SilvieSisinka SilvieSisinka komentáře u knih

Hra o duši Hra o duši Javier Castillo

Mě zaujala kniha od první stránky.

30.04.2023 4 z 5

Černý kafe Černý kafe Sophie Loubière

Celkem zdlouhavá kniha o sériovém vrahovy z legendární Route 66.

19.04.2023 4 z 5

Říkej mi Princezno Říkej mi Princezno Sara Blædel

Napínavé.Dobre napsané a poutavé až do poslední věty.

25.03.2023 4 z 5

Gott: Československý příběh Gott: Československý příběh Pavel Klusák

Pro fanoušky Karla skvělá kniha.

23.02.2023 3 z 5

Zlý vlk Zlý vlk Nele Neuhaus

Nemohla jsem se zorientovat.Bylo to moc roztahane.Nevim proč teď všichni píší knihu aspoň ze 400 stránky.Mene by stačilo.Tema knihy drsné.

12.11.2022 3 z 5

Někdo tě vidí Někdo tě vidí Clare Mackintosh

První část knihy mě moc nebavila.Postupne to bylo čím dál lepší.Hlavne epilog výborný.A já přišla na řešení.....měla jsem tušení kdo to naplánoval.

26.10.2022 4 z 5

Sérioví vrazi Sérioví vrazi Maurice Crow

Na knihu jsem se moc těšila.Bohuzel průměrné čtení.V knize bylo mnoho chyb,někde chyběli fotky.Podle mě jen stručný rychlý výpis těch nej nej vrahů.

29.09.2022 3 z 5

Třetí na řadě Třetí na řadě Allison Brennan

Tak já sama nevím něco bavilo něco bylo moc zdlouhavé.Konecne rozuzlení skoro žádné.

23.09.2022 4 z 5

Slídil Slídil Tana French

Na mě byla kniha moc zdlouhavá.

11.09.2022 3 z 5

Smrtící skalpel Smrtící skalpel Tess Gerritsen

Přečteno jedním dechem.Tess mě prostě baví.

16.07.2022 5 z 5

100 muzeí 100 muzeí Frank Van Ark

Úkol vybrat 100 muzeí a galerií musel být velice těžký.Muzea a galerie nám ukazuje vše,co člověk kdy vymyslel,co vzbuzovalo jeho zvědavost,co chtěl uchovat pro další generace.
Některá muzea jsou zároveň památníky např.Osvetim.Jina zase vzdávají počtu technickému rozvoji-Kennedyho vesmírné středisko.Dalsi jsou věnována starým kulturam-muzeum Akropole.
Tato kniha vás slovem i obrazy provede 100 muzeí a galerií celého světa.Urcenych k pobavení i naprosto seriózních.Ponekud potrhlych i opravdu poutavých.

18.05.2022 5 z 5

Ochotná zemřít Ochotná zemřít Lisa Jackson

Svižný thriller plný zápletek.

23.04.2022 4 z 5

Zátoka smutku Zátoka smutku Chris Ould

Taková pomalá oddechová detektivka.Na mě mnoho stránek.

27.03.2022 3 z 5

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Autorka od které jsem četla všechno co napsala a vždy to bylo famózně napsané.Cte se to samo a skvěle od začátku do konce.

08.02.2022 5 z 5

Jóga pro holky ze Západu Jóga pro holky ze Západu Šárka Simonidesová

Úžasná kniha pro začátečníky.Ja občas jógu cvičím,ale jen na záda či protažení,meditaci.V knize jsem se dozvěděla vše ostatní co jsem potřebovala vědět a mohla cvičit sestavy pro pokročilé.Hlavne mě bavila Hormonální jógová sestava.Vse je napsáno jednoduše,sestavy mají fotografie...tedy skvěle to zvládnout.

23.01.2022 5 z 5

I krása může zabíjet I krása může zabíjet Wendy Holden

Knihu jsem si tak nějak půjčila omylem v knihovně.Zacetla jsem se opravdu skvěle a knihu rychle dočetla.

28.12.2021 5 z 5

Až moc blízko Až moc blízko Eleanor Moran

Bohužel jsem se do knihy nezacetla.Nebavilo mě to.

24.12.2021 2 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Průměrná detektivka.Cetla jsem lepší.Prostredi tetovacích salonů,lidí a kerek.

17.12.2021 3 z 5

Ani mrtvá, ani živá Ani mrtvá, ani živá Ursula Poznanski

Utahane,dlouhé,někdy moc nudné.Konec taky žádná pecka.Knihy od spisovatelky mám ráda,ale tohle mě nebavilo.

12.12.2021 3 z 5

Já nevím Já nevím Barbara Abel

Kniha mě bavila.Sileny psychotriller.Cloveka až mrzí co udělá jedna skoro normální rodina.

21.11.2021 4 z 5