SimonaP SimonaP komentáře u knih

Hořká sezona Hořká sezona Tami Hoag

Nic moc, nenadchne, neurazí, už teď skoro nevím, o čem to bylo...

09.11.2018 3 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Knížka, ač se zdála tlustá, se četla rychle. Děj svižný, pořád se něco dělo, takže nenudila. Rozuzlení bylo zajímavé.

04.11.2018 3 z 5

Špinavá hra Špinavá hra Sandra Brown

Čtivá, zajímavá kniha. Konec pro mě překvapivý.

09.10.2018 4 z 5

Osamělá smrt Osamělá smrt Lisa Jackson

Knížka mě bavila, byla napínavá, svižná, hezky se četla. Ale ten konec mě teda zklamal...

28.08.2018 3 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Čekala jsem trochu něco jiného podle anotace. Děj byl takový rozvleklý a až na posledních stranách to dostalo spád a pak se od čtení nedalo odtrhnout, ale Manželé odvedle byla určitě zajímavější kniha.

12.06.2018 3 z 5

Smrtelné nebezpečí Smrtelné nebezpečí Sandra Brown

Takový těžko uvěřitelný příběh z pro mě neznámého prostředí tajných agentů. Brownová má rozhodně lepší knihy.

19.05.2018 3 z 5

Druhý dech Druhý dech Sofie Sarenbrant

Napínavá kniha, četla se opět úžasně, svižný děj.

15.05.2018 4 z 5

Útek z tábora 14 Útek z tábora 14 Blaine Harden

Napínavý, poutavě vyprávěný příběh. Přečteno za dva dny.

30.04.2018 3 z 5

Devátá dívka Devátá dívka Tami Hoag

Knížka se dobře četla, napínavá, svižná, bavila mě.

31.03.2018 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Příběh podle mě nejslabší ze zatím vydaných knih, děj se vleče, aniž by se něco podstatného ve vyšetřování dělo, poslední třetina je naštěstí zajímavá, takže dávám za tři.

03.02.2018 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Rozhodně napínavá a čtivá kniha, nutí číst stále dál, abychom věděli, co se stane...

03.01.2018 4 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Knížka byla jednoduše napsaná, oba zvraty jsem odhadla poměrně brzy a nic mě nepřekvapilo. Ale číst se to dalo, nudná nebyla.

10.12.2017 3 z 5

Maestra Maestra L.S. Hilton

Tak teda nevím, co to mělo být. Nereálné, přehnané. Další knihu od autorky rozhodně číst nebudu.

19.11.2017 2 z 5

Řekni, kde ji najdu Řekni, kde ji najdu Joy Fielding

Opět napínavá kniha i když od začátku tušíme, co a jak, konec zase překvapí.

06.11.2017 4 z 5

Obyvatel Obyvatel Francis Cottam

Poutavé , napínavé. Přečteno za dva dny. Na podobný motiv je natočen film Zatímco spíš.

30.10.2017 4 z 5

Strážce majáku Strážce majáku Camilla Läckberg

Odhadnutelné rozuzlení hned na začátku. Ale i tak se kniha hezky četla.

26.10.2017 3 z 5

Složka 64 Složka 64 Jussi Adler-Olsen

Napínavý děj, kniha mě bavila, akorát navazuje na předchozí knihy, které jsem nečetla, takže jsem se v ději ze začátku trochu ztrácela, kdo je kdo,ale od poloviny jsem se chytla a super, doporučuji.

24.09.2017 4 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Ze začátku jsem se trochu ztrácela, než jsem si dala dohromady, kdo je kdo. Baví mě styl vyprávění. Posledních několik desítek stran jsem přečetla jedním dechem. Ale jako detektivku bych to vůbec neoznačila, s tou to nemělo nic společného.

28.07.2017 4 z 5

Ledové střepy Ledové střepy Lenka Chalupová

Kniha se mi líbila, konec drsný. Určitě si budu chtít přečíst i další knihy autorky.

08.07.2017 4 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Mně se kniha líbila, i když už jsem četla mnohem lepší knihy, ale byla jsem zvědavá, jak to bylo, i když jsem se úplně všechno stejně nedozvěděla.

08.07.2017 3 z 5