SimonaP komentáře u knih
Nic moc, nenadchne, neurazí, už teď skoro nevím, o čem to bylo...
Knížka, ač se zdála tlustá, se četla rychle. Děj svižný, pořád se něco dělo, takže nenudila. Rozuzlení bylo zajímavé.
Knížka mě bavila, byla napínavá, svižná, hezky se četla. Ale ten konec mě teda zklamal...
Čekala jsem trochu něco jiného podle anotace. Děj byl takový rozvleklý a až na posledních stranách to dostalo spád a pak se od čtení nedalo odtrhnout, ale Manželé odvedle byla určitě zajímavější kniha.
Takový těžko uvěřitelný příběh z pro mě neznámého prostředí tajných agentů. Brownová má rozhodně lepší knihy.
Napínavý, poutavě vyprávěný příběh. Přečteno za dva dny.
Příběh podle mě nejslabší ze zatím vydaných knih, děj se vleče, aniž by se něco podstatného ve vyšetřování dělo, poslední třetina je naštěstí zajímavá, takže dávám za tři.
Rozhodně napínavá a čtivá kniha, nutí číst stále dál, abychom věděli, co se stane...
Knížka byla jednoduše napsaná, oba zvraty jsem odhadla poměrně brzy a nic mě nepřekvapilo. Ale číst se to dalo, nudná nebyla.
Tak teda nevím, co to mělo být. Nereálné, přehnané. Další knihu od autorky rozhodně číst nebudu.
Opět napínavá kniha i když od začátku tušíme, co a jak, konec zase překvapí.
Poutavé , napínavé. Přečteno za dva dny. Na podobný motiv je natočen film Zatímco spíš.
Odhadnutelné rozuzlení hned na začátku. Ale i tak se kniha hezky četla.
Napínavý děj, kniha mě bavila, akorát navazuje na předchozí knihy, které jsem nečetla, takže jsem se v ději ze začátku trochu ztrácela, kdo je kdo,ale od poloviny jsem se chytla a super, doporučuji.
Ze začátku jsem se trochu ztrácela, než jsem si dala dohromady, kdo je kdo. Baví mě styl vyprávění. Posledních několik desítek stran jsem přečetla jedním dechem. Ale jako detektivku bych to vůbec neoznačila, s tou to nemělo nic společného.
Kniha se mi líbila, konec drsný. Určitě si budu chtít přečíst i další knihy autorky.
Mně se kniha líbila, i když už jsem četla mnohem lepší knihy, ale byla jsem zvědavá, jak to bylo, i když jsem se úplně všechno stejně nedozvěděla.