šipek komentáře u knih
Jednou za čas sáhnu po knize od tohoto autora a nikdy mě nezklame. Tato detektivka je jedna z nejlepších.
Výborné, čtivé, napínavé, plné zvratů za mě plný počet hvězdiček. Jsem rád že série pokračuje a doufám v další pokračování. Vřele doporučuji tuto knihu přečíst (koukám u mých oblíbených čtenářů zde na databázi knih jsem již skoro poslední kdo tuto knihu četl)
Mám přečtenou celou sérii detektivek s Willem Trentem a tuto knihu hodnotím jako nejslabší. Nemohl jsem se začíst a jsem rád, že jsem knihu dočetl do konce.
Tak tuto sérii detektivek čtu postupně a zdá se mi stále lepší a lepší. Kniha má napětí, spád a hrozně rychle se čte. Vřele doporučuji milovníkům detektivek.
Tak mé první setkání s tímto autorem a určitě né poslední.Čtivá detektivka s postupným odkrýváním pravdy a překvapivým závěrem. Kniha má dost zajímavý námět.
Na můj vkus má tato kniha dost vysoké hodnocení. Jo čte se velice dobře, ale pro mě bez napětí. Takové oddechové povídání.
Tak nevím nevím s touto knihou od mého oblíbeného autora jsem měl problémy.Dočetl jsem, ale moc jsem se touto knihou nepokochal. Se sérii detektivek s mým oblíbeným komisařem Harry Holem se to nedá vůbec srovnat. Děj se mi zdál takový dost neskutečný.
Dost dobře napsaná detektivka. Kniha má spád a napětí, postava inspektorky Eriky je příjemná akorad to odvolávání od případu mi dost vadilo. Doporučuji knihu k přečtení.
Velice dobrá a čtivá detektivka. Po přečtení této knihy mám již připravenou k přečtení celou sérii s inspektorkou Erikou Fosterovou, která je dost sympatická. Je to pohodové a srozumitelné čtení. Trošku mě zklamal závěr knihy. Bylo to jak z nějaké bondovky.
Má druhá kniha od tohoto autora a nedá se nic jiného dělat než udělit opět pět hvězdiček. Pohled do zákulisí ruské mafie a praktik čtenáře až vyděsí. Závěr knihy byl moc rychlý, kniha by snesla o pár stránek více. Moc dobře se kniha čte a rychle.
Po této knize jsem sáhl čistě náhodou v knihovně a nebylo to vůbec špatné čtení. Kniha měla spád a závěr byl strhující a nečekaný. Doporučuji k přečtení.
Tak po přečtení série s Martinem Servazem se mi tato kniha zdála o trošku slabší, ale tím nechci říci že byla špatná. Četla se velice dobře,zajímavá zápletka. Závěr knihy nezklamal, ale Servaz mi chyběl.
Tak trošku tato kniha byla pro mě zklamáním. Kniha Pět od této spisovatelky byla pro mě lepší. Přečetl jsem a za chvilku nebudu vědět o čem kniha byla, moc mě nezaujala.
Tak naprosto souhlasím s hodnocením knihy zde na databázi knih. Průměrná detektivka přečíst se dá ale nic moc to nedá.
Super detektivka,Agatha opět zaměstnala mé mozkové buňky. Čtenář do poslední chvíle netuší kdo je vrah. Vřele doporučuji, na knihu je potřeba mít klid a přemýšlet.
Tak jsem chtěl procvičit své mozkové buňky a Agatha Christie opět nezklamala. Klasická detektivka, při které musí být čtenář neustále ve střehu a přemýšlet. Mám rád knihy této spisovatelky a jednou za čas po takovéto knize rád sáhnu.
Tak jsem po této knize sáhl čistě náhodou v knihovně a v žádném případě nelituji. Hodně zajímavý příběh advokáta jak se při obyčejném soudním procesu může vše obrátit proti němu. Tuto knihu vřele doporučuji všem svým známým zde na databázi knih.
Kniha se mi moc líbila. Oddechové pohodové čtení. U mě mezi 4-5 hvězdičkami. Zajímavě uspořádané krátké kapitoly z pohledu různých žen. Doporučuji tuto knihu přečíst. Koukám,že většina mých známých tuto knihu má již přečtenou.
Dle hodnocení zde na databázi knih jsem nic moc nečekal, ale byl jsem překvapený. Kniha se četla velice dobře, zápletka zajímavá. Jelikož jsem nedávno navštívil Island tak jsem se dokázal vžít lehce do tamního prostředí. Prostředí šachového duele v období studené války je zajímavé a děj je reálný.
Tak dávám čtyři hvězdičky. Zajímavý styl psaní z pohledu tří hlavních postav této knihy. Nechybí spád, děj je zajímavý, jen mě mrzelo, že jsem nejprve viděl film a následně četl knihu. Tohle se mi stalo poprvé a naposledy.