SimonaP SimonaP komentáře u knih

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Tak tohle mě moc nebavilo. Zdlouhavé, bez napětí. Hodně postav, ztrácela jsem se. A chování Grace jsem nechápala.

06.06.2022 2 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Kniha mi přišla zmatená, děj málo uvěřitelný, motiv divný. Ale přesto zkusím další autorčinu knihu.

05.05.2022 2 z 5

Zemři se mnou, sestřičko Zemři se mnou, sestřičko Karen Sander (p)

Tahle kniha mě bavila. Napínavé, poutavě psané, bez nezáživných míst.

18.04.2022 4 z 5

Tiché lži Tiché lži Sarah Pinborough

Tak tahle kniha mě moc bavila. Mnohem lepší, než Ví o tobě.

03.04.2022 4 z 5

Byla prý docela hezká Byla prý docela hezká Michel Bussi

Dlouho jsem váhala, jestli chci tuhle knížku číst, i když jsem přečetla všechny autorovy knihy. Téma imigrantů mě neláká. Ale knížka mě příjemně překvapila. Bussi prostě píše úplně jiným stylem, než jsem zvyklá u autorů, co běžně čtu. Příjemné zpestření.

19.01.2022 3 z 5

Poslední lež Poslední lež Riley Sager (p)

Knížka byla čtivá, na rozdíl od Poslední dívky. Ale méně stran by jí jen prospělo. Začátek rozvleklý, nezáživný. Pak dostala kniha spád a za mě spokojenost.

08.01.2022 3 z 5

Krvavý pomeranč Krvavý pomeranč Harriet Tyce

Tak tohle mě bavilo moc. Četla jsem do jedné hodiny v noci. Nutně jsem musela vědět, jak to dopadne.

03.01.2022 4 z 5

První, která zemře První, která zemře Victoria Jenkins

Knížka byla čtivá, to ano, ale tolik narušených lidí pohromadě byla opravdu velká náhoda.

26.12.2021 3 z 5

Zmizení Zmizení Charlotte Link

Kniha byla čtivá, ale autorka napsala rozhodně lepší příběhy.

10.12.2021 3 z 5

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Knížky s Bergmanem se čtou dobře, tady jsem se teda ztrácela trochu v postavách, možná by knížce prospělo méně stran, ale příběh mě bavil

12.11.2021 3 z 5

Před pikolou za pikolou Před pikolou za pikolou Linda Green

Knížka napsaná čtivě, i když od začátku znáte pachatele, přemýšlíte, proč a co je vlastně s Matthewem a jak to celé dopadne.

07.11.2021 3 z 5

Poslední let Poslední let Julie Clark

Knížka se mi moc líbila, bavil mě styl vyprávění i zvraty. I když je mi jasné, že výměna identity jako v této knize by nemohla dlouhodobě fungovat.

28.10.2021 4 z 5

Dívka na kolejích Dívka na kolejích Heather Gudenkauf

Knížka se četla dobře, až na ten konec. Spoiler: bodnutí do břicha bych ještě uvěřila, ale rozmlácenému obličeji o koleje, to už je trochu moc. Konec pro mě prostě neuvěřitelný.

13.09.2021 3 z 5

Zapomenuté dívky Zapomenuté dívky Sara Blædel

Tak tohle mě bavilo moc. Hezký styl psaní, napínavé, sedlo mi to.

18.08.2021 4 z 5

Pustina Pustina Stina Jackson

Knížka mě vůbec nebavila. Ani vykreslení údajné pustiny. Jedna velká nuda. A rozuzlení nic moc.

16.07.2021 2 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Nebavilo mě to. Zdlouhavé, divný styl vyprávění. Napětí až posledních 100 stran a to je pro mě málo.

02.05.2021 2 z 5

Ústav Ústav Stephen King

Námět rozhodně originální nutící k zamyšleni, jak jsem u Kinga zvyklá, ale chybělo této knize něco, co by mě vtáhlo do děje.

11.03.2021 3 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Čtivá knížka, pachatel mě napadl asi v polovině, ale jistá jsem si nebyla.

07.01.2021 4 z 5

Stalkeři Stalkeři Paul Finch

Knížka se číst dala, i když jsem čekala něco víc vzhledem k názvu knihy. Vadily mi akční scény a již skoro klasika, kdy jdou dva lidi sami proti velmi nebezpečným pachatelům.

08.11.2020 3 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Čtivá, napínavá kniha. Autorka je čím dál lepší.

06.10.2020 4 z 5