Simi30 komentáře u knih
Vůbec to není o prvních třech názvech v nadpisu. Ale musím uznat, že i přes tu spoustu vulgarismů mají příběhy hloubku a jsou převážně smutným svědectvím…
Můj první S. King a nedočetl jsem to, bojoval jsem s tím do půlky a neměl jsem chut pokračovat. Jak někdo řekl: „ Ne každá kniha se musí dočíst.”
S. King je ale pojem a proto půjdu najdu si knihu s nejlepším hodnocením a někdy v budoucnu dostane šanci číslo 2.
Dobre ale Blackout- M. Elsberg mi přišel lepší. Toto je takové moc americky vlastenecké... ale jinak spokojenost
Velmi zajímavá kniha na téma kam spěje dnešní svět (chování lidi vůči světu) a s nim spojena výroba potravin pro stále více a více lidi ( přelidnění)... a jestli to vůbec jde aby to ,,fungovalo,, donekonečna.
TOP knizka hlavně pro profi sportovce, kteří se v ni najdou jako já, téměř v každém příběhu. Ale i pro ostatní čtenáře, kterým skvěle přiblíží náš profesionální život a pocity které se v nás mísí. Za mě TOP!!
Padlo to tady už několikrát: ,,Povinná četba pro všechny.”
Měl jsem absolutní mezery co se týká politického dění a tato kniha mi otevřela oči, že nezajímat se a být k věcem lhostejný je nejhorší co mohu jako občan vůči státu udělat.
Všem doporučuji.
Nejlepsi kniha o SEALS co jsem zatím četl. Líbí se mi na vyprávění ta lidskost, nic přehnaneho, žádný super hrdina. Píše i o svých neuspesich a o svém strachu. Což se v málokteré knize docteme. Kniha je velmi motivující predevsim pro nas do života. Se vším se da poprat. Nikdy nic nevzadejme a pojďme si za svými cili.