simona g. simona g. komentáře u knih

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Výborná, napínavá, čtivá, s nápadem... tuhle autorku jsem si oblíbila a zatím s jejími knihami nešlápla vedle :). Už teď se těším na další!!! Super čtení!!!

13.08.2021 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Skvělá, úžasná a boží detektivka, autorka, knížka! Paráda! Mažu shánět třetí díl!!!

24.07.2023 5 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Erika je zpět a já jsem ráda, protože mi je prostě něčím sympatická, fest. No a knížka opět paráda pecka supr fajn a já už se teď těším na další :). Rozhodně se mi nová "Bryndzovina" hodně líbila!

18.11.2022 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Právě jsem dočetla a musím říct, že jsem už dlouho nečetla tak silnou knihu, s tak silným příběhem a neskutečnými osudy, které ho tvoří. Místy člověk při čtení skoro nedýchal. Nádherná, úžasná, silná, smutná, zarážející, neuvěřitelná, kniha, kterou doporučuji neminout a rozhodně doporučuji přečíst. Škoda, škoda, škoda, že už jsem dočetla, opravdu krásná...

12.06.2022 5 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Takže... První kniha autorky, které ubírám jednu hvězdu. Její detektivky miluju, všechny do jedné zhltnuty. Tady, tady jsem se místy trochu nudila a kniha se táhla. Ubrala bych hvězdu další, ale konec knihy to trochu napravil a cca poslední čtvrtina byla supr, klasicky Klevisoidní. Ale za mě, celkový pocit = trochu zklamání.

09.11.2021 4 z 5

Ostrov šedých mnichů Ostrov šedých mnichů Michaela Klevisová

Klevisová... opět nezklamala. Super kniha!!! Tuhle autorku můžu, zatím není co vytknout ani jedné z knih, které jsem od ní četla. Doporučuji.

25.09.2021 5 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Taaak. A přesně proto, že někdo píše "nuuudaaa" a jiný "juuuwaaa", je za mě nejlepší si ji přečíst a udělat si vlastní názor :). Za mě juwaaa, mi se líbila. Jako měla slabší místečka, ale malé. Nápad super, líbila se mi a hotovooo :).

22.08.2021 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Dávám 11 hvězd z 10ti. První díl byl wow, tento druhý taky, fičím shánět třetí!!! Vyloženě nerada jsem knihu odkládala. Napínavé, super děj, úplně nejvíc nejlepčííí. Jdu honem mrknout, jak se co nejdřív dostat k trojce!!! Za mě super kniha.

03.04.2021 5 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Skvělá kniha, od které se nedá odtrhnout, dokud ji nedočtete!!! Šílená zápletka, super napsáno, skvěle přeloženo, od začátku do konce jedno velké juuuuuuvaaaa.

05.01.2021 5 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Druhá kniha téhle autorky a opět skvělá. Čtivá, napínavá, zajímavá...hned si od ní beru další knihu. Doporučuji, doporučuji, doporučuji.

28.02.2020 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Hodně dobře se četla. Zvláště některé pasáže letěly extra tempem. Za mne moc dobrá kniha, splnila očekávání a byla prostě svým způsobem jiná, ale faaaakt dobrá. DOPORUČUJI!!!

06.05.2019 5 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Jedním slovem - SUPER!!! A dalšími slovy - pádluju pro třetí díl :).

09.07.2024 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Za mě super, dobře se četlo, děj letěl, zajímavý příběh, napínavé, velká spokojenost! A vymanění se ze sérií klasických Bryndzovek rozhodně nebylo na škodu. Šupa pecka, doporučuji.

04.05.2024 5 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Za mě super knížka, čtivá, má spád, frčí si ke konci fofrem a pořád se v ní něco děje. Spokojenost! Určitě doporučuji!

24.11.2023 5 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Tahle kniha mě bavila. Zajímavá zápletka, vztahy, doporučuji si přečíst, děj letěl, kniha měla spád, velká spokojenost.

21.08.2023 5 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Peckaaa! Moc dobře napsáno, kniha má spád a frčí, nikde žádné zbytečné kudrlinky, super detektivka. Vraha jsem si sice tipla předem, a správně, to ale knize nevzalo vůbec nic na napínavosti a zajímavosti. Dopíšu komentář a hned jdu na autorčinu "druhotinu" :). Skvělá kniha, doporučuji!!!

09.07.2023 5 z 5

Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Jeeeeje, to bylo ovšem neskutečně milé čtení :). Pro mě to byla nádherně nádherná kniha, která vám rozhodně nic nevezme a určitě něco dá... doporučuji!!! Velká spokojenost a spousta fajn pocitů po dočtení :). Každopádně to není kniha jen pro děti, jakože malé děti. Je i pro nás velké a už dost starší pořádděti :).

27.09.2022 5 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Carter zatím prostě nikdy nezklamal. Četla jsem od něj už 9 kousků a každou proletěla jako průvan. Neskutečně dobře psané, napínavé od A do Z, místy se mi až kufr zvedal, jak dobře popisuje kde jaký hnus, jako je to marný, je to marný, je to marný...JE TO SKVĚLÝ AUTOR!!! Jdu hledat další Carterovku :-).

20.07.2021 5 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Carter. Prostě Carter. Já jeho knihy můžu. Supr napínavé čtení, místy fuj a blé, ale peckaaa! Umí!!! Co knížka, to rychlé čtení, které jde samo, nic se netáhne a v noci se jeden málem bojí jít na wc po tmě :). A jde se na další Carterovku, yipiyayeeee!

06.02.2021 5 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Opět a znova Carter, opět a znova švung, fofr, napětí, supr spád. Mi se jeho knihy líbí. Jsou brutální, ale nedá se od nich odtrhnout.

21.11.2020 5 z 5