Simona838

Tahle kniha je zrejme urcena pro mladezniky (coz ja uz bohuzel nejsem) - moc mne nebavila.

Super! Napinave, bez hluchych mist. Dej svizne uhani. Uzila jsem si to + dozvedela jsem se neco noveho.

Pomaly a trochu nudny rozjezd. Pak ale zajimave, drsne. Zaver trochu prekombinovany a lehce neuveritelny (exoticka cizina, temer nulovy kontakt s matkou - zadny strach o ni, zajem??? atd.). Misty jsem tapala ve jmenech. Narazky na minule dily pro toho, kdo necetl, mohou byt take matouci.

Jako ostatni knihy L. Castillo - skvele, ctive, zajimave, napinave.

Napinave, zabavne, drsne, ... Proste skvele!

Pro milovniky VR, PC her. Sci-fi detektivka. Prvni cast knihy skvela, druha cast se odehrava prevazne ve VR, ktera se prolina s realem. Cekala jsem neco jineho. Za mne zklamani. Sci-fi me moc nebere.

Nejak me kniha "nechytla". Preskocila jsem pak na konec. Namet zajimavy, ale chybel mi spad.

Zajimave cteni. Jenom ten konec je zhusteny, ctenar si musi poskladat stripky.

Ctive. Bez hluchych mist. Trochu mi vadilo prehnane nasili - cilem (zda se) bylo predevsim sokovat ctenare. Chvilema zajimave info (od policejniho profilera). Ale des - A. Bathory opravdu nebyla manzelka Vlada Draculy! To autor nevychytal.

Vyjadrovani hl. postavy na urovni hrdinek "Veceru pod lampou". Neprirozene, casto komicke - coz ovsem autorka nezamyslela. Ztrata casu a penez. Nedoporucuji. Tohle se opravdu hodne nepovedlo.