šipek komentáře u knih
Tak dávám 4 hvězdičky. Moc dobře je kniha napsaná a zajímavě. V první části z pohledu Amber a v druhé části z pohledu Daphne. Čtenář jen zírá jak může být člověk lstivý a vypočítavý a co je vše schopný pro své blaho vykonat.
Tak tato kniha se mi moc líbila, napínavé a čtivé počteníčko. Nemám rád, když je vrah brzo odhalen, ale u této knihy to nebylo vůbec na závadu. Příběh je propracovaný do posledního detailu a vše do sebe zapadá.
Tento autor má zajímavý způsob psaní z pohledem již nežijících postav této detektivky. Kniha nastavuje neradostný pohled na současný zvrácený lidský svět. Jen škoda, že se mi nepodařilo číst tuto sérii postupně.
Tak další povedená kniha od tohoto autora. Dva pěkné večery a kniha je přečtená. trošku mě u této knihy zklamal závěr a jak čtu komentáře tak nejsem jediný. S napětím čekám na další určitě povedený díl této série, která je stále otevřená.
Tak knihy od tohoto autora se velice dobře čtou, jsou napínavé a mají spád. Čtenář se nenudí a velice rychle je na konci knížky. Trošku mě zarazilo a přišlo mi až neskutečné jak můžou být lidé zmanipulovaní a ovladatelní. Také zde nahlédneme do osobního života inspektorky Eriky Fosterové.
Tak za mě slabší 4 hvězdičky. Kniha se mi zdála celkem zdlouhavá. V knize je značné množství jmen , ale na druhou stranu vždy je celkem dobře ojasněno o koho se jedná. Závěr knihy měl spád a pro mě nečekané rozuzlení.
Tak jsem po delší době sáhl po knížce od tohoto autora a sérii případů Lincolna Rhyma. Pěkná detektivka plná nečekaných zvratů a překvapení. Pan Deaver opět nezklamal. Vše je promyšlené do posledního detailu. rád po knize od tohoto autora vždy sáhnu a vím že nebudu zklamaný.
Tak zde jsem ani chvilku neváhal jednoznačně 5 hvězdiček. Vše propracované do posledního detailu s úžasným, nečekaným ale rychlým závěrem. Ze začátku knihy jsem měl problém s vedeným monologem se svým mrtvým bratrem, ale postupně jsem si zvykl a do knihy to výborně zapadlo. Vřele doporučuji všem čtenářům tohoto žánru.
Tak další kniha od mé oblíbené autorky a opět strhující, promyšlené, dech beroucí čtení. Vše do sebe zapadá a na závěr je to jinak. Je radost knihy od této autorky číst, vřele doporučuji.
Tak další výborná kniha. Upozorňuji, že tuto sérii je dobré číst postupně. Nyní čekám až vyjde další díl této série a musí to být co nejdříve, jsem hrozně natěšený na pokračování.
Od této knihy se nedá odejit, nutí čtenáře číst a čist dále až přijde konec a vlastně další začátek. Vřele doporučuji všem mým oblíbeným čtenářům zde na databázi knih.
Tak toto je pecka, jedna z nejlepších detektivek které jsem poslední dobou četl. Kniha se nedá téměř odložit a nutí čtenáře číst a číst dále a přemýšlet. Dost brutální detektivka s hodně sympatickým detektivem a jeho týmem. Vřele doporučuji tuto knihu milovníkům tohoto žánru. O jiném hodnocením jsem ani nepřemýšlel jak plný počet hvězdiček.
Tak na pět hvězdiček to nebylo, ale čtyři jsou zasloužené. Opět se prolínají dvě dějové linie i když ta linie s obětmi v dělnickém domku se mi zdá zbytečná. Kniha se čte dobře a má spád. Komisařka Katie a její soukromý život s jejími vztahy mi moc nesedí.
Velice dobrá detektivka plná napětí. Inspektor Van Veeteren se do vyšetřování zapojí v druhé polovině knihy a určí směr vyšetřování. Tuto knihu vřele doporučuji.
Moje první setkání s tímto autorem a určitě ne poslední. Oddechová pohodová a čtivá detektivka. Závěr knihy byl geniální.
Velice čtivá a dobře napsaná detektivka. Prostředí psychiatrické kliniky mě vyloženě bavilo. Jediné na co jsem si musel chvilku zvykat bylo oslovování jednou jménem podruhé příjmením, trošku se mi to motalo.
Trošku slabší kniha na tohoto autora nebo jsem na něj moc náročný. Vztah Li a Margaret se protíná celou knihou až k otevřenému konci. Téma knihy mě moc nezaujalo.
Tak mé první setkání s tímto autore a nedopadlo vůbec špatně. Je znát na provedení vražd (dost brutální), že je to autor hororových příběhů. Kniha má spád a čte se velice dobře. Trošku mi vadil osobní život komisařky. Udělal jsem ale chybu chce to číst knihy postupně.
Tak super psychologický thriller, plný nečekaných zvratů. Kniha nemá hluché místo a moc dobře se čte. Konec knihy je super i když jsem něco podobného očekával. Vřele doporučuji milovníkům tohoto žánru. Za mě krásných a poctivých pět hvězdiček.
Tak opět výborné počteníčko, Kniha volně navazuje na ďábelské hry takže doporučuji číst postupně. Případy Kim jsou plné napětí a nečekaných zvratů plné napětí. Postava Alex je přímo ďábelská a Kim je výborná a její tým také. Milovníkům tohoto žánru knihu vřele doporučuji.
Tak tento autor mě nikdy nezklame. Jednou za čas sáhnu po detektivce od tohoto spisovatele a vždy jsem spokojený. Moc dobře a přehledně napsáno a i s humorem. Dvě časové linie, které se v závěru spojí a závěr knihy trošku očekávaný.