šipek šipek komentáře u knih

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Tak to jsem si počet l, výborná kniha. Pro mě byla tato kniha lepší jak zabijáci. Již se těším na další knihu od tohoto autora. Kniha se špatně odkládá , neustále se něco děje a výborně se čte. Zajímavý až neskutčený děj.

03.06.2014 5 z 5

Příliš krásná dívka Příliš krásná dívka Jan Seghers

Tak jsem dočetl a musím říci dobré. Čtivá srozumitelně napsaná kniha, jednu hvězdičku jsem ubral za stále opakující se jména.

01.06.2014 4 z 5

Hřbitov nadějí Hřbitov nadějí Karin Slaughter

Tak klasická Karin, není co dodat kdo má rád tuto spisovatelku vřele doporučuji.

27.05.2014 5 z 5

Lovkyně informací Lovkyně informací Taylor Stevens

Tak jsem dal na recenzi mé oblíbené spisovatelky Tess Gerritsenové a knihu jsem si přečetl.Byl jsem spokojený kniha výborná z afrického prostředí.

27.05.2014 4 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Má první kniha od tohoto spisovatele. Nějak jsem se nemohl do knihy začíst. Nyní mám připravenou Ženu v kleci tak u uvidím.

18.05.2014 4 z 5

Holanďanův hrob Holanďanův hrob Monica Kristensen

tak jedna z nejslabších knih které jsem četl ( ne počtem stránek). Až poslední stránky staly za přečtení.

09.05.2014 2 z 5

Běž, Bambi, běž Běž, Bambi, běž Kris Radish

Celkem zajímavá kniha,až se člověk diví jak je to možné.

05.05.2014 4 z 5

Nic nebude jako dřív Nic nebude jako dřív Karin Slaughter

Tak po přečtení serie knih Grant County s detektivem Jeffrey Tolliverem jsem se vrhl na další sérii. Je to má oblíbená spisovatelka tak doufám,že i tato serie knih bude výživná,ikdyž se mi tato kniha zdála že nedosahuje kvality první serie. Ale již jdu na další.

02.05.2014 4 z 5

Pavučina Pavučina Karin Slaughter

Pěkně drsná kniha.Četl jsem předchozí díly serie Grant County a v tomto dílu je sepsán celý životní příběh Leny. Pro mě hodně překvapivý. Konec hodně drsný,ale to k této spisovatelce patří.

30.04.2014 5 z 5

Hra Hra Anders de la Motte

Tak jsem nic moc od této knihy neočekával a byl jsem mile překvapen zajímavé téma. Internetová síť v dnešní době má neskutečnou moc nad lidma. Kouknu na další díl.

30.04.2014 4 z 5

Pravidla zrady Pravidla zrady Christopher Reich

tak tato kniha mě vůbec nenadchla, čekal jsem od toho daleko více. Špatně jsem se orientoval v této knize - kdo s kým proti komu.

16.04.2014 3 z 5

Neboť jejich je království nebeské Neboť jejich je království nebeské Kjetil Try

Tak jsem nevěděl co mohu od této knihy očekávat.Byl jsem mile překvapen,srozumitelně napsáno,slušná zápletka prostě dobrá kriminálka.Přečtu si i další knihu Osvoboď nás od zlého a již se na ní těším.

09.04.2014 4 z 5

Záhrada kostí Záhrada kostí Tess Gerritsen

Tak jsem si parádně početl.Moc se mi do této knihy nechtělo (děj se odehrává v dávné době),ale byl jsem mile překvapen. Prostě perfetní čtení.

07.04.2014 5 z 5

Genesis Genesis Karin Slaughter

Trošku morbidní ale dobré typická Karin.

06.04.2014 4 z 5

Spáči Spáči Lorenzo Carcaterra

Tak tato kniha mě dostala, vřele doporučuji.

24.03.2014 5 z 5

V lesích V lesích Tana French

Tak čtvrtá kniha od této spisovatelky a maximální spokojenost.

18.03.2014 5 z 5

Konec punku v Helsinkách Konec punku v Helsinkách Jaroslav Rudiš

dávám čtyři hvězdičky,pohodové příjemné čtení.

18.03.2014 4 z 5

Mrazivá pomsta Mrazivá pomsta David Baldacci

Tak tento spolek lidí v Camel clubu já miluji. Kniha má napětí,spád, děj prostě vše co má správná kniha mít.

Sběratelé Sběratelé David Baldacci

Velmi velmi dobrá kniha.

Zastírací manévry Zastírací manévry David Baldacci

tak tato kniha opět výborná, již jsem myslel , že Camel club byl ukončen a opět pokračování. Mám moc rád knihy od tohoto spisovatele, stále se něco děje a výborně napsané.