sima.mis komentáře u knih
Kniha se mi velice líbila. Četla se úplně sama. Oddechová detektivka. Ikdyž sotva uvěřitelná.
Kniha se mi líbila. Krutost v této době je neuvěřitelná.
Napínavá kniha, která se ze začátku trochu táhla ale po začtení jsem vše prožívala s hlavní hrdinkou. Kdo má rád strašidelné jednoduché příběhy bude potěšen. Ač toto téma nevyhledávam kniha se mi líbila.
Kniha se mi dobře četla, zaujal mě příběh ač nevěřím že by byl skutečný. Kdo má rád knihy z této doby a trochu fantazie určité bude spokojený.
Po přečtení Tatéra z Osvětimi jsem čekala, že Cilčina cesta bude něco podobného. Příběh podle skutečné události o Cilce mě chytl mnohem více než Tatér. Je neskutečné jak krutý osud musela prožít tato žena. Kdo má rád téma 2. světová válka a období po ní bude podle mě spokojen.
Na tuto knihu jsem se velmi těšila. Příběh tatéra z Osvětimi. Podle skutečné události. Ač tato kniha nesplnila mé očekávání, nebyla špatná.
Tato kniha se nedá s Hanou srovnávat protože je to něco úplně jiného. Kapitoly vypráví na přeskáčku o dceřia o otci. Příběh je poutavě psaný od začátku do konce, a od konce do začátku děje. Kdo četl pochopí. Mě se osobně četla kiha jedním dechem, a velmi se mi líbila. Takže mohu jen doporučit. :-)
Tato kniha mě velice bavila. Kniha vypráví o životě rodiny od poválečné doby téměř do současnosti. Každá postava má svůj příběh. Smrt postav (a že jich tam bylo) je pokaždé vylíčena lehce a nenásilně. Akorát ten otevřený konec knihy.. zajímala by mě reakce Jindry a potomků Václava. Za mě palec nahoru ????. Knihu jsem zhltla za 3 dny. Teď mě čekají Tiché roky, tak jsem zvědavá..
Na tuto knihu jsem se velmi těšila, podpořená velkou reklamou, bohužel přišlo zklamání. Čekala jsem víc.
Kniha o které jsem dlouho přemýšlela, hlavně o vztahu syn - otec. Dalo se číst, některé pasáže trochu nadsazené ale i úsměvné.