!
Trošku je třeba si počkat až se kniha dobere do šťastného konce, ale proč ne. Zatím hodnotím autorku kladně, žádný díl ze série Bridgertonových nebyl propadák, což se u jiných autorek nedá říct. Daří se jí držet nit rodiny Bridgertonových a dokáže s postavami pracovat napříč roky a přesto to je stále čtivé a zajímavé. Kolik musela vymyslet příběhů a zápletek...Za mě nebyl ani jeden propadák. Některý nebyl třeba až tak zábavný jako jiný, ale číst se dají všechny díly.
Hezký příběh, zápletka,...kdo by nechtěl číst o Colinovi, Penelope, lady Whistledownové:-) a být s Bridgertonovýma?!
Anthony je v seriálu úžasný, trochu se v něm odklonili od původního námětu, v knize vychází za mě uhlazeněji. Nicméně po zhlédnutí seriálu jsem si chtěla přečíst všechny díly ze série. Možná to bylo o něco lepší než první díl, ale protože to píšu nyní zpětně po přečtení všech dílů, asi už úplně neposoudím.
I. kniha od této autorky. Je to příjemná oddychovka. Pro dospívající dívky je to pěkné počtení, starší rovněž neurazí. Čte se rychle, není třeba u ní přemýšlet. Pokud tedy hledáte vypnutí po celém dni nebo týdnu, je to správná volba. Hned jsem po této knize přečetla P.S. Líbíš se mi. Za mě stačí si půjčit a přečíst 1x, nicméně svůj účel splnila a náladu zlepšila.
Literatura pro Young-adult, která neurazí ani starší. Na odreagování je to příjemná oddychovka. Druhá kniha od této autorky. Čte se svižně.
První kniha od této autorky. Anotace mě zaujala, kniha byla však zklamáním. Ani jedna z postav mi nebyla sympatická, ani vyjadřování nebyl můj šálek kávy. Polská autorka si mě nezískala.
Naprosto souhlasím s komentářem Zuzu12345. Anotace zněla tak slibně, nechápu, že to autorka tak pokazila. Postavy se chovaly místy nepochopitelně, jak kdyby byly sociálně slabší. Autorka se tímto neřadí k mým oblíbeným.
Četla jsem snad vše, co zatím vyšlo od této autorky. Kniha se dá číst po čase znovu.
Prvních cca 250 str. je napínavých, že nemůžete přestat číst a pak už je to takové rozmělněné. Nicméně nápad knihy dobrý.
Myslím, že to byla první kniha od této autorky a pak už jsem hledala zase všechny její knihy, které u nás vyšly. Některé ze série vydařenější, jiné slabší, tak jak to bývá. Styl projevu psaní autorky je mi sympatický.
Ze začátku se jeví Kulti jako bubák:-). Zase trochu jiný romantický příběh, který stojí za přečtení.
Srdcovka, rozum jde stranou, romantika, napětí. Vracím se k ní. Díky této knize jsem začala pátrat po dalších knihách této autorky. Autorka je ale asi lepší v kratších příbězích, některé její knihy nestojí za nic, jiné jsou fajn, hold se musí hledat a nebo padnout zrovna do nálady.
Tato autorka u mě odstartovala čtení historických fikcí a zamilovaných příběhů. Přečetla jsem všechny 4 díly z této série. A pak pochopitelně jejich dalších nespočítaně knih. Samozřejmě, že některý díl nebyl tak zajímavý a jiskřící, nicméně série "sameťáků" patří mezi ty srdcové a ráda se k ním vracím.
Kniha patří mezi ty lepší v této sérii. Přijde mi jako obdoba Návrhu od Elle Kennedy a nebo Jamaica Lane od Samanthy Young.
Na půjčení je kniha dobrá, stačí přečíst 1x. Není to srdcovka, ale od této autorky si stejně ráda přečtu všechny její zamilované příběhy:-).
Po delší době se mi od nich moc líbila Rovnice lásky a věřila jsem, že i Experiment s láskou bude hezká kniha, koneckonců hodnocení vypadalo slibně. Přestože námět a nápad tam byl, tak jak autorky tvořily postupně příběh a utvářely povahy, mě absolutně nudilo. Vůbec jsem těm postavám nerozuměla. Přeskakovala jsem a přeskakovala a nedočetla. Spoustu slov na papíře, ale význam vůbec nechápete. Tak to taky nechápu:-). Asi omyl?!
Těšila jsem se na Cole a Annie a byla to příjemná jednohubka na čtení, nechtělo se mi vůbec s Green Valley a jeho osobami loučit. K jejím knihám se dá po čase vracet znovu.